חברות שילוח בינלאומי

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
adv10 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 139
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

אולי מי מהחברים כאן שצבר נסיון עם כל חברות השילוח הנוכלות יוכל לתת לי עצה קטנה.אני צריך להביא חבילה כבדה מסין-מבדיקה שעשיתי Fedex הכי זולים,אחריהם DHL ובהפרש של יותר מ-20% -EMS .

לי ברור כי אם אבחר באחת מהשתיים הזולות-יקרעו אותו פה בכל מיני עמלות גזל למינהן ויצא לי מחיר נוראי-השאלה אם אפשר לשלם מראש כל המיסים המיועדים לישראל לחברה המשלחת בסין ואז אני באמת פטור מכל הוצאה נוספת בישראל וזה מגיע לכתובתי ללא שום תוספת מחיר ?!

ems היו נחמדים שהזמנתי משהו מיפן לפני שנה -שילמתי מע"מ ועוד עמלת גזל קטנה ולא ברורה,אך משהו יחסית סביר-הבעיה שהם רוצים על המשלוח מסין עוד כ-200 דולר על המשלוח וזה נשמע לי מטורף !

adv10 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

עוד שאלה מעניינת באותו הקשר של חברות השילוח הגזלניות הללו...למישהו יש מושג איך מחושבות עמלות הגזל שלהן מהמחיר הכללי כולל המשלוח

לדוגמא עלה הכל 1,600 דולר כולל משלוח -על פניו לפי החוק היבש יש רק מע"מ....כמה Fedex or DHL or EMS יקחו ממני תוספת על עמלות גזל למינהן ?

אני אובד עצות כי אני חושש שאם אבחר בפדקס שהם הכי זולים-יקרעו אותי פה באגרות גזל שלהם !

אודה לכל מידע המבוסס על ידע בפועל או נסיון בשטח !

adv10 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

התברר לי לתדהמתי כ-EMS רוצים על המשלוח כמעט פי 3 מיתר החברות הנוכלות שציינתי מקודם-מטורפים לחלוטין.

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3548
נתן תודות: 1111 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #4 

באיזה מוצר מדובר? מאיזה ספק?
ניסית לבדוק עם הספק מה הוא ממליץ?
בכל מקרה, קח בחשבון שכן יהיו עמלות "גזל" בפדקס ושאר החברות שציינת, אתה יכול להתקשר לשירות הלקוחות שלהם מראש ולתת להם את הפרטים של המוצר, מחיר משקל וכו ולשאול אותם איזה עמלות נוספות יש.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

adv10 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

מדובר ב-2 זוגות של מונובלוקים מגברים כבדים-משקל כולל כ-132ק"ג בסביבות 1,600דולר.

יש לפדקס איזה מחלקה שמתעסקת בזה ותוכל להגיד לי מה יהיו העמלות ? אני כל כך לא אוהב את החברות שללו כי,אני יודע שבסוף זה גזל על גזל ו...סתם !

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3548
נתן תודות: 1111 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #6 

זה תחום מורכב עם הרבה מאוד משתנים, קרא קצת כאן:
https://www.fedex.com/he-il/conditions- ... e.html#14n
הם כותבים:
Advancement Fee
2.5% of duties and taxes advanced and charges incurred or 500, whichever is greater

בכל מקרה, עדיף להתקשר לשירות הלקוחות שלהם ולקבל תשובות ברורות, ככה לא תהיה מופתע.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”