התחדשתי ב-Cx 65 - כמה שאלות

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
שלח תגובה
Yaronzi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

קודם כל טלוויזיה מדהימה (בדיוק יום לפני שקיבלתי, שדרגתי מ55 ל65, ומזל שעשיתי את זה)

שאלה 1:

שמתי לב שהטלוויזיה אוטומטית מחליפה לי מצב תמונה לפי האייכות שהיא קולטת, אני צריך לגעת בזה או לתת לה לעשות את שלה ? או שיש מצבים אופטימליים שעדיף שאני אגדיר ? (כגון למשל בשידורים רגילים כמו חדשות, איזה מצב תמונה זה ?)

2) רשת - המהירות שאני מקבל דרך הטלוויזיה זה 70-90 מגה, זה מספיק ? במחשב אני מקבל 900.
בטלוויזיה הקודמת הייתי מחבר את האפל טיוי ומקבל קבוע מעל 500. יש בעיה עם המהירות אינטרנט שהטלוויזיה יכולה לקבל ?

3) סאונד - שמתי לב שיש הרבה אופציות של סאונד, בהנחה ואין לי מערכת רמקולים ואני משתמש בטלוויזיה כמקור סאונד, מה הכי אופטימלי ?

תודה רבה על העזרה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78903
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #2 

1 - זה רק קורה ב-HDR וב-Dolby Vision, צריך להגדיר לכל אחד מהם מצבי תמונה שמתאימים למה שאתה רוצה לקבל.
2 - כן, למסכים יש כניסת רשת 100M בלבד ובכל מקרה, אין להם יכולות להתמודד עם תוכן בקצבי נתונים מעבר לזה.
3 - יש למסך אופציה של כיול דרך השלט, נסה את זה.

Yaronzi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #3 

oferlaor כתב:1 - זה רק קורה ב-HDR וב-Dolby Vision, צריך להגדיר לכל אחד מהם מצבי תמונה שמתאימים למה שאתה רוצה לקבל.
2 - כן, למסכים יש כניסת רשת 100M בלבד ובכל מקרה, אין להם יכולות להתמודד עם תוכן בקצבי נתונים מעבר לזה.
3 - יש למסך אופציה של כיול דרך השלט, נסה את זה.
...
תודה על התשובה

פעם אחת ראיתי את הכיול דרך השלט ומאז לא מוצא את זה, אבדוק זאת שוב

avirez
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 564
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #4 

תתחדש! ושווה להציץ פה:

https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/cx-oled/settings