שלום.
האם קיים במחיר עממי כרטיס רשת של סיב אופטי כידי ליצור רשת פנים בייתית + ראוטאר.
תודה.
רשת ביתית FIBER
- shmulikmazor
-
- מוקפא

- תגובות: 198
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
הכרטיסים למחשבים היום לא יקרים כמו פעם, מאמין שבפחות מ-200 ש"ח כולל משלוח ניתן להביא. מה שתצטרך זה מתג עם כניסה אופטית וכאן העלויות כבר יהיו גבוהות יותר. בכל מקרה, בתשתית בייתית לא בטוח שבאמת יש צורך כל עוד ציוד הקצה עדיין לא מותאם לזה.
למשל, בעידן ה-8K של הטלוויזיות, אני דווקא כן הייתי רוצה לראות טלוויזיה עם כניסה אופטית, כי לבצע סטרים בסיב אופטי יהיה עדיף ויעיל יותר מאשר כבל נחושת. אם יש שרתי NAS למגזר הבייתי עם כניסה אופטית זה בכלל מצויין.
בכל מקרה, הדבר כדאי אך ורק אם יש ציוד מותאם, אחרת, זה בזבוז כסף.
למשל, בעידן ה-8K של הטלוויזיות, אני דווקא כן הייתי רוצה לראות טלוויזיה עם כניסה אופטית, כי לבצע סטרים בסיב אופטי יהיה עדיף ויעיל יותר מאשר כבל נחושת. אם יש שרתי NAS למגזר הבייתי עם כניסה אופטית זה בכלל מצויין.
בכל מקרה, הדבר כדאי אך ורק אם יש ציוד מותאם, אחרת, זה בזבוז כסף.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
כדי להעביר סרט 8K ב- 120fps, דרוש בסה"כ רוחב פס של 100mbps.
ברשת גיגהביט סטנדרטית, אתה יכול להזרים 5 סרטים ב- 8K במקביל, עם עודף מספיק גדול לשימושים אחרים.
לכן, אין שום ייתרון ב-"להתכונן לעתיד" עם תשתית אופטית ברשת הביתית.
ברשת גיגהביט סטנדרטית, אתה יכול להזרים 5 סרטים ב- 8K במקביל, עם עודף מספיק גדול לשימושים אחרים.
לכן, אין שום ייתרון ב-"להתכונן לעתיד" עם תשתית אופטית ברשת הביתית.
- jagheadg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1185
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
נכון מאוד.Amir64 כתב:כדי להעביר סרט 8K ב- 120fps, דרוש בסה"כ רוחב פס של 100mbps.
לכן, אין שום ייתרון ב-"להתכונן לעתיד" עם תשתית אופטית ברשת הביתית....