מקבל 5 מגה עם אינטרנט 500 מגה בfast.com (כל פעם שאני ניגש לאתר מחו"ל)
היי,
יש לי ראוטר TP-LINK ARCHER VR600
התחברתי לאנלימיטד עם ספק 015.
כאשר אני מבצע בדיקת מהירות בspeedtest.net אני מקבל 850 מגה (משום מה)
בהתחלה חשבתי שהכל בסדר, לאחר מכן שמתי לב שכשאני צופה בנטפליקס למשל, הוא לא מצליח לעלות מעל איכות של 360p .. כנל לגבי כל תוכן שהוא מגיע משרת שלא שייך לישראל
למשל הורדתי קובץ מאתר ישראלי והוריד לי על 60 מגה לשניה
אחר כך הורדתי קובץ מאתר מחו"ל והוריד לי על 800kb לשניה..
בבדיקת מהירות של fast.com מקבל 5 מגה!
* מדובר על חיבור קווי.
מה יכולה להיות הסיבה?
יש לי ראוטר TP-LINK ARCHER VR600
התחברתי לאנלימיטד עם ספק 015.
כאשר אני מבצע בדיקת מהירות בspeedtest.net אני מקבל 850 מגה (משום מה)
בהתחלה חשבתי שהכל בסדר, לאחר מכן שמתי לב שכשאני צופה בנטפליקס למשל, הוא לא מצליח לעלות מעל איכות של 360p .. כנל לגבי כל תוכן שהוא מגיע משרת שלא שייך לישראל
למשל הורדתי קובץ מאתר ישראלי והוריד לי על 60 מגה לשניה
אחר כך הורדתי קובץ מאתר מחו"ל והוריד לי על 800kb לשניה..
בבדיקת מהירות של fast.com מקבל 5 מגה!
* מדובר על חיבור קווי.
מה יכולה להיות הסיבה?
- TaylorSammy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 127
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
בהשוואה שלי בין 015 ל 018, קיבלתי ביצועים עדיפים בהרבה עם 018. היו לי בעיות שדומות לך עם 015.
מכיוון שהמעבר פשוט מאוד (שיחת טלפון לאנלימיטד והפעלה מחדש לראוטר), ממליץ לנסות. מקסימום תחזור.
מכיוון שהמעבר פשוט מאוד (שיחת טלפון לאנלימיטד והפעלה מחדש לראוטר), ממליץ לנסות. מקסימום תחזור.
כנראה שהרוחב פס שלהם לחו"ל קטן מאוד ביחס לכמות הלקוחות, יש את השרשור הזה עם אותם בעיות בדיוק.
בבדיקה של fast.com אתה גם מועבר לשרתים בארה"ב (אפשר לראות בלחיצה על show more info),
אין מה לעשות חוץ מלעבור ספק ל 018, הבנתי שבעתיד גם הוטנט צריכים להתווסף לאפשרויות.
בבדיקה של fast.com אתה גם מועבר לשרתים בארה"ב (אפשר לראות בלחיצה על show more info),
אין מה לעשות חוץ מלעבור ספק ל 018, הבנתי שבעתיד גם הוטנט צריכים להתווסף לאפשרויות.