NVIDIA Shield Vs PC
שלום חברים
רכשתי לאחרונה Samsung q90r Soundbar חברתי בכבל HDMI לטלוויזיה Sony 65Xf9005 דרך יצאה Arc ול Soundbar ליצאה Arc הקרנתי דרך הטלוויזיה סרט עם פס קול Dolby Digital/Dolby Atoms וקיבלתי רק סאונד ברמקולים של Soundbar ובסאב וברמקולים מאחור אין קול.
בדיקה מחשב נייד - חיברתי בכבל Hdmi את soundbar ל יצאה Arc ולטלוויזיה ליצאה Arc וכבל Hdmi נוסף מהמחשב הנייד ליצאה של Soundbar In ולשמחתי הכל עובד
נותר עכשיו שאלה כדי לתת מענה לבעיה טלויזיה איכותית שלא יודעת לעביר כמו שצרך Arc (בגלל תקן)
אני צריך לרכוש מחשב קטן חזק איזה eglobal שיודע לתת מענה Dolby Atmos ושסרט 4K ירוץ חלק עליו או NVIDIA Shield איכותי לטובת הסלון
אשמח לדעת מה כדאי לרכוש
תודה
רכשתי לאחרונה Samsung q90r Soundbar חברתי בכבל HDMI לטלוויזיה Sony 65Xf9005 דרך יצאה Arc ול Soundbar ליצאה Arc הקרנתי דרך הטלוויזיה סרט עם פס קול Dolby Digital/Dolby Atoms וקיבלתי רק סאונד ברמקולים של Soundbar ובסאב וברמקולים מאחור אין קול.
בדיקה מחשב נייד - חיברתי בכבל Hdmi את soundbar ל יצאה Arc ולטלוויזיה ליצאה Arc וכבל Hdmi נוסף מהמחשב הנייד ליצאה של Soundbar In ולשמחתי הכל עובד
נותר עכשיו שאלה כדי לתת מענה לבעיה טלויזיה איכותית שלא יודעת לעביר כמו שצרך Arc (בגלל תקן)
אני צריך לרכוש מחשב קטן חזק איזה eglobal שיודע לתת מענה Dolby Atmos ושסרט 4K ירוץ חלק עליו או NVIDIA Shield איכותי לטובת הסלון
אשמח לדעת מה כדאי לרכוש
תודה
אלי,
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20187
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2609 פעמים
- יצירת קשר:
@elit
·
עדיף סטרימר ממחשב
·
עדיף סטרימר ממחשב
- Arthur_Morgan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 329
- נתן תודות: 69 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
@elit
·
אני משתמש ב-Shield, מריץ מעולה 4K עם כל פורמטי הסראונד, כולל קבצים גדולים של עשרות ג'יגה.
·
אני משתמש ב-Shield, מריץ מעולה 4K עם כל פורמטי הסראונד, כולל קבצים גדולים של עשרות ג'יגה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73371
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
יש לי ליד הטלוויזיה מחשב מאוד חזק ולידו נווידיה שילד - ברב המכריע של המיקרים אני משתמש בשילד.
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
מאז שהתקנתי סטרימרים בבית וגם ליד טלויזיות שיש לידם HTPC משתמש ברוב המקרים בסטרימר. יש לי גם nvidia וגם שיאומי
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60