חווית שירות מעולה של י.שלום
מידי פעם יש השואלים "האם כדאי להוסיף x שקלים עבור אחריות ושירות של יבואן רשמי" אז מניסיון טרי מהיום לגבי השירות של י.שלום התשובה שלי היא לא.
המסך של הוריי (סמסונג 50 אינץ) התקלקל עם פס באמצע המסך מספר ימים לפני שתוקף האחריות פג.
מדובר במסך בסיסי, לא 4k וגם לא סמארט tv כי אין להם צורך בזה.
אורן שלום חזר אלי ואחרי שיחה קצרה הודיע לי שנקבל מסך חליפי חדש באיכות טובה יותר (4k עם סמארט TV של מותג מקביל) ללא תוספת מחיר.
מבחינתי קיבלתי אחלה שירות ולפי סיפורי האימה שמספרים אלה שנזקקו לשירות של היבואן הרשמי של סמסונג, ככל הנראה לא הייתי מקבל שירות כזה טוב ולקיחת אחריות כמו שקרה אצל י. שלום.
ארז
המסך של הוריי (סמסונג 50 אינץ) התקלקל עם פס באמצע המסך מספר ימים לפני שתוקף האחריות פג.
מדובר במסך בסיסי, לא 4k וגם לא סמארט tv כי אין להם צורך בזה.
אורן שלום חזר אלי ואחרי שיחה קצרה הודיע לי שנקבל מסך חליפי חדש באיכות טובה יותר (4k עם סמארט TV של מותג מקביל) ללא תוספת מחיר.
מבחינתי קיבלתי אחלה שירות ולפי סיפורי האימה שמספרים אלה שנזקקו לשירות של היבואן הרשמי של סמסונג, ככל הנראה לא הייתי מקבל שירות כזה טוב ולקיחת אחריות כמו שקרה אצל י. שלום.
ארז
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
משמח לשמוע, כל הכבוד
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
אני מנסה להבין מה קראתי.
החליפו לי מסך אחד, לא משנה איזה במסך אחר לא משנה איזה, ללא תוספת מחיר.
אתה מציין שהחליפו ל-״מותג מקביל״ מותג מקביל לאיזה מותג?
מה אני אמור להסיק מפה בכלל ולמה זה שם את י.שלום כיבואן מקביל שיותר טוב מיבואן רשמי, איך אני יכול בכלל להשוות אם אני לא יודע לאיזה יבואן להשוות כי אף אחד מהמותגים ״לא משנה״???
[img2=421x834]https://memegenerator.net/img/instances/74889824.jpg[/img2]
החליפו לי מסך אחד, לא משנה איזה במסך אחר לא משנה איזה, ללא תוספת מחיר.
אתה מציין שהחליפו ל-״מותג מקביל״ מותג מקביל לאיזה מותג?
מה אני אמור להסיק מפה בכלל ולמה זה שם את י.שלום כיבואן מקביל שיותר טוב מיבואן רשמי, איך אני יכול בכלל להשוות אם אני לא יודע לאיזה יבואן להשוות כי אף אחד מהמותגים ״לא משנה״???
[img2=421x834]https://memegenerator.net/img/instances/74889824.jpg[/img2]
כתבתי שהמסך שהוחלף היה של סמסונג.
תמורתו קיבלתי מסך של בלאופונקט שמחירו הוא אותו הסכום ששולם בעבור הסמסונג לפני שנה (דגם ישן שבמקרה נשאר אחרון במלאי ).
התקנתי והפעלתי את הבלאופונקט ולאחר כיול ראשוני (טרם הספקתי לבצע כיול יותר רציני...) התמונה שנתקבלה (ממיר הוט hd) הייתה בהחלט מספקת.
אני אופטימי שלאחר כיול יותר רציני, עם תבניות כיול, התמונה תשתפר עוד.
הוריי ציינו שמבחינתם איכות התמונה מספקת והם לא מבינים בשביל מה נדרש כיול נוסף....
ייתכן שהסמסונג כחדשה הייתה בזמנו עדיפה על פני הבלאופונקט אבל בין לקבל מסך סמסונג משומש לאחר תיקון (וללא אחריות נוספת...) לבין לקבל מסך חדש עם אחריות, כאשר אני יודע שמבחינת הוריי אין הבדל, בחרתי לקבל את המסך החדש של בלאופונקט.
ארז
תמורתו קיבלתי מסך של בלאופונקט שמחירו הוא אותו הסכום ששולם בעבור הסמסונג לפני שנה (דגם ישן שבמקרה נשאר אחרון במלאי ).
התקנתי והפעלתי את הבלאופונקט ולאחר כיול ראשוני (טרם הספקתי לבצע כיול יותר רציני...) התמונה שנתקבלה (ממיר הוט hd) הייתה בהחלט מספקת.
אני אופטימי שלאחר כיול יותר רציני, עם תבניות כיול, התמונה תשתפר עוד.
הוריי ציינו שמבחינתם איכות התמונה מספקת והם לא מבינים בשביל מה נדרש כיול נוסף....
ייתכן שהסמסונג כחדשה הייתה בזמנו עדיפה על פני הבלאופונקט אבל בין לקבל מסך סמסונג משומש לאחר תיקון (וללא אחריות נוספת...) לבין לקבל מסך חדש עם אחריות, כאשר אני יודע שמבחינת הוריי אין הבדל, בחרתי לקבל את המסך החדש של בלאופונקט.
ארז
נערך לאחרונה על ידי ארז_וחני ב 23/09/2020 8:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
בלאופונקט זה מוצר מדבקה שלא הייתי מדביק על טוסטר.
היות והמחירים ירדו בשנה החולפת, קיבלת מוצר שאומנם לדעתך "שווה בערכו" אך למעשה זול ממנו.
"כיול רציני" למוצר מדבקה... משפט חזק!
לא שרות טוב ולא נעלים, דחפו לך מוצר נחות
אבל אם אתה מרוצה... אחלה.
היות והמחירים ירדו בשנה החולפת, קיבלת מוצר שאומנם לדעתך "שווה בערכו" אך למעשה זול ממנו.
אבל אם אתה מרוצה... אחלה.
·ahersko כתב:בלאופונקט זה מוצר מדבקה שלא הייתי מדביק על טוסטר.
אבל אם אתה מרוצה... אחלה....
מרירות פוגעת בבריאות.
ככל הנראה אתה היית עושה בחירה אחרת ולוקח סמסונג משומש ללא אחריות נוספת ומתפלל לטוב...
את המוצר צריך להתאים לצרכים והצרכים של הוריי מאוד בסיסיים ואם הם מרוצים אז זה מה שחשוב.
הסמסונג שנקנתה לפני שנה שכבה כמה שנים במלאי ונמכרה במחיר אטרקטיבי על מנת לפנות מקום...
לצערי קרתה בה תקלה שלא ניתן לתקן ולבקש תמורתה מסך חדש מקביל באיכותו ללא תוספת תשלום זה לא מעשי ולא סביר.
לקבל מסך חדש שווה ערך למחיר ששולם עבור המסך הקודם זה נראה לי הוגן ויותר מזה.
ספר לי ולשאר חברי הפורום מתי סמליין את אלקטרוניקס פרו החליפו מסך שלא ניתן לתקן במסך חדש מקביל ללא תוספת תשלום...
בהצלחה בחיפוש.
ארז
- ahersko
- חבר מביא חבר

אני מלכתחילה ממליץ על סמסונג רק לשונאי, היות ולדעתי המוצרים שלהם פח.
אין לי שום בעיה עם מכלול השיקולים שלך של מה לקנות ואיפה
לצאת בכותרת בומבסטית של השרות של י. שלום כשהשרות הוא בעיניי... לא כמצופה. עם זה יש לי בעיה.
אגב... עם כל האהבה שיש לי ל א.פ, הם היו מחליפים לך את המסך לסמסונג ולא לאיזה מוצר מדבקה וגם בניגוד ל י. שלום נותנים שלוש שנות אחריות ולא אחת.
אז לכל הפחות קיבלת תמורה, כפי ששילמת עבורה... זול
אין לי שום בעיה עם מכלול השיקולים שלך של מה לקנות ואיפה
לצאת בכותרת בומבסטית של השרות של י. שלום כשהשרות הוא בעיניי... לא כמצופה. עם זה יש לי בעיה.
אגב... עם כל האהבה שיש לי ל א.פ, הם היו מחליפים לך את המסך לסמסונג ולא לאיזה מוצר מדבקה וגם בניגוד ל י. שלום נותנים שלוש שנות אחריות ולא אחת.
אז לכל הפחות קיבלת תמורה, כפי ששילמת עבורה... זול
נערך לאחרונה על ידי ahersko ב 23/09/2020 8:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
·ahersko כתב:
אגב... עם כל האהבה שיש לי ל א.פ, הם היו מחליפים לך את המסך לסמסונג ולא לאיזה מוצר מדבקה וגם בניגוד ל י. שלום נותנים שלוש שנות אחריות ולא אחת....
אתה מוזמן לחזור ולקרוא שוב כמה מהרשמים האחרונים שנכתבו פה על השירות והמקצועיות של אלקטרוניקס פרו....
לתת אחריות ואז "תמתין 3 חודשים עד שיגיע החלק לארץ" זה לא שירות ולא אחריות.
לגלות שבמהלך התיקון (שלפעמים מצליח ולפעמים לא..) עשו נזק אחר למסך , זה לא מקצועי ולא בשביל זה קונים אחריות.
בשביל לומר ללקוח "תוסיף x שקלים ותקבל מסך אחר" לא צריך מעבדת שירות ולא צריך טכנאים. בשביל זה מספיק להחזיק פקידה עם טלפון...
אני טרם שמעתי שנתנו מוצר חדש מקביל בתמורה למסך שלא תוקן.
אם זה קרה זה אכן סטנדרט גבוה של שירות.
אתה מוזמן למצוא תקדים כזה...
- ahersko
- חבר מביא חבר

שוב... אני לא ממליץ לאף אחד לרכוש סמסונג משום יבואן.
יש פה לא מעט אנשים שהחליפו להם את המכשיר באחר.
חלקם קיבלו מ"תצוגה" וחלקם קיבלו "חדש"
זה נכון שהרוב המוחלט קיבל מוצר "שלא זהה באיכותו" למוצר התקול, אלא לדגם נחות יותר
ועדיין הם קיבלו מוצר של סמסונג.
מוצר מדבקה של בלאופונקט זה לא "דגם נחות" אלא "מוצר נחות" ויש הבדל.
אני שמח לשמוע שהפתרון שהציעו לך, מקובל עליך
ועדיין... אני משוכנע שרוב חברי הפורום יסכימו איתי שהכותרת של "שרות מעולה" לא הולמת את המצב.
שרות מעולה, זה לתת לך סמסונג חדשה.
יש פה לא מעט אנשים שהחליפו להם את המכשיר באחר.
חלקם קיבלו מ"תצוגה" וחלקם קיבלו "חדש"
זה נכון שהרוב המוחלט קיבל מוצר "שלא זהה באיכותו" למוצר התקול, אלא לדגם נחות יותר
ועדיין הם קיבלו מוצר של סמסונג.
מוצר מדבקה של בלאופונקט זה לא "דגם נחות" אלא "מוצר נחות" ויש הבדל.
אני שמח לשמוע שהפתרון שהציעו לך, מקובל עליך
ועדיין... אני משוכנע שרוב חברי הפורום יסכימו איתי שהכותרת של "שרות מעולה" לא הולמת את המצב.
שרות מעולה, זה לתת לך סמסונג חדשה.
@ahersko
לסמסונג יש שרות בעייתי אבל לומר שאף אחד לא יקנה שם זה מרחקי לכת.
אני קנית סמסונג q75f, לא מסך זול, עניין של 16000 שקל כמדומני, אחרי כחצי שנה הופיע קו על המסך, קצת התווכחתי עם מנהלת השרות שרצתה לקחת אותו לתיקון, ואז הובטח לי מסך חדש, תחת תנאי מסויים שאני לא זוכר כרגע (הסיפור המקורי מתועד בפורום). לקחו את המסך, ובגלל שכבר לא היה אותו במלאי, הביאו לי במקום Q75FN חדש מאריזה סגורה, שזה דגם יותר חדש.
הייתי שמח אם לסמסונג היה שרות יותר טוב, אבל להפוך את זה לדיל ברייקר? מוגזם.
יש לי מסך סמסונג la46m81 בן כ 12 שנה, עובד מעולה (וגם תמונה מעולה), ועוד מסך סמסונג 55 מסדרה גבוהה, בן כ7 שנים, עובד מצויין..
"מוצרים פח". הגזמתם.
·
לסמסונג יש שרות בעייתי אבל לומר שאף אחד לא יקנה שם זה מרחקי לכת.
אני קנית סמסונג q75f, לא מסך זול, עניין של 16000 שקל כמדומני, אחרי כחצי שנה הופיע קו על המסך, קצת התווכחתי עם מנהלת השרות שרצתה לקחת אותו לתיקון, ואז הובטח לי מסך חדש, תחת תנאי מסויים שאני לא זוכר כרגע (הסיפור המקורי מתועד בפורום). לקחו את המסך, ובגלל שכבר לא היה אותו במלאי, הביאו לי במקום Q75FN חדש מאריזה סגורה, שזה דגם יותר חדש.
הייתי שמח אם לסמסונג היה שרות יותר טוב, אבל להפוך את זה לדיל ברייקר? מוגזם.
יש לי מסך סמסונג la46m81 בן כ 12 שנה, עובד מעולה (וגם תמונה מעולה), ועוד מסך סמסונג 55 מסדרה גבוהה, בן כ7 שנים, עובד מצויין..
"מוצרים פח". הגזמתם.
·
- ahersko
- חבר מביא חבר

אל תשווה את איכות המוצרים של פעם להיום.
עד ל -2012-2013 הם באמת היו מובילים
מאז... איכות יצור נמוכה, אמינות נמוכה, רולטת פנלים, שקרים על FHD בתלת מימד, טיקטוקים ולקינוח... שרות ללא תחרות
אם זה לא דייל ברייקר בעינך, תפדל... תהנה
עד ל -2012-2013 הם באמת היו מובילים
מאז... איכות יצור נמוכה, אמינות נמוכה, רולטת פנלים, שקרים על FHD בתלת מימד, טיקטוקים ולקינוח... שרות ללא תחרות
אם זה לא דייל ברייקר בעינך, תפדל... תהנה
כל כך מצחיק לקרוא דברי הלל על החלפת מסך סמסונג למסך מדבקה של בלאופונקט.
אני עד עכשיו מתגלגל על הרצפה.
זה שהוריך מרוצים- כל הכבוד !
אבל הוריך יכלו במקור לקנות את הבלאופונקט במחיר הרבה יותר זול מכל מסך סמסונג...ולכן מה שעשו להם הוא שערורייה !!!
מאחל להוריך אריכות ימים, בריאות והמשך הנאה מהמסך החדש.
אני עד עכשיו מתגלגל על הרצפה.
זה שהוריך מרוצים- כל הכבוד !
אבל הוריך יכלו במקור לקנות את הבלאופונקט במחיר הרבה יותר זול מכל מסך סמסונג...ולכן מה שעשו להם הוא שערורייה !!!
מאחל להוריך אריכות ימים, בריאות והמשך הנאה מהמסך החדש.
לפי הקישור הזה ובהנחה שהאתר הזה מעודכן , מסכים של בלאופונקט משווקים רשמית ע"י בלאופונקט. ברור שמסכים זולים מיוצרים בסין, כמו בערך 99% מהמותגים....
אז לא בטוח שמדובר במוצר מדבקה במובן המקובל של מותג שכבר לא קיים והעניק זיכיון שימוש בשם תמורת תמלוגים ואין לו שום קשר למוצר.
https://www.blaupunkt.com/produkte/television/led/
לא שזה ממש משנה לי או להורי שקיבלו מסך במחיר ששילמו בעדו.
למי שטרם הבין, עבור הסמסונג שולם המחיר של הבלאופונקט (מחיר חיסול אחרון במלאי...)
אז לא בטוח שמדובר במוצר מדבקה במובן המקובל של מותג שכבר לא קיים והעניק זיכיון שימוש בשם תמורת תמלוגים ואין לו שום קשר למוצר.
https://www.blaupunkt.com/produkte/television/led/
לא שזה ממש משנה לי או להורי שקיבלו מסך במחיר ששילמו בעדו.
למי שטרם הבין, עבור הסמסונג שולם המחיר של הבלאופונקט (מחיר חיסול אחרון במלאי...)
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
לדעתי הדיון פנה לכיוונים "אמוציונליים" בגלל כשל בסיסי בהבנת חוויית לקוח.
ארז לקוח מרוצה. נקודה.
מה אני או חברים אחרים חושבים על "התרגיל" של הספק בדיעבד לא רלוונטיים....
מדבקה או לא (להבנתי גם המסך המקורי לא היה בבחינת הדובדבן שבקצפת) -- נתנו פיתרון מניח את הדעת? יופי
י. שלום מעולם לא היו ברשימת החיוג שלי אבל מי שתחת הרושם שכל השחקנים האחרים הם ל"ו צדיקים .. ? בהצלחה ...

ארז לקוח מרוצה. נקודה.
מה אני או חברים אחרים חושבים על "התרגיל" של הספק בדיעבד לא רלוונטיים....
מדבקה או לא (להבנתי גם המסך המקורי לא היה בבחינת הדובדבן שבקצפת) -- נתנו פיתרון מניח את הדעת? יופי
י. שלום מעולם לא היו ברשימת החיוג שלי אבל מי שתחת הרושם שכל השחקנים האחרים הם ל"ו צדיקים .. ? בהצלחה ...
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
בלאופונקט פשטה רגל ב 2016, לפי ויקיפדיה.
נשאר רק שם ואתר. זה מוצר מדבקה.
אבל אין שום סיבה שמישהו מרוצה לא ימשיך להיות מרוצה. לפעמים גם מוצרי מדבקה יכולים להיות סבירים.
אני רק לא מבין את ההתלהבות מההחלפה של מוצר סמסונג במוצר מדבקה.
נשאר רק שם ואתר. זה מוצר מדבקה.
אבל אין שום סיבה שמישהו מרוצה לא ימשיך להיות מרוצה. לפעמים גם מוצרי מדבקה יכולים להיות סבירים.
אני רק לא מבין את ההתלהבות מההחלפה של מוצר סמסונג במוצר מדבקה.