VISTA - אני מתחיל להתייאש (n)

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #1 

מי שלא יודע אז יש לי בכל זמן נתון בד"כ שני מחשבים פעילים - לפטופ בשביל ניידות ודואל, ומחשב גדול בשביל מרבית הפעילויות הנייחות שלי.

המחשב הגדול הוא XP והוא לרוב יציב כמו אבן.

הלפטופ התחיל לעשות סימני קונצים לאחרונה, אז פשוט ניצלתי את ההזדמנות לעבור ללפטופ חדש עם VISTA. הלפטופ הוא של HP (הוא מה שהם קוראים "MULTIMEDIA LAPTOP").

אני מתחיל להתייאש ממנו.

1. הוא מתחמם משהו נורא. האצבעות שלי מרגישות מפוחמות לעיתים כשאני עובד איתו.

2. המסך שלו מבריק "VISTA STYLE"

3. בעיות עם רשת אלחוטית (יש לי הרגשה שזה VISTA ולא הדרייברים של הרשת!), מדי פעם הוא מסרב להתחבר עד שאני עושה REBOOT ל-FIREWALL שלי. לא משהו שאוכל לעשות בשדה תעופה, למשל...

4. איטי בהרבה מ-XP. הגרפיקה יפה, אבל למה עם 1G המחשב איטי בהרבה ממחשב 1G בעל CPU הרבה יותר חלש בלפטופ XP שלי?!

5. יכולות המולטימדיה שלו מעניינות, אבל הוא עדיין לא סוחב TS כמו שצריך מהרשת.

6. אולי זה רק אני, אבל VISTA לא הרבה יותר קשה לניהול ולמציאת דברים מאשר XP? זה לא היה אמור להיות בדיוק ההיפך?! דוגמא הכי מפגרת, אני מנסה לעלות ספריה אחת למעלה, ואין כפתור UP, איזה תסכול...

7. הרזולוציה שלו חלשה מהלפטופ XP שלי. אז נכון שאני לא צריך המון רזולוציה, אבל בכ"ז, תנו טיפה מרווח נשימה.

8. WINDOWS MAIL. אני פשוט לא אוסיף מעבר לזה כי כל מילה נוספת מיותרת.

בקיצור, יש לי המון תלונות ובעיות. יש לי הרגשה שמחשב ה-XP שלי יזכה לתחיה מחודשת (אבל מה %@$% אני עושה עם המחשב החדש?!)

ממש עצוב. (n)

LiorC
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3610
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

תתקין עליו XP וזהו.
או להמתין ל-SP1 שבתקווה תשפר משהו.
ליאור

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #3 

אין דרייברים ל-XP למחשב הזה.

נראה לי שהוא יעבור לאיפסון ואולי אפילו כ "מכשיר לבדיקת תאימות VISTA".

עדיין עצוב, אני מאוד לא רגיל לעשות DOWNGRADES.

וכמובן השאלה המתבקשת היא, איך אני מעביר את כל הדואר שעשיתי בחודש האחרון חזרה ל-XP... מי שהמציא את WINDOWS MAIL (התחליף הוויסטאי ל-OUTLOOK EXPRESS) צריך לעבור עינויים קשים כמו לשלוח דואל לשלושה אנשים כשיש לו רשימת קשר של יותר מ-2000 איש (אחרי כמה שליחות דואל כאלה, אני בטוח שהוא ימרוט לעצמו את כל השיערות).

droren
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4222
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

SP1 לא ישפר הרבה... האמת, אני חזרתי ל XP
Microsoft Regional Director- Windows Media Center

הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר

ravidc
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
קיבל תודות: 0

תעשה את מה שאני עשיתי

שליחה #5 

http://www.pro-networks.org/forum/about88231.html

(למרות בזבוז המקום בדיסק הקשיח, נראה לי עדיף כדי לא להסתבך עם הפעלה / רשיון של ויסטה בעתיד).

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #6 

et tu brute?
8O

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #7 

אין דבר כזה שאין דרייברים ל XP :?
איזה דגם לפטופ?

גם אני התקנתי ויסטה בלפטופ שלי, אחרי חודשיים כבר לא יכלתי יותר וחזרתי ל XP.
גם הזמנתי שידרוג חינם מ XP לויסטה שלא הצליח לשימחתי כי הויזה לא היתה תקפה.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #8 

יש שם בעיה עם האודיו.

בכל מקרה, לא רלוונטי כי יש לי כבר לפטופ XP תקין ועובד (אז למה להשקיע יומיים עבודה להשמיש אחד אחר?!)

GalBrill
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 265
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #9 

oferlaor - "אם בארזים נפלה שלהבת..."
ידידי היקר, הבעיה שלך היא לא ויסטה היא עצם הטעות הנוראית המקדימה לויסטה וקוראים לה HP.
שקונים צעצועים ומצפים שהם יעבדו בלי בעיות נתקלים בבעיה שלך - צר לי אין מחשב נייד מלבד IBM.

לשם הדוגמה:
ניידי IBM ישנים (שלא תומכים לחלוטין באפקטים של ויסטה בגלל עתיקות כרטיס המסך שלהם) עובדים לי נפלא עם ויסטה,
X41 עם 1.5GB זיכרון - נפלא ונוח
R51 עם חצי GB זיכרון - עובד טוב בתור מחשב אינטרנט ווורד.

1. חום - פונקציה של עיצוב מחשב (שים לב שלמרות שיש לך ילדים מחשב נייד יכול לאיים על המשכיות הדור הבא שלך) - שוב לא ויסטה אלא מכשיר.
2. "מבריקות" - אחד הדברים הכי מטומטים שהומצאו לדעתי ו HP מובילה את השטות הזו.
3. אלחוט - שים לב שהויסטה תנהל את החיבור שלך, הרבה מניידים באים עם תוכנת ניהול שלהם (כולל ה IBM) ושמתי לב שלרוב התוכנות האלו הרבה פחות טובות מאשר המקורית של חלונות - לדעתי.
4. אישית כפי שאמרתי עם מחשבים יותר ישנים עובד לי טוב, אם ממש מפריע לך אתה יכול לרדת ברמת הממשק לרמת חלונות 2000 אם ממש אתה חושב ששם הבעיה.
5. TS אצלי ממחשב אחר רץ כמו מלך, האם אתה מנסה אלחוטית או רשת קווית?
6. אתה מפתיע אותי לרעה איש, נכון - מק חדש דורש התמצאות ולימוד מחדש, למה מקובעות??? הניווט שאתה מחפש עם לחץ UP קיים אבל בצורה הרבה יותר מעניינת ונוחה (שוב אחרי שלומדים ומתרגלים) - שים לב שכל מחיצה מופרדת בחץ הצידה לחיצה עליו או על השם פותחת לך תפריט נופל שמכיל קדימה או אחרונה מה שאתה לא רוצה וככה אפשר לדלג רמות בעץ ולא ללחוץ 3 פעמים UP להגיע שתי רמות אחורה - לדוגמא.
מה לעשות הוחלט להתקדם ואנחנו יכולים (או לא) להסתגל לחדשנות, רוב האנשים נתקעים ונהנים להגיד "פעם.... היה יותר טוב".
7. רזולוציה - מה קשור לויסטה - שוב המחשב שלך, לא מערכת ההפעלה.
8. MAIL - בחיאת עפר, זה outlook exprees עטוף יפה, אתה רוצה כלי חזק? יש לך באופיס, יש לך קוד חופשי, מה אתה נתקע עם התוכנה הכי מעפנה - פה אני מסכים לחלוטין שהיא חלשה, יחד עם זאת מעולם לא אהבתי את ה OE ותמיד השתמשתי ב OUTLOOK רגיל שהוא מעולה לדעתי, אבל זו תוכנה ולא מערכת הפעלה...

קיצור,
את ה HP הבודד שרכשתי מעולם מכרתי מהר מאד (חודשיים וחצי היה לי אותו) ומאז רק IBM,ל בחירות כואבות כמו שעשית יש מחיר :wink:
פעם הבאה תרים טלפון ונארגן לך מחשב ולא צעצוע.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #10 

GalBrill כתב:oferlaor - "אם בארזים נפלה שלהבת..."
ידידי היקר, הבעיה שלך היא לא ויסטה היא עצם הטעות הנוראית המקדימה לויסטה וקוראים לה HP.
שקונים צעצועים ומצפים שהם יעבדו בלי בעיות נתקלים בבעיה שלך - צר לי אין מחשב נייד מלבד IBM.
...
לא קונה, אין יותר יצרן כזה של לפטופים (ולא, לנובו זה לא ממש יצרן...).

חוץ מזה, הלפטופ האמין ביותר שהיה לי אי פעם הוא הקודם (כמובן גם של HP...)
GalBrill כתב: 1. חום - פונקציה של עיצוב מחשב (שים לב שלמרות שיש לך ילדים מחשב נייד יכול לאיים על המשכיות הדור הבא שלך) - שוב לא ויסטה אלא מכשיר.
...
צודק.
GalBrill כתב: 2. "מבריקות" - אחד הדברים הכי מטומטים שהומצאו לדעתי ו HP מובילה את השטות הזו.
...
כל המחשבים האחרים שראיתי עבור VISTA כולם בעלי תכונה זו...
GalBrill כתב: 3. אלחוט - שים לב שהויסטה תנהל את החיבור שלך, הרבה מניידים באים עם תוכנת ניהול שלהם (כולל ה IBM) ושמתי לב שלרוב התוכנות האלו הרבה פחות טובות מאשר המקורית של חלונות - לדעתי.
...
ב-HP הקודם שלי, דווקא ניהול שלו של ה-WIFI נותן ביצועים של בערך 30% יותר מאשר ה-XP המובנה (בדוק...).

במקרה הזה, אני בפירוש משתמש בניהול של VISTA של רשתות ואיך לומר... זה לא משהו...
GalBrill כתב: 5. TS אצלי ממחשב אחר רץ כמו מלך, האם אתה מנסה אלחוטית או רשת קווית?
...
אפילו מקומית זה מגמגם... יש לי קטע של TS שהורדתי ממצלמת הוידאו HDTV שלי (הורדתי אותה דרך המחשב הזה!!) והוא מגמגם כאילו אין מחר...
GalBrill כתב: 6. אתה מפתיע אותי לרעה איש, נכון - מק חדש דורש התמצאות ולימוד מחדש, למה מקובעות??? הניווט שאתה מחפש עם לחץ UP קיים אבל בצורה הרבה יותר מעניינת ונוחה (שוב אחרי שלומדים ומתרגלים) - שים לב שכל מחיצה מופרדת בחץ הצידה לחיצה עליו או על השם פותחת לך תפריט נופל שמכיל קדימה או אחרונה מה שאתה לא רוצה וככה אפשר לדלג רמות בעץ ולא ללחוץ 3 פעמים UP להגיע שתי רמות אחורה - לדוגמא.
מה לעשות הוחלט להתקדם ואנחנו יכולים (או לא) להסתגל לחדשנות, רוב האנשים נתקעים ונהנים להגיד "פעם.... היה יותר טוב".
...
אני לא זורק סתם, אני מדבר על חודש (המעבר לויסטה נעשה ב-25/6, אני יכול לדעת לפי הדואל האחרון שקיבלתי במחשב השני...).

אני יכול ללכת אחורה, זה נכון, אבל מה לעשות שאני מקליד את ה-PATH בעצמי המון פעמים, כלומר, לאחור לא ממש עוזר לי. אני צריך גם חץ למעלה. הפיתרון הוא לבחור מה-PATH את החלק שמעניין אותי ואז ללחוץ עליו ב-ADDRESS (חרשתי על VISTA, אני מכיר אותו היטב, אל חשש...) אבל זה פשוט לא זה...
GalBrill כתב: 7. רזולוציה - מה קשור לויסטה - שוב המחשב שלך, לא מערכת ההפעלה.
...
צודק, התלונה שלי היא על המכלול שהוא הלפטופ הספציפי הזה. היאוש מורכב לא רק מויסטה אלא מכל המחשב הזה...
GalBrill כתב: 8. MAIL - בחיאת עפר, זה outlook exprees עטוף יפה, אתה רוצה כלי חזק? יש לך באופיס, יש לך קוד חופשי, מה אתה נתקע עם התוכנה הכי מעפנה - פה אני מסכים לחלוטין שהיא חלשה, יחד עם זאת מעולם לא אהבתי את ה OE ותמיד השתמשתי ב OUTLOOK רגיל שהוא מעולה לדעתי, אבל זו תוכנה ולא מערכת הפעלה...
...
אוי, כמה שאתה טועה. זה אכן נראה כך ב-5 דקות הראשונות עד שהאמת מתחילה לחלחל. אני מסרב להשתמש ב-OUTLOOK (כן, יש לי OFFICE 2003 וגם OFFICE 2007 חוקיים). זה שמן וגדול ונפוח ולא עושה את מה שאני צריך... OUTLOOK EXPRESS תפור עלי מעולה.

עכשיו עברתי ל-VISTA. כמוך חשבתי שזה רק חזות חדשה ושלא הרבה השתנה מתחת למנוע. האמת העצובה היא שהקשר היחיד בין OE לבין WM הוא שהוא נראה דומה. מתחת למכסה המנוע יש מנוע חדש לחלוטין, ולצערי דפוק מהיסוד.

הרעיון היה יפה. במקום להחזיק את התוכן ב-DATABASES (קבצי DBX) שיכולים בקלות להשתבש ודורשים COMPACTING ובעיות כאלה, מחזיקים כל דואל בקובץ נפרד. עד כאן יפה מאוד, זה הרי מאפשר מיונים חכמים יותר וחיפושים מהירים ויעילים יותר (להזכירכם שיש INDEXING חזק מאוד ב-VISTA).

הבעיה הקשה יותר היא ברשימת ה-ADDRESS BOOK. ב-XP יש לי ב-ADDRESS BOOK כמה אלפי כתובות. ב-VISTA, כל CONTACT כזה מקבל קובץ משלו. כאשר שולחים דואל, לוחצים על כפתור NEW MAIL ולאחר כחמש דקות (אני לא צוחק) אפשר באמת להקליד כתובות דואל (כאשר גם כאן, יש המתנה של לא מעט שניות עד שהוא מוצא את היעד). מצאתי את עצמי מחזיק 2-3 פרטי דואל ריקים בכל זמן נתון כי הפרש הזמנים מהרגע שאני לוחץ על NEW MAIL ועד שאני יכול להקליד כתובת ותוכן זה טיפה יותר זמן מכפי שהזיכרון שלי מחזיק את המידע שאני צריך לשלוח...

למה כל זה? בעיקר בגלל ניהול CONTACTS לקוי לחלוטין. במקום להחזיק אותם כל הזמן בזיכרון, כל העלאת חלון דואל חדש דורשת קריאה של אלפי קבצים שכוללים כתובות דואל... יעילות? לא אצלנו בביה"ס...

לאחר כמה ימים בשיטה הזו החלטתי לצמצם את מס' ה-CONTACTS שלי למינימום ההכרחי. הורדתי את הרשימה לבערך 1700 איש (שזה המינימום של המינימום אצלי). לאחר מכן, הגעתי לזמן טעינה "סביר" יותר של בערך 45 שניות ועד 2 דקות (תלוי מה עוד פתוח במחשב) לפתיחת דואל חדש. בלתי סביר לחלוטין.

להזכיר ששני הדברים שאני עושה בעיקר במחשב הזה הוא לדפדף באינטרנט ולכתוב דואל...

לטעמי הבעיה היא משולבת, כלומר, בחירת מחשב בעייתית (זה היה IMPULSE BUY כשהייתי בארה"ב, לצערי, ולא משהו שבדקתי וחרשתי עליו בבדיקה מה הכי מתאים לצרכי). אבל בפירוש המשמעות היא שצריך לפחות 2GB במחשב כזה וש-VISTA דורש OVERHAUL והרבה תיקוני פונקציונליות.

אני גם ממש ממליץ לבדוק היטב לגבי נושא החום (לדעתי יש לי נזק בלתי הפיך בקצות האצבעות, למרות שבאמת החדר שאני יושב בו הוא לא מהמקוררים ביותר בעולם).

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #11 

ליבי, ליבי אליך. אם נתעלם מהטענות הנובעות מתכנון ועיצוב המחשב עצמו אז באמת שיש לא מעט דברים די ביזאריים עם vista. המחסור בכפתור לטיפוס לספריה אחת מעלה ב explorer ובתיבות השיחה של פתיחת/שמירת קבצים הוא דוגמא בולטת לתכנון לקוי.

ואתה גם צודק בקשר לדרישות הזכרון. למרות הטענות על ניהול זכרון טוב יותר ועל היתרונות שיש ב readyboost לא הבחנתי בשום שיפור במהירות האיתחול ובמהירות תגובות הממשק יחסית ל XP עם אותו נפח זכרון RAM - למעשה צריך 2GB כדי שהעסק ירגיש נסבל.

אני אישית החלטתי שלכשיגיע הזמן להיפרד ממחשב ה tablet העתיק שלי אלך דווקא לכיוון של הניידים הזעירים של fujitsu. הם בנויים כמו טנק וכפי שנוכחת, בנסיעות צריך בעיקר גישה לאינטרנט לדוא"ל, גישה מרחוק למשרד ושיטוט באתרים. מבחינתי ה lifebook P1610 נראה ממש מושלם לצרכי. הוא לא יריץ בחיים מולטימדיה אבל אני לא ממש משתמש בנייד שלי כתחליף ל HTPC.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #12 

Catskinner,

לי אין מזל כזה, אני צריך הרבה חיבורי USB, חיבור RS232 (אם אפשר), חיבור FIREWIRE (החיסרון של רכישת מצלמת וידאו HDTV) ומסך בעל רזולוציה גבוהה. אני צריך גם זיכרון סביר ו-CPU סביר כי לעיתים אני עוסק בפיתוח בחו"ל (בגים, אתם יודעים).

עכשיו רק צריך לשבור את הראש מה עושים עם לפטופ יפה יפה אבל לא ממש שמיש עבורי...

droren
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4222
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #13 

עופר,
יש לך הרבה סתירות שאתה רשמת עם דברים שאתה בעצמך רשמת ...
LENOVO הוא יצרן, יותר נכון הוא רק יצרן, IBM עדיין אחראים על השיוק והתמיכה של המחשבים....
אני מסכים איתך שהמחשבים השתנו ולא יהיו כמו פעם אבל הם סוסי עבודה! וזה מה שאתה צריך
HP לא מומחים בסוסי עבודה, זה LENOVO וטושיבה(בתנאי שאתה עובד בפריזר)
Microsoft Regional Director- Windows Media Center

הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר

lebovitz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 393
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 7 פעמים

לנובו

שליחה #14 

עופר,

אמנם בוידאו אני לא כל כך מבין, אבל במחשבים כן.

א. HP מפורסמים בשירות הגרוע שלהם בארץ. אמנם נעשים מאמצים לשנות את זה בזמן האחרון, אבל הם רחוקים מרמת השרות ש-IBM נותנת למחשבים שלה (היא נותנת שרות ללנובו גם).

ב. אין כמו IBM (ולנובו). אמנם לי יש T60 (מהעבודה) שזאת ליגה בפני עצמה (Core2 Duo, זיכרון של 2 גיגה, כרטיס מסך ATI 1300 עם 512MB זיכרון, ולא נדבר על איכות ההרכבה), אבל גם סדרת N100 ו-C200 הם ברמה מעל המחשבים האחרים.

ג. אין מה להריץ VISTA עם פחות מ-2 גיגה זיכרון, בהנחה שאתה מריץ את ממשק ה-AERO. ללא הממשק הזה, אפשר להסתפק בפחות.

ד. כלל ברזל: לא מתקינים מערכת הפעלה חדשה, לפני שיוצא לה Service pack.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #15 

לגבי ד. זה לא שהיתה לי כ"כ ברירה, פשוט הייתי צריך לפטופ וזה מה שמוכרים היום... בנוסף, אני גם צריך להכיר את זה, לא? אני יכול להיות אחרון, אבל אם לקוחות שלי משתמשים במע' הפעלה שאני לא מכיר, זה הולך להיות די מביך, לא?

לגבי ג. אותו כנ"ל - זה מה שמוכרים, אני יכול להוסיף זיכרון, אבל לדעתי זה לא מה שיעשה את ההבדל הדרמטי בבעיות הספציפיות שלי.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46428
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #16 

Catskinner כתב:אני אישית החלטתי שלכשיגיע הזמן להיפרד ממחשב ה tablet העתיק שלי אלך דווקא לכיוון של הניידים הזעירים של fujitsu. הם בנויים כמו טנק וכפי שנוכחת, בנסיעות צריך בעיקר גישה לאינטרנט לדוא"ל, גישה מרחוק למשרד ושיטוט באתרים. מבחינתי ה lifebook P1610 נראה ממש מושלם לצרכי.
...
הערה קטנה לגבי ניידים של fujitsu, יש לי מהעבודה נייד מדגם 1630a כבר שנתיים.
1. פעמיים הוחלף לו 2 מאווררים כי הם הרעישו הרבה יותר חזק מכל מחשב שולחני סטנדרטי.
2. פעם אחת הוחלף הספק כח כי הוא פשוט הפסיק לעבוד לאחר מספר חודשים.
3. המחשב הפסיק לעבוד, נשלח למעבדה הרישמית, נאמר לי כי נשרף הלוח אם, הוחלף הלוח אם ועכשיו מתברר כי נשרף גם המעבד. בסופו של הסיפור הוחלף גם הזכרון וכרטיס הרשת האלחוטי - כל הסיפור הזה לקח חודשיים ימים! (זמן שבו המחשב לא היה אצלי).
הפרק זמן הארוך הזה נגרם מכיוון שלדברי המעבדה, הנייד שלי "מיוחד" וכל חלק צריך להזמין מחו"ל.
לאחר חודשיים, סופסוף קיבלתי את הנייד חזרה, הוא עבד במשך 4 ימים ואז שוב הפסיק לעבוד :evil:
שוב הוחזר המחשב למעבדה, לאחר חודש קיבלתי שיחה כי הם התייאשו מלתקן את המחשב ואני מקבל נייד מתצוגה חליפי במקום המחשב שלי.
טוב זה עדיף מכלום ולכן הסכמתי, לא הבנתי רק למה לקח להם חודש להודיע לי כי הם מתייאשים.
קיבלתי הבטחה כי הנושא יוסדר תוך שבוע.

מאז עבר עוד חודש, שבמהלכו נאמר לי כי הנושא הועבר למנכ"ל פוגיטסו בישראל.
הזכרתי למעבדה את פרק הזמן הארוך שהנושא בטיפולם אך קיבלתי תגובה כי אני יכול רק לכתוב אימייל למנכ"ל, אין טעם שאני בכלל יתקשר למעבדה (?!) כי הם לא יכולים לעשות כלום, זה לא בידיים שלהם.
כמובן שהמנכ"ל זמין רק באימיילים שעליהם הוא לא עונה בכלל.
כל היחס הזה מגיע מהמעבדות הרישמיות של פוגיטסו בישראל.

עד היום עברו קרוב ל 4 חודשים והמחשב עדיין בטיפולו של אני אפילו לא יודע מי.
מי אמר לקנות ניידים של פוגיטסו? :)

Boaz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 904
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #17 

עופר, לעלות ספריה אחת למעלה הקלד: Alt+Up

מצטרף להמלצות על לנובו, אני עובד עם x61t, סוס עבודה אמיתי.
מהניסיון שלי עם HP, רמת הבניה של הניידים שלהם ירודה.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #18 

ziv_r אתה ואני יודעים שהרבים של אנקדוטה זה לא דטה אבל לי הייה נסיון שונה לחלוטין משלך. היה לי גם נסיון רע עם IBM ולא יכול להגיד ש HP עשו עלי רושם יוצא מהכלל. למרבה האירוניה המחשב הנייד שלי הוא tablet של ACER שהוא יצרן שלא נחשב למי יודע מה ובכל זאת ב 4 השנים שהיה ברשותי הייתי צריך רק להחליף סוללה ולתקן את סגר המסך.

בהיותי אדם המוכן תמיד להקריב קרבנות עבור טובת הכלל "נידבתי" את עצמי להיות הראשון במשרד שינסה את vista על מחשב שולחני כדי לבדוק האם כל היישומים שאנו משתמשים בהם עובדים והאם אני יכול להתחבר לכל האביזרים והמדפסות במשרד. עד היום אני טוען שלהתקין את מערכת ההפעלה הזעאת במשרד הייתה הטעות הגדולה ביותר שעשיתי בחיי בעודי לבוש. בגלל זה זעקות השבר של עופר באמת מוצאות אצלי אוזן קשבת ואוהדת, אם כי קצרה ידי מלעזור לו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

isotoper
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 618
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #19 

היי
בתור עובד IBM אני אולי קצת משוחד, אבל אני יכול להגיד לך שלנובו מספקת את הסחורה.
הבעיות שציינת (בעיות WIFI , מסך מבריק וכו') הן תופעות ידועות בניידי HP ,
לדוגמא, אני , עם IBM T42 ויועץ של חברה אחרת עם נייד HP חדש יותר משלי, נמצאים באותו החדר ואני גולש דרך WIFI ולעומת זאת ה-HP שלו לא מסכים לקבל את העובדה שיש רשת אלחוטית באזור (מקלט חלש יותר אולי) .

לגבי נושא הדואר, יש תוכנה נהדרת שנקראת : mozilla thunderbird :
http://www.mozilla.com/en-US/thunderbird/
שאתה בטוח מכיר, אז קדימה.

נ.ב - לגבי ויסטה אין מה להוסיף למה שכבר נאמר, הסיפור עצוב וידוע.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #20 

מכיר THUNDERBIRD, אבל זה לא עושה לי את זה. יותר מדי שנים עם OE, כנראה...

אולי ננסה להעתיק את OE ל-VISTA... :)

בכל מקרה, אני מניח שזה פשוט הדרך של מיקרוסופט לנסות ולשכנע אותי לעבור ל-OUTLOOK מלא...

כרגע אני ב-XP "הישן והטוב" שלא עף לעולם (עם IE6 ו-FF2), זיכרון 1G, ואני מרוצה :)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”