שאלה לגבי רסיבר אונקיו 616 ווידאו סיגנל 4K
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
פתח את הוראות ההפעלה\המפרט.
הרסיבר תומך ב- 4K?
אם לא בא לך לפתוח את הוראות ההפעלה, אתה יכול לנסות ולבדוק אם עובד.
הרסיבר תומך ב- 4K?
אם לא בא לך לפתוח את הוראות ההפעלה, אתה יכול לנסות ולבדוק אם עובד.
4K Upscaling & Processing
ככה רשום באתרים שצץארים אותו
https://www.bhphotovideo.com/c/product/ ... l/overview
https://www.bhphotovideo.com/c/product/ ... l/overview
@gizzz
אבל לא HDR. בתחילת ה4K עדיין לא היה HDR וכל היצרנים יצאו עם דגמים חדשים עם תמיכה ב4K אבל בSDR (גם טלויזיות וגם רסיברים).
יש מצב שיהיה אותו הדבר עכשיו עם 8K. יצאו דגמים חדשים עם תמיכה לכל מי שממהר לשדרג, אבל יכול להיות מצב שעוד שנה-שנתיים כשיתחילו לשחרר חומרים ב8K והטלויזיות יהפכו לפופולאריות יותר, ימציאו איזה פורמט HDR משופר שתצטרך שוב להחליף את הציוד.
יש כל מיני שיטות להמשיך להשתמש עם רסיבר. כמו להוסיף audio extractor או hmdi splitter חיצוניים. יש אבל הרבה גאדג'טים כאלו ולא כולם עובדים כמפורסם.
אבל לא HDR. בתחילת ה4K עדיין לא היה HDR וכל היצרנים יצאו עם דגמים חדשים עם תמיכה ב4K אבל בSDR (גם טלויזיות וגם רסיברים).
יש מצב שיהיה אותו הדבר עכשיו עם 8K. יצאו דגמים חדשים עם תמיכה לכל מי שממהר לשדרג, אבל יכול להיות מצב שעוד שנה-שנתיים כשיתחילו לשחרר חומרים ב8K והטלויזיות יהפכו לפופולאריות יותר, ימציאו איזה פורמט HDR משופר שתצטרך שוב להחליף את הציוד.
יש כל מיני שיטות להמשיך להשתמש עם רסיבר. כמו להוסיף audio extractor או hmdi splitter חיצוניים. יש אבל הרבה גאדג'טים כאלו ולא כולם עובדים כמפורסם.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
4K up scaling, זה לא תמיכה ב- 4K.gizzz כתב:4K Upscaling & Processing
https://www.bhphotovideo.com/c/product/ ... l/overview...
זה לקחת תוכן ברזולוציה נמוכה יותר, ולהמיר אותו לפורמט 4K.
הכניסות לא תומכות 4K, ולכן הרסיבר לא תומך.
היי
חיברתי את הממיר לטלוויזיה החדשה חיברתי את הטלויזיה לרסיבר אונקיו 616 עם כבל HDMI ל ARC הפעלתי. הכל עובד כשורה עם הכבלים .
דרך האנדרואיד טיוי המובנית בטלויזיה ( סוני XG8096) עובד לי מצויין ,היוטיוב עובד לי ,ה VLC עם סרטים מהרשת המקומית גם.
הבעיה היחידה שיש לי זה נטפליקס שמעביר לי סאונד מגומגם וקטוע.
שמתי לב שהממיר, יוטיוב וVLC מעביר לי PCM ברסיבר.. אולי בגלל שנטפליקס מנסה להעביר לי 5.1 זה נתקע לי?
התצורת רמקולים שלי זה 3.1 כרגע.
חיברתי את הממיר לטלוויזיה החדשה חיברתי את הטלויזיה לרסיבר אונקיו 616 עם כבל HDMI ל ARC הפעלתי. הכל עובד כשורה עם הכבלים .
דרך האנדרואיד טיוי המובנית בטלויזיה ( סוני XG8096) עובד לי מצויין ,היוטיוב עובד לי ,ה VLC עם סרטים מהרשת המקומית גם.
הבעיה היחידה שיש לי זה נטפליקס שמעביר לי סאונד מגומגם וקטוע.
שמתי לב שהממיר, יוטיוב וVLC מעביר לי PCM ברסיבר.. אולי בגלל שנטפליקס מנסה להעביר לי 5.1 זה נתקע לי?
התצורת רמקולים שלי זה 3.1 כרגע.
@gizzz
·
נכון, אין בעיה. המצב שלך לא סותר את מה שאמרתי. רק נשאר לך להגדיר בטלוויזיה עצמה (אם זה אפשרי, אצלי למשל אין מבצ כזה. יש רק auto וזה לא זה) שהאודיו יצא ע"ג ה- HDMI וסגרת פינה.
אם הכל עובד לך כמו שאתה רוצה ואתה מפחד לנסות אז הכל טוב
מה שעובד לא נוגעים חח
·
נכון, אין בעיה. המצב שלך לא סותר את מה שאמרתי. רק נשאר לך להגדיר בטלוויזיה עצמה (אם זה אפשרי, אצלי למשל אין מבצ כזה. יש רק auto וזה לא זה) שהאודיו יצא ע"ג ה- HDMI וסגרת פינה.
אם הכל עובד לך כמו שאתה רוצה ואתה מפחד לנסות אז הכל טוב