לאיזה טלויזיה מערכת הפעלה ו/או שלט הכי נוחים לישראל?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
curiosglaz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני רוצה להחליף את הטלויזיה (בת ה-10!) שלי בחדשה ומתלבט בין כמה דגמים. כרגע זה בעיקר בין LG ל-Samsung. אבל גם סוני זו אופציה (או כל חברה אחרת).

תודה מה הכי נוח מבחינת שלט וממשק עם האפשרויות טלויזיה שיש בישראל.
לי כרגע יש סלקום טיוי, ויהיה לי הכי נוח אם האפליקציה, כמו נטפליקס וכו׳, תהיה ישירות על הטלויזיה ולא אצטרך להשתמש בסטרימר כמו שאני משתמש היום (שיומי). כמובן שאני עשוי מתישהו לעזוב את סלקום וארצה טלויזיה שמתאימה לכמה שיותר פתרונות.

אשמח לשמוע דעות, האם זה קריטי בעיניכם? או שאיכות הטלויזיה ותכונות אחרות חשובות יותר כי תמיד אפשר להשתמש בסטרימר או מכשיר חיצוני כלשהו. אני פשוט אשמח שיהיו לי כמה שפחות שלטים בסלון :)

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #2 

השלט של LG נוח מאוד לטעמי.
יש כפתור נטפליקס ייעודי בשלט עם אפליקציה פנימית וזה נוח.
ליוטיוב אין כפתור ייעודי אבל מגדירים קיצור דרך: לחיצה ארוכה על אחת הספרות שבוחרים.
כנ"ל קיצור דרך להפעלה מהירה של ממיר סלקום טי. וי (הממיר, לא האפליקציה) והפעלה של Xiaomi Mi.
הכל ניתן להפעלה מהשלט של lg בנוסף לשלט המקורי.

לגבי האפליקציות המובנות: מלבד נטפליקס ויוטיוב כלום לא ראוי בעיניי, זה לא מתקרב לקרסוליים של אנ'דרואיד טי. וי.
אבל היוטיוב מאוד נוח ושימושי.
dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1916
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 191 פעמים

שליחה #3 

יש לי סוני ו LG. לטעמי הממשק והשלט של LG יותר נוחים, במיוחד לאפליקצית סלקום.
נטפליקס זה בדיוק אותו דבר בשתיהן.
בשתיהן לא צריך סטרימר לסלקום, נטפליקס, יוטיוב, הכל עובד מצוין דרך האפליקציות המובנות.
אין לי מושג לגבי סמסונג, אני לא קונה מוצרים בשירות של אלקטרוניקס פרו.

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #4 

curiosglaz כתב:אני רוצה להחליף את הטלויזיה (בת ה-10!) שלי בחדשה ומתלבט בין כמה דגמים. כרגע זה בעיקר בין LG ל-Samsung. אבל גם סוני זו אופציה (או כל חברה אחרת).

תודה מה הכי נוח מבחינת שלט וממשק עם האפשרויות טלויזיה שיש בישראל.
לי כרגע יש סלקום טיוי, ויהיה לי הכי נוח אם האפליקציה, כמו נטפליקס וכו׳, תהיה ישירות על הטלויזיה ולא אצטרך להשתמש בסטרימר כמו שאני משתמש היום (שיומי). כמובן שאני עשוי מתישהו לעזוב את סלקום וארצה טלויזיה שמתאימה לכמה שיותר פתרונות.

אשמח לשמוע דעות, האם זה קריטי בעיניכם? או שאיכות הטלויזיה ותכונות אחרות חשובות יותר כי תמיד אפשר להשתמש בסטרימר או מכשיר חיצוני כלשהו. אני פשוט אשמח שיהיו לי כמה שפחות שלטים בסלון :)
...
·
אתה לא יודע באיזה תכנים תצפה בעתיד, דרך איזו אפליקציה ואיפה היא תתמך, לכן אל תכניס את זה בתור שיקול לקניית טלויזיה.
תקנה את הטלויזיה הכי איכותית שאתה יכול להרשות לעצמך.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”