סינכרון אודיו/וידאו באפליקציית YouTube ב-LG OLED C8 דרך HDMI ARC
קודם כל - אני אשמח אם מישהו אחר שיש לו את הטלוויזיה הזאת, או דגמים אחרים של LG, יבדוק אם אצלו יש את אותה תופעה.
כתבתי בשרשור אחר אבל זה ראוי לשרשור משל עצמו.
יש לי C8 (בגודל 65 אינץ׳) והתחדשתי בסאונד בר JBL Bar 9.1! בקופסה של הבר הגיע רק כבל HDMI ARC ולא כבל אופטי, שזה מעולה אבל זה גם אומר שאין לי כבל אופטי לנסות לצורכי השוואה.
בכניסות HDMI של הטלוויזיה לרבות ממיר יס ומחשב אין שום בעיה. באפליקציה של נטפליקס בטלוויזיה אין שום בעיה. רק באפליקציה של youtube בטלוויזיה אני רואה דיליי בסאונד שיוצא מהסאונד בר - כשאנשים מדברים ממש ברור שהפה לא מסונכרן עם מה שאני שומע. אני משווה בין הסאונד בר לבין הרמקול הפנימי של הטלוויזיה, בפנימי הכל מסונכרן. בין השאר השתמשתי בסרטון הזה:
אז מה יכול לגרום לזה? אני חשבתי על כמה אפשרויות, אבל אין לי שום דרך לבדוק אף אחת מהן:
1. באג באפליקציית YouTube
2. באג ב-WebOS שבא לידי ביטוי רק בנסיבות מסוימות וגורם לדיליי ביציאת HDMI ARC (אולי גם ביציאה האופטית?)
3. באג בסאונד בר עצמו כשהכניסה מהטלוויזיה היא בפורמט מסוים
איך אני מדבג דבר כזה?
כתבתי בשרשור אחר אבל זה ראוי לשרשור משל עצמו.
יש לי C8 (בגודל 65 אינץ׳) והתחדשתי בסאונד בר JBL Bar 9.1! בקופסה של הבר הגיע רק כבל HDMI ARC ולא כבל אופטי, שזה מעולה אבל זה גם אומר שאין לי כבל אופטי לנסות לצורכי השוואה.
בכניסות HDMI של הטלוויזיה לרבות ממיר יס ומחשב אין שום בעיה. באפליקציה של נטפליקס בטלוויזיה אין שום בעיה. רק באפליקציה של youtube בטלוויזיה אני רואה דיליי בסאונד שיוצא מהסאונד בר - כשאנשים מדברים ממש ברור שהפה לא מסונכרן עם מה שאני שומע. אני משווה בין הסאונד בר לבין הרמקול הפנימי של הטלוויזיה, בפנימי הכל מסונכרן. בין השאר השתמשתי בסרטון הזה:
אז מה יכול לגרום לזה? אני חשבתי על כמה אפשרויות, אבל אין לי שום דרך לבדוק אף אחת מהן:
1. באג באפליקציית YouTube
2. באג ב-WebOS שבא לידי ביטוי רק בנסיבות מסוימות וגורם לדיליי ביציאת HDMI ARC (אולי גם ביציאה האופטית?)
3. באג בסאונד בר עצמו כשהכניסה מהטלוויזיה היא בפורמט מסוים
איך אני מדבג דבר כזה?
חיפשתי ולא מצאתי, כנראה אני לא טוב בלחפש..rafib65 כתב:באג מוכר, אתה יכול לחפש בפורומים של LG. קיים כבר כמה שנים אבל לא זוכה לטיפול של LG...
זה רק ביוטיוב או גם באפליקציות אחרות?
עריכה: אוקיי, עכשיו כן הצלחתי למצוא משהו מ-2017. מאוד לא מעודד שהבעיה הזאת קיימת כל כך הרבה זמן בלי שתיקנו אותה.
בכל מקרה כנראה שזה פשוט באג ביוטיוב, ובגוגל כמובן שאין עם מי לדבר. נצטרך לחיות עם זה.