מבקש חוות דעת על מסך סמסונג qled 65 95t
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
@dts2
·
בהרבה מקרים חוות דעת של משתמשים אמיתיים לא יותר טובות מביקורות של רב סרן שמועתי. רק אומר.
ה-Q95T זה מסך הדגל של סמסונג בסדרת ה-4K שלהם השנה. הוא בסדר גודל של Q90R של שנה שעברה, אמור להיות מסך טוב מאד.
תריץ חיפוש בפורום - זה לא קשה. דובר עליו לא מעט בימים האחרונים.
·
בהרבה מקרים חוות דעת של משתמשים אמיתיים לא יותר טובות מביקורות של רב סרן שמועתי. רק אומר.
ה-Q95T זה מסך הדגל של סמסונג בסדרת ה-4K שלהם השנה. הוא בסדר גודל של Q90R של שנה שעברה, אמור להיות מסך טוב מאד.
תריץ חיפוש בפורום - זה לא קשה. דובר עליו לא מעט בימים האחרונים.
- bsphere
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 162
- שם מלא: Gal Ben-Haim
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
ראיתי אותו ליד סוני xh9505 והזמנתי את הסוני. אם הייתי הולך לפי נתונים יבשים וביקורות הייתי קונה את הסמסונג. שניהם מצויינים.
לדעתי הצבעים בסמסונג מאוד חזקים ובסטורציה וצריך הרבה התעסקות כגי לכוון למי שלא מת על זה. הצבעים בסוני מעולים ורואים קצת יותר פרטים.
לדעתי הצבעים בסמסונג מאוד חזקים ובסטורציה וצריך הרבה התעסקות כגי לכוון למי שלא מת על זה. הצבעים בסוני מעולים ורואים קצת יותר פרטים.
יש לי Q95T 55 אינץ כבר מעל חודש האיכות תמונה ממש ואו כאחד שעבר ממסך גרוע של פאנסוניק (שעלה לנו 6 אלף בזמנו)
החסרונות
החנות האפלקציה שלו די ריקה
אין תמיכה בכל מיני סוגי תכנים אז ההורים שלי נאלצים לצפות בסרטים שלהם דרך בלו ריי
החסרונות
החנות האפלקציה שלו די ריקה
אין תמיכה בכל מיני סוגי תכנים אז ההורים שלי נאלצים לצפות בסרטים שלהם דרך בלו ריי