קודם כל טלוויזיה מדהימה (בדיוק יום לפני שקיבלתי, שדרגתי מ55 ל65, ומזל שעשיתי את זה)
שאלה 1:
שמתי לב שהטלוויזיה אוטומטית מחליפה לי מצב תמונה לפי האייכות שהיא קולטת, אני צריך לגעת בזה או לתת לה לעשות את שלה ? או שיש מצבים אופטימליים שעדיף שאני אגדיר ? (כגון למשל בשידורים רגילים כמו חדשות, איזה מצב תמונה זה ?)
2) רשת - המהירות שאני מקבל דרך הטלוויזיה זה 70-90 מגה, זה מספיק ? במחשב אני מקבל 900.
בטלוויזיה הקודמת הייתי מחבר את האפל טיוי ומקבל קבוע מעל 500. יש בעיה עם המהירות אינטרנט שהטלוויזיה יכולה לקבל ?
3) סאונד - שמתי לב שיש הרבה אופציות של סאונד, בהנחה ואין לי מערכת רמקולים ואני משתמש בטלוויזיה כמקור סאונד, מה הכי אופטימלי ?
תודה רבה על העזרה
התחדשתי ב-Cx 65 - כמה שאלות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78903
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
1 - זה רק קורה ב-HDR וב-Dolby Vision, צריך להגדיר לכל אחד מהם מצבי תמונה שמתאימים למה שאתה רוצה לקבל.
2 - כן, למסכים יש כניסת רשת 100M בלבד ובכל מקרה, אין להם יכולות להתמודד עם תוכן בקצבי נתונים מעבר לזה.
3 - יש למסך אופציה של כיול דרך השלט, נסה את זה.
2 - כן, למסכים יש כניסת רשת 100M בלבד ובכל מקרה, אין להם יכולות להתמודד עם תוכן בקצבי נתונים מעבר לזה.
3 - יש למסך אופציה של כיול דרך השלט, נסה את זה.
תודה על התשובהoferlaor כתב:1 - זה רק קורה ב-HDR וב-Dolby Vision, צריך להגדיר לכל אחד מהם מצבי תמונה שמתאימים למה שאתה רוצה לקבל.
3 - יש למסך אופציה של כיול דרך השלט, נסה את זה....
פעם אחת ראיתי את הכיול דרך השלט ומאז לא מוצא את זה, אבדוק זאת שוב