התחדשתי בסונוס פאבר מדהימים מגד ב"קרייזי אדי"
כעיקרון התכנון שלי היה RF7-3 גם קניתי את הסנטר שלו ה64-3 כבר כי הייתי בטוח שאקנה אותם, על הסונוס ידעתי אבל המחיר צרכן היה גבוה מאוד יחסית אז לא התעניינתי, שבוע שעבר מכרתי את הקליפטש 280 שלי ותכננתי להביא את הRF ואז גד אומר לי אני רוצה שתחווה את הצליל של סונוס אמרתי לא, אין טעם צרכן גבוה גד עונה אל תדאג עבדתי בשבילך כבר כמה ימים הבן אדם הוציא לי מחיר מטורף ממוראל אבל עדיין רציתי את הRF, בכל מקרה הלכתי לשמוע את הסונוס, הרמקול מדהים ביופיו מהמם הוא כמו רהיט בבית מבחינה חיצונית אח"כ ישבתי לשמוע וואוו!! רמת פירוט צליל נקי ברמה מטורפת מרביץ באס הכל, חזרתי הביתה וכל שעה החלפתי צד RF7 סונוס, RF7 סונוס הממ..בסופו של דבר שני הרמקולים מדהימים מאוד אבל הפלוס בסונוס זה העיצוב היפהפה ולכן הוחלט על SONUS FABER SONETTO V
הוא כבר יום אצלי קצת יותר פשוט חלום קפיצת מדרגה גדולה מה280, אחד הדברים ב280 זה שהפורטים היו מאחורה כלפי הקיר דבר שהיה יוצר לי הרבה וווםםם (גלים עומדים), בסונוס הפורט מכוון לרצפה והווום הזה נעלם כמעט ב90%, המצב ממש טוב עכשיו, אין מה לומר אני מאושר מהבחירה.
תודה לגד האיש עם הלב זהב הכי גדול שאני מכיר, השירות והיחס זה משהו יוצא דופן העזרה בכל שעה ביום תמיד אין לתאר
קצת תמונות
הוא כבר יום אצלי קצת יותר פשוט חלום קפיצת מדרגה גדולה מה280, אחד הדברים ב280 זה שהפורטים היו מאחורה כלפי הקיר דבר שהיה יוצר לי הרבה וווםםם (גלים עומדים), בסונוס הפורט מכוון לרצפה והווום הזה נעלם כמעט ב90%, המצב ממש טוב עכשיו, אין מה לומר אני מאושר מהבחירה.
תודה לגד האיש עם הלב זהב הכי גדול שאני מכיר, השירות והיחס זה משהו יוצא דופן העזרה בכל שעה ביום תמיד אין לתאר
קצת תמונות
נערך לאחרונה על ידי Eliran15 ב 15/09/2020 16:12, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7045
- נתן תודות: 1275 פעמים
- קיבל תודות: 1465 פעמים
וואו איזה יופי
תתחדש ותהנה
רמקולים מדהימים להרבה שנים (למרות שאצלך אי אפשר לדעת)
תכלס אחלה מתנה לשנה החדשה
מברוק
תתחדש ותהנה
רמקולים מדהימים להרבה שנים (למרות שאצלך אי אפשר לדעת)
תכלס אחלה מתנה לשנה החדשה
מברוק
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
פששש, באמת הפתעת !!
תתחדש ותהנה, נראים מדהים, גם הצבע החום הלא שגרתי.
סונוס פאבר ידועים בהקפדה היתרה שלהם על נושא העיצוב. יש סנטר תואם גם או שעדיין לא אצלך ?
תתחדש ותהנה, נראים מדהים, גם הצבע החום הלא שגרתי.
סונוס פאבר ידועים בהקפדה היתרה שלהם על נושא העיצוב. יש סנטר תואם גם או שעדיין לא אצלך ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11674
- נתן תודות: 1236 פעמים
- קיבל תודות: 2491 פעמים
תתחדש, עשית באמת קפיצת מדרגה.
למה הם מחוברים?
למה הם מחוברים?
הכאב לא מרפה, התקווה מתפוגגת, יש אולי אופטימיות, אך הצלקת תישאר לעד.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
תתחדש ותהנה 
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·Eliran15 כתב:@avihuli
·אתה חושב כדאי להביא מגבר או שמספיק הבי אמפ עם הדנון? כאילו יהיה שיפור די טוב או בקטנה מאשר הרסיבר?
שומעים ממש מדהים בדנון השאלה אם אפשר לקחת עוד צעד ואם זה שווה את ההשקעה?...
הביי אמפ ברסיברים זה קישקוש בלבוש.
https://www.hometheater.co.il/p-1.article02064.html
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
@Eliran15
אני אוהב לעשות ניסויים.
מניח שאתה זוכר את השרשור שלי לנושא ההגברה אם צריך כן או לא והסקר שנפתח בזמנו בעקבותיו.
https://www.hometheater.co.il/vt337177.html
התוצאות לא היו חד משמעיות לנושא ההגברה.
גם אצלי אגב, מניח שזה שילוב של כמה משתנים ביחד (כדוגמת: עוצמת המגבר, דגם הרסיבר, החלל, אילו רמקולים, הנצילות והעכבה שלהם, הווליום ששומעים, תהליך הבדיקה ועוד...).
הייתי ממליץ לך לבדוק איך עם בי אמפ ואיך בלי ואז לקבל החלטה, האם בכלל יש שוני אז שזה רק וודו (שזה גם בסדר).
לא חושב שיש אפשרות טכנית לחבר רמקול אחד בבי ורמקול אחד רגיל ואז היית יכול לעמוד על ההבדלים.
זה מה שעשיתי אצלי שהבאתי את ההגברה: חיברתי רמקול צד אחר למגבר ורמקול צד שני לרסיבר וכך בדקתי.
יש מקומות שהגברה משפיעה המון ויש כאלו שלו, זה מאוד תלוי.
אני מניסיוני הצנוע ספציפית בנושא ההגברות - אין לי תשובה חד משמעית שאני יכול לעמוד מאחוריה בפה מלא האם צריך כן או לא. צריך לקחת גם בחשבון שההגברה שאצלי היא יחסית צנועה, רק 75W לערוץ ב-8 אוהם, אולי זה גם משפיע.
אני אוהב לעשות ניסויים.
מניח שאתה זוכר את השרשור שלי לנושא ההגברה אם צריך כן או לא והסקר שנפתח בזמנו בעקבותיו.
https://www.hometheater.co.il/vt337177.html
התוצאות לא היו חד משמעיות לנושא ההגברה.
גם אצלי אגב, מניח שזה שילוב של כמה משתנים ביחד (כדוגמת: עוצמת המגבר, דגם הרסיבר, החלל, אילו רמקולים, הנצילות והעכבה שלהם, הווליום ששומעים, תהליך הבדיקה ועוד...).
הייתי ממליץ לך לבדוק איך עם בי אמפ ואיך בלי ואז לקבל החלטה, האם בכלל יש שוני אז שזה רק וודו (שזה גם בסדר).
לא חושב שיש אפשרות טכנית לחבר רמקול אחד בבי ורמקול אחד רגיל ואז היית יכול לעמוד על ההבדלים.
זה מה שעשיתי אצלי שהבאתי את ההגברה: חיברתי רמקול צד אחר למגבר ורמקול צד שני לרסיבר וכך בדקתי.
יש מקומות שהגברה משפיעה המון ויש כאלו שלו, זה מאוד תלוי.
אני מניסיוני הצנוע ספציפית בנושא ההגברות - אין לי תשובה חד משמעית שאני יכול לעמוד מאחוריה בפה מלא האם צריך כן או לא. צריך לקחת גם בחשבון שההגברה שאצלי היא יחסית צנועה, רק 75W לערוץ ב-8 אוהם, אולי זה גם משפיע.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- Nir547
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 723
- שם מלא: nir547
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
·ה8500 רסיבר חזק. חבל על הכסף.Eliran15 כתב:@avihuli
·אתה חושב כדאי להביא מגבר או שמספיק הבי אמפ עם הדנון? כאילו יהיה שיפור די טוב או בקטנה מאשר הרסיבר?
שומעים ממש מדהים בדנון השאלה אם אפשר לקחת עוד צעד ואם זה שווה את ההשקעה?...