מחפש המלצה ל-Access point או מוצר זהה להגדלת טווח בקומה שניה
היי חברים,
בבית שלנו (2 קומות) יש בקומה העליונה ראוטר G256DG ובקומה התחתונה התקנתי ACCESS POINT.
בקומה התחתונה האינטרנט לא יציב (בחלק ממחשבים ניידים נאבק להתחבר ולצרוך אינטרנט), הטווח לא מיטבי.
כיום ה-ACCESS POINT מוזן בכבל RJ45.
הייתי שמח לקבל המלצות ל-ACCESS POINT, משתדל לא להשתגע עם התקציב, כזה שיתן לי מענה טוב, פריסה טובה ויתמך בצורה טובה בכל הלפטופים (עם אפשרות להגדיר BRIDGE עם הראוטר למעלה).
תודה רבה!
בבית שלנו (2 קומות) יש בקומה העליונה ראוטר G256DG ובקומה התחתונה התקנתי ACCESS POINT.
בקומה התחתונה האינטרנט לא יציב (בחלק ממחשבים ניידים נאבק להתחבר ולצרוך אינטרנט), הטווח לא מיטבי.
הייתי שמח לקבל המלצות ל-ACCESS POINT, משתדל לא להשתגע עם התקציב, כזה שיתן לי מענה טוב, פריסה טובה ויתמך בצורה טובה בכל הלפטופים (עם אפשרות להגדיר BRIDGE עם הראוטר למעלה).
תודה רבה!
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אם יש חיבור כבל ביניהם אז כל ראוטר יכול לעשות את העבודה, כל מה שצריך זה לחבר את הכבל לאחת מיציאות ה-LAN שלו (לא ליציאת ה-WAN) ולבטל DHCP. אם יש לך כבר איזה ראוטר ששוכב בבוידעם עדיף שתנסה אותו לפני שאתה מוציא כסף.Marco כתב:היי חברים,
תודה רבה!...
- michanisani
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 120
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
סידרת omada של tplink.
עובדת מעולה
eap225 ועוד...
עובדת מעולה
eap225 ועוד...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46394
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46394
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
אמת, גם צריך קורס על מנת לתפעל את הציוד, הרבה נבירה בפורומים וכנראה שזה יקח כמה עשרות שעות של הגדרת התצורה.
- Lyonia
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
·ziv_r כתב:אמת, גם צריך קורס על מנת לתפעל את הציוד, הרבה נבירה בפורומים וכנראה שזה יקח כמה עשרות שעות של הגדרת התצורה....
אתה צודק, בצד השני צריך להיות מישהו שזה יהיה תפקיד שלו.
אחנו כבר רגילים שיש למשל יועץ פיננסי, יועץ פנסיוני ... בבחינת טכני אצלנו כמו מקצוע מלצר - בכל העולם זה מקצוע, אבל אצלנו - עבודה זמנית לסטודנטים
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8258
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
·ziv_r כתב:המלצה לפתרון תקציבי ויעיל: HUAWEI WiFi AX3 Wi-Fi 6
https://www.hometheater.co.il/vt345150.html...
מסכים ועדיף את ה PRO שיש לו יותר מגברים
@ziv_r
אמנם תפעול ציוד Ubiquiti הוא באמת מורכב יותר מאשר הציוד הביתי הסטנדרטי אבל אני חושב שקצת הגזמת - שלא תבהיל לנו את פותח השרשור...
הגדרת ה-APים שלהם לא מורכבת במיוחד ודורשת סה"כ התקנת קליינט על מחשב. צריכים לראות איזה סרטון יוטיוב או לקרוא טיפה אבל לא מעבר. בטח לא עשרות שעות.
הראוטרים שלהם - סיפור אחר...
אמנם תפעול ציוד Ubiquiti הוא באמת מורכב יותר מאשר הציוד הביתי הסטנדרטי אבל אני חושב שקצת הגזמת - שלא תבהיל לנו את פותח השרשור...
הגדרת ה-APים שלהם לא מורכבת במיוחד ודורשת סה"כ התקנת קליינט על מחשב. צריכים לראות איזה סרטון יוטיוב או לקרוא טיפה אבל לא מעבר. בטח לא עשרות שעות.
הראוטרים שלהם - סיפור אחר...