חיבור לפרטנר סיבים אופטיים עם ספק אינטרנט נטוויזן.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
לא. פרטנר מספקים שירות שכולל ספק ותשתית
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- Lyonia
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
1.·קודם כל, היית צריך מזמן לעבור לממייל כמו GMAIL, YAHOO .... זה קיים לפחות עשור.shmulik88 כתב:יש לי כתובת מייל של נטוויזן כ-20 שנה.
אני משתמש ב-ebox של נטוויזן.
האם אפשר להתחבר לפרטנר סיבים אופטיים עם ספק אינטרנט נטויזן?...
2. תתקשר לנטוויזן תשאל כמה עולה להשאיר תיבה דואר שלך ואז תמשיך להשתמש אותה עם אותו אוטלוק (בלי שינוים) עם ספק החדש.
3.המלצה לפחוח דואר חדש במקום לא קשור לספקים אינטרנט - משהו בGMAIL, outlook.live.com, yahoo.... תתחיל לאט לאט להעביר לקוחות/ספקים/חברים לדואר החדש ען אותו אוטלוק (יש להם עזרה בעברית איך להתחבר עם אוטלוק ולהוסיף חשבון נוסף )
אני היום לא עובד עם אוטלוק.Lyonia כתב:1.·קודם כל, היית צריך מזמן לעבור לממייל כמו GMAIL, YAHOO .... זה קיים לפחות עשור.......
2. תתקשר לנטוויזן תשאל כמה עולה להשאיר תיבה דואר שלך ואז תמשיך להשתמש אותה עם אותו אוטלוק (בלי שינוים) עם ספק החדש.
3.המלצה לפחוח דואר חדש במקום לא קשור לספקים אינטרנט - משהו בGMAIL, outlook.live.com, yahoo.... תתחיל לאט לאט להעביר לקוחות/ספקים/חברים לדואר החדש ען אותו אוטלוק (יש להם עזרה בעברית איך להתחבר עם אוטלוק ולהוסיף חשבון נוסף )...
אני משתמש בממשק האינטרנטי של נטויזן שנקרא ebox.
ואני עם אותו שאלה איך אני מעביר את המיילים מה-ebox לאוטלוק?
·
·חפש את ההגדרות POP/IMAP של נטוויז'ן. תוכל להגדיר אותם באוטלוק וזה ימשוך את כל המיילים.shmulik88 כתב:אני היום לא עובד עם אוטלוק.......
אני משתמש בממשק האינטרנטי של נטויזן שנקרא ebox.
ואני עם אותו שאלה איך אני מעביר את המיילים מה-ebox לאוטלוק?
·...
אם תפתח חשבון ג'ימייל תוכל בצורה דומה להעביר את כל המילים לשם:
https://support.google.com/mail/answer/ ... ktop&hl=en