מקרר חדש, מאיפה מתחילים?
קצת רשמים שלי מהמקרר שלי. רכשתי אותו לפני 15 שנים מקרר LG SBS דגם GR שכולל קיוסק וחלון לבקבוקים נפתח
ובנוסף גם אחי רכש עוד אחד ועד היום לא היו לנו תקלות כלל, לא נשברו מדפים ויעילות המקררים הללו מעולה (גם שקט וגם אנרגיה) אלו דגמים מאד איכותיים עד היום בטכנולוגיה נהדרת. בהשוואה למקררים האמריקנים שאז כולם קנו והיו ממש מיושנים מאד בטכנולוגיה.
שאצטרך להחליף אקח כנראה את אותו הדגם GR הם מצויינים. אני פחות מתרשם מ 4 דלתות (במקום 2) קצת בזבוז מקום לדעתי אבל זה מה יש. בקיצור מקרר נמדד באיכות ביעילות אנרגטית בשקט באיכות המדפים לאורך זמן וביעילות קרור אחידה !
ובנוסף גם אחי רכש עוד אחד ועד היום לא היו לנו תקלות כלל, לא נשברו מדפים ויעילות המקררים הללו מעולה (גם שקט וגם אנרגיה) אלו דגמים מאד איכותיים עד היום בטכנולוגיה נהדרת. בהשוואה למקררים האמריקנים שאז כולם קנו והיו ממש מיושנים מאד בטכנולוגיה.
שאצטרך להחליף אקח כנראה את אותו הדגם GR הם מצויינים. אני פחות מתרשם מ 4 דלתות (במקום 2) קצת בזבוז מקום לדעתי אבל זה מה יש. בקיצור מקרר נמדד באיכות ביעילות אנרגטית בשקט באיכות המדפים לאורך זמן וביעילות קרור אחידה !
-
adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
·shaylev80 כתב:@adirbooking
·
האם יש החלטה אני גם מתחיל לגגש...
99% שנלך על ההייסנס rq81
ה82 גדול יותר בכ-50 ליטר ברוטו אבל יקר יותר באלף שקלים.
אני לא חושב שיש צורך והצדקה.
-
adirbooking
- חבר ותיק

·shaylev80 כתב:@adirbooking
·
לא יודע עם זה משנה לך אבל הוא גם כולל יצרן קרח...
הוא כולל יצרן קרח, לא כולל מיני בר ושטויות אחרות
ובשביל שהוא ייצר קרח, צריך לחבר אותו למקור מים.
אפשר גם לא לחבר?
אז לא נחבר.
-
adirbooking
- חבר ותיק

·shaylev80 כתב:להבנתי אם היצרן קרח לא עובד אז פשוט יש עוד חלל לאיחסון...
נו, מעולה.
העיקר לא לחבר מקורות מים וצרות למקרר.
שיעמוד ויקרר, זה התפקיד שלו, לא?