מחפש המלצה לטלויזיה 43 שתתחבר למערכת רמקולים 5.1 קיימת
שלום וברכה, מתנצל מראש על האורך,
הSETUP הקיים שיש לי היום זה:
מחשב שמחובר ב HDMI לטלוויזית סמסונג a450 37 בת 10 (שגם נרכשה אחרי המלצות פה),
ובמקביל המחשב מחובר לכרטיס קול חיצוני של קריאטיב שמחובר בכבל אופטי למערכת 5.1 של לוגיטק (Z906).
השימוש העיקרי של הטלויזיה הוא:
95% נטפליקס מהמחשב
5% סדרות/סרטים בהורדות (בדרך כלל 720/1080P עם סראונד).
זה המפרט כניסות של הלוגיטק:
Digital optical input: 2
Digital coaxial input: 1
Six-channel direct input: 1
3.5mm input: 1
Headphone jack: 1
RCA input: 1
ותמיכה ב:
THX Certification as well as designed to decode Dolby Digital and DTS encoded soundtracks.
כשאני צופה בנטפליקס אני מבין שזה DDP, וכנראה שהכרטיס קול או המערכת של לוגיטק יודעים להסתדר עם זה וכנראה להנמיך ב DD.
הגיע הזמן להשתדרג גם קצת בגודל וגם באיכות,
מחפש משהו באיזור 43 אינטש שאוכל בלחיצת כפתור לצפות בתוכן איכותי של נטפליקס (כלומר צריך WIFI) + להינות מהמערכת 5.1 הקיימת, מבלי לסמוך על המחשב יותר.
ממה שקצת ראיתי, לא תמיד יציאות של הטלויזיות מוציאות החוצה סאונד 5.1 כמו שצריך, מאוד חשוב לי המלצה שלכם על טלויזיה שלא תעשה עם זה בעיות.
וכמובן איכות גבוהה צפיה מבחינת איכות הוידאו, יהיה נחמד אם גם יש אפשרות לאיזה חיבור USB בשביל נגיד להקרין קבצים שהורדתי, ואז אולי לא אצטרך אפילו את הכבל HDMI לחבר למחשב...
ראיתי שיש כל מיני סמסונג/LG/סוני בדגמים שונים ומשונים בכל מיני אותיות וכל מיני טכנולוגיות, מבין ש DV זה המילה האחרונה? יש למישהו המלצה לדגם שיתאים? (מוכן להשקיע, סה"כ טלויזיה זה משהו שלא מחליפים כל יום)
הSETUP הקיים שיש לי היום זה:
מחשב שמחובר ב HDMI לטלוויזית סמסונג a450 37 בת 10 (שגם נרכשה אחרי המלצות פה),
ובמקביל המחשב מחובר לכרטיס קול חיצוני של קריאטיב שמחובר בכבל אופטי למערכת 5.1 של לוגיטק (Z906).
השימוש העיקרי של הטלויזיה הוא:
95% נטפליקס מהמחשב
5% סדרות/סרטים בהורדות (בדרך כלל 720/1080P עם סראונד).
זה המפרט כניסות של הלוגיטק:
Digital optical input: 2
Digital coaxial input: 1
Six-channel direct input: 1
3.5mm input: 1
Headphone jack: 1
RCA input: 1
ותמיכה ב:
THX Certification as well as designed to decode Dolby Digital and DTS encoded soundtracks.
כשאני צופה בנטפליקס אני מבין שזה DDP, וכנראה שהכרטיס קול או המערכת של לוגיטק יודעים להסתדר עם זה וכנראה להנמיך ב DD.
הגיע הזמן להשתדרג גם קצת בגודל וגם באיכות,
מחפש משהו באיזור 43 אינטש שאוכל בלחיצת כפתור לצפות בתוכן איכותי של נטפליקס (כלומר צריך WIFI) + להינות מהמערכת 5.1 הקיימת, מבלי לסמוך על המחשב יותר.
ממה שקצת ראיתי, לא תמיד יציאות של הטלויזיות מוציאות החוצה סאונד 5.1 כמו שצריך, מאוד חשוב לי המלצה שלכם על טלויזיה שלא תעשה עם זה בעיות.
וכמובן איכות גבוהה צפיה מבחינת איכות הוידאו, יהיה נחמד אם גם יש אפשרות לאיזה חיבור USB בשביל נגיד להקרין קבצים שהורדתי, ואז אולי לא אצטרך אפילו את הכבל HDMI לחבר למחשב...
ראיתי שיש כל מיני סמסונג/LG/סוני בדגמים שונים ומשונים בכל מיני אותיות וכל מיני טכנולוגיות, מבין ש DV זה המילה האחרונה? יש למישהו המלצה לדגם שיתאים? (מוכן להשקיע, סה"כ טלויזיה זה משהו שלא מחליפים כל יום)
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@nadav99
·
·
- בגודל "43 לא תמצא שום דבר איכותי במיוחד.
יש מבחר טוב החל מ-"55. - מעבר לזה, לכל טלוויזיה חדשה יש היום נטפליקס בסמארט, ויש יציאה אופטית שתתחבר לכניסה האופטית אצלך במערכת של לוג'יטק.
- את המחשב, אם עדיין תרצה להשתמש בו, תוכל לחבר עם HDMI ישירות ל-TV.
- רוב הטלוויזיות היום לא תומכות ב-DTS, רק דרך מחשב\סטרימר, ולא דרך כניסת ה-HDMI במסך.
·תודה,TheCoolest כתב:@nadav99
·
- בגודל "43 לא תמצא שום דבר איכותי במיוחד.
יש מבחר טוב החל מ-"55.- מעבר לזה, לכל טלוויזיה חדשה יש היום נטפליקס בסמארט, ויש יציאה אופטית שתתחבר לכניסה האופטית אצלך במערכת של לוג'יטק.
- את המחשב, אם עדיין תרצה להשתמש בו, תוכל לחבר עם HDMI ישירות ל-TV.
- רוב הטלוויזיות היום לא תומכות ב-DTS, רק דרך מחשב\סטרימר, ולא דרך כניסת ה-HDMI במסך.
...
החדר שבו אני צופה הוא גם ככה חדר קטן, המרחק צפיה לא גדול, 55 זה קצת מוגזם ויתפוס הרבה מקום (שאני לא בטוח שיש לי), אי אפשר להוציא שום דבר איכותי בפחות מזה?
לגבי היציאה האופטית, השאלה היא האם זה באמת יוצא 5.1 משם, כי ממה שראיתי יש טלויזיות שעושות קצת בעיות עם זה
אין שום דבר
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
כל מה שאתה צריך זה שבמסך שתבחר תהיינה יציאות שמתאימות לכניסות ללוג'יטק, ואין סיבה שבמסך 43 לא יהיו יציאות מתאימות כאלו.
ככל שהכוונה היא להשתמש דרך המסך ולא דרך המחשב תשקול אפשרות לחבר את המסך לכרטיס הקול שלך ככל שיש כניסות מתאימות ופנויות בו- אם זה יבוא על חשבון המחשב, תצטרך לשקול אם כדאי, תמיד תוכל להתחבר ישירות ללוג'יטק בלי לשנות מהתצורה הקיימת.
שאלת תמיכת המסכים בפענוח והקרנה של קבצים היא לא פשוטה ומורכבת בזה אני קצת פחות יכול לעזור לך יש מסכים שיותר טובים בזה ויש שפחות, יש כאלו שידרשו התקנת אפליקציות ובטח שיתוף ברשת, אבל צריך לזכור שמסך הוא מסך הוא מסך להציג תוכן זה מה שהוא נועד לו לפענח ולעבד זו כבר משימה קשה יותר שיהיו מסכים שלא יוכלו לה ויהיו מסכים שיעשו את זה בצורה סבירה ומעלה, אבל זה לא אמור, לדעתי לפחות להיות השיקול שלך בבחירת מסך...
ככל שהכוונה היא להשתמש דרך המסך ולא דרך המחשב תשקול אפשרות לחבר את המסך לכרטיס הקול שלך ככל שיש כניסות מתאימות ופנויות בו- אם זה יבוא על חשבון המחשב, תצטרך לשקול אם כדאי, תמיד תוכל להתחבר ישירות ללוג'יטק בלי לשנות מהתצורה הקיימת.
שאלת תמיכת המסכים בפענוח והקרנה של קבצים היא לא פשוטה ומורכבת בזה אני קצת פחות יכול לעזור לך יש מסכים שיותר טובים בזה ויש שפחות, יש כאלו שידרשו התקנת אפליקציות ובטח שיתוף ברשת, אבל צריך לזכור שמסך הוא מסך הוא מסך להציג תוכן זה מה שהוא נועד לו לפענח ולעבד זו כבר משימה קשה יותר שיהיו מסכים שלא יוכלו לה ויהיו מסכים שיעשו את זה בצורה סבירה ומעלה, אבל זה לא אמור, לדעתי לפחות להיות השיקול שלך בבחירת מסך...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@nadav99
·
לא ממש. אולי יש משהו חצי סביר בגודל "49-50, Q70T ושות'.
יש OLEDים בגודל "48, אבל לא מייבאים לארץ, אז זה לא ממש עוזר.
·
לא ממש. אולי יש משהו חצי סביר בגודל "49-50, Q70T ושות'.
יש OLEDים בגודל "48, אבל לא מייבאים לארץ, אז זה לא ממש עוזר.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
הוא יכול לקנות פיליפס 4k יש ב 43 אינץ ונדמה לי שגם מי טיוי