בעיה בשיתוף תיקיות / קבצים ב PLEX
היי
חלק לא מבוטל מהסרטים שיש לי במחשב ואני מנסה לשתף בתיקייה עם ה plex media server פשוט לא מזוהים (חלק מהסרטים באותה תיקיה כן מזוהים, כך שזה לא בעיה בהגדרת ספריית השיתוף).
זה קורה בכל מיני סוגי קבצים שהם די בסיסים ולא איזה קובץ שאולי הקידוד שלו חדש מדי וטרם עודכן ב PLEX כמו אולי 4k
נאמר לי שיש ל PLEX איזה מתודולוגיה של נתינת שם לקבצים על מנת שיזוהו כמו שצריך אבל למרות שגם ניסיתי את זה וגם לדעתי זה יותר קשור לאופן שהוא מזהה את הסרט / סדרה ומושך עליה את הנתונים והפוסטר מהאתרי אינטרנט שכן אצלי הקבצים בכלל לא מזוהים .
לא מצליח לסדר את זה.
אשמח לעזרה
חלק לא מבוטל מהסרטים שיש לי במחשב ואני מנסה לשתף בתיקייה עם ה plex media server פשוט לא מזוהים (חלק מהסרטים באותה תיקיה כן מזוהים, כך שזה לא בעיה בהגדרת ספריית השיתוף).
זה קורה בכל מיני סוגי קבצים שהם די בסיסים ולא איזה קובץ שאולי הקידוד שלו חדש מדי וטרם עודכן ב PLEX כמו אולי 4k
נאמר לי שיש ל PLEX איזה מתודולוגיה של נתינת שם לקבצים על מנת שיזוהו כמו שצריך אבל למרות שגם ניסיתי את זה וגם לדעתי זה יותר קשור לאופן שהוא מזהה את הסרט / סדרה ומושך עליה את הנתונים והפוסטר מהאתרי אינטרנט שכן אצלי הקבצים בכלל לא מזוהים .
לא מצליח לסדר את זה.
אשמח לעזרה
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@fibola
נתקלתי במקרים בהם לא הייתה הרשאה לגשת לתקייה או קובץ אבל מה שאתה מתאר הוא אכן מוזר...לא נתקלתי עדיין בפורמט ש PLEX לא זיהה ..
נסה "לדרוס" את ההרשאות הקיימות לספריה (ותתי ספריה) ולתת הרשאה חדשה.
שרת ה PLEX יושב על אותו מחשב?
נתקלתי במקרים בהם לא הייתה הרשאה לגשת לתקייה או קובץ אבל מה שאתה מתאר הוא אכן מוזר...לא נתקלתי עדיין בפורמט ש PLEX לא זיהה ..
נסה "לדרוס" את ההרשאות הקיימות לספריה (ותתי ספריה) ולתת הרשאה חדשה.
שרת ה PLEX יושב על אותו מחשב?
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4791
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 768 פעמים
ניסית עם serviio ?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

@fibola
תתקין XPlay, ממשק טוב יותר מפלקס ותוצאה סופית טובה יותר מפלקס, אבל רוכב על פלקס ולדעתי יציג הכל.
·
תתקין XPlay, ממשק טוב יותר מפלקס ותוצאה סופית טובה יותר מפלקס, אבל רוכב על פלקס ולדעתי יציג הכל.
·
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

בטלוויזיה, זה נגן צד שלישי לסרבר של פלקס. הוא עולה כסף (אם אני זוכר טוב יש תקופת ניסיון חינם) אבל זה לא סכום משמעותי (לא זוכר כמה, משהו כמו 8 דולר).
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

@Dannino
דווקא תומך. לא תומך בתרגום מוטמע בקונטיינר, צריך תרגום srt חיצוני.
·
דווקא תומך. לא תומך בתרגום מוטמע בקונטיינר, צריך תרגום srt חיצוני.
·
הסתדר לי לאחר שממש הקפדתי על שם הסרט / סדרה.
למשל בסדרה
XXXXX S01E01
ובסרטים ללא נקודות למיניהן או סוג הקידוד
רק שם הקובץ , למשל
Bad Boys
די שיטה מפגרת בזמן , במקום שהיא תדע פשוט בלי קשר לשם להוסיף את הקובץ כקובץ מדיה בספריה גם אם לא נקבל את כל המידע / והתמונה , לפחות שיהיה אפשר ללחוץ על PLAY.
בכל מקרה אם מישהו סובל מזה כמוני, אולי זה יעזור לו.
למשל בסדרה
XXXXX S01E01
ובסרטים ללא נקודות למיניהן או סוג הקידוד
רק שם הקובץ , למשל
Bad Boys
די שיטה מפגרת בזמן , במקום שהיא תדע פשוט בלי קשר לשם להוסיף את הקובץ כקובץ מדיה בספריה גם אם לא נקבל את כל המידע / והתמונה , לפחות שיהיה אפשר ללחוץ על PLAY.
בכל מקרה אם מישהו סובל מזה כמוני, אולי זה יעזור לו.
לא כל כך הבנתי מה הכוונה "לא מזוהים": הם מופיעים בפלקס אך הוא לא יודע לקשר אותם לסרט\סדרה הנכונים?
כי התהליך הזה כלל לא קשור באיזה קידוד הקובץ נוצר.
הזיהוי מתבסס על שם הקובץ ולפעמים גם על Metadata בקובץ (אם מוגדר scrapper כזה, ואם בקובץ קיים Metadata - בד"כ לא קיים).
פלקס דווקא כן מתמודד טוב עם נקודות, סוג קידוד ועוד תוספות בשם של הקובץ.
יש מקרים שלא מצליח לזהות את הסרט והסדרה, ואז אפשר לעזור לו בכך בעזרת "Match" או "Fix Match".
כי התהליך הזה כלל לא קשור באיזה קידוד הקובץ נוצר.
הזיהוי מתבסס על שם הקובץ ולפעמים גם על Metadata בקובץ (אם מוגדר scrapper כזה, ואם בקובץ קיים Metadata - בד"כ לא קיים).
פלקס דווקא כן מתמודד טוב עם נקודות, סוג קידוד ועוד תוספות בשם של הקובץ.
יש מקרים שלא מצליח לזהות את הסרט והסדרה, ואז אפשר לעזור לו בכך בעזרת "Match" או "Fix Match".