על מה לשים לב ברכישת מכונת כביסה חדשה? (המלצות?)
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
סימנס קנית לא טעית.
@istarmini
אני לא מרוצה מהסימנס.
יש לי מכונה פתח עליון בת שנה או שנתיים, ומנגנון סגירת המכסה דפוק.
יכול להיות שזה לא אופייני ליצרן הזה, אבל לזרוק ססמאות זה לזרוק ססמאות. זה יצרן כמו כל יצרן אחר, יש פאקים גם אצלו.
אני לא מרוצה מהסימנס.
יכול להיות שזה לא אופייני ליצרן הזה, אבל לזרוק ססמאות זה לזרוק ססמאות. זה יצרן כמו כל יצרן אחר, יש פאקים גם אצלו.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·dmitrys כתב:@istarmini
אני לא מרוצה מהסימנס.
יכול להיות שזה לא אופייני ליצרן הזה, אבל לזרוק ססמאות זה לזרוק ססמאות. זה יצרן כמו כל יצרן אחר, יש פאקים גם אצלו....
טענתי שאין ? גם במרצדס יש.
אתה לא מרוצה ? חבל.
אני מאוד מרוצה ומן הסתם כותב על סמך הנסיון שלי ולא שלך.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לנו יש מכונה של LG מעל לעשור ומלבד החלפת סגר הפתח לא הייתה לה ולו תקלה אחת והיא עדיין נראית ומתפקדת כחדשה. לצערי הטכנאי שתיקן את המכונה לפני 4 שנים טען שהדגמים החדשים של LG הם די בחזקת אביזרים חד פעמיים ושאיכות החומרים צללה באופן חד מאז שרכשנו את המכונה שלנו. זה כנראה לא ייחודי ל LG כי כולם רוצים למכור וכולם רוצים להרוויח כמה שיותר.
אחרי השיחה הבנתי שעבורי זה שטות מוחלטת להתענות ולשבור את הראש כדי למצוא את המכונה בה' הידיעה. לכשה LG שלנו תשבוק חיים אנחנו נרכוש מכונה זולה, תעבוד מה שתעבוד וכשתקלקל נחליף אותה בחדשה.
אחרי השיחה הבנתי שעבורי זה שטות מוחלטת להתענות ולשבור את הראש כדי למצוא את המכונה בה' הידיעה. לכשה LG שלנו תשבוק חיים אנחנו נרכוש מכונה זולה, תעבוד מה שתעבוד וכשתקלקל נחליף אותה בחדשה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4802
- נתן תודות: 346 פעמים
- קיבל תודות: 769 פעמים
מבחינת שנות אחריות, לדעתי כולם מאפשרים להגדיל ל-5 שנים בתוספת מחיר.
זה הכל שאלה של תקציב. המכונות של מילה נחשבות למעולות ולכאלו שגם היום מחזיקות שנים. יכול להיות שלא 20 שנה כמו פעם, אבל אמורות להחזיק הרבה יותר מ-5 שנים.
לי באופן אישי יש סימנס ואני מרוצה.
זה הכל שאלה של תקציב. המכונות של מילה נחשבות למעולות ולכאלו שגם היום מחזיקות שנים. יכול להיות שלא 20 שנה כמו פעם, אבל אמורות להחזיק הרבה יותר מ-5 שנים.
לי באופן אישי יש סימנס ואני מרוצה.
האיכות ירדה בצורה דומה בכל היצרנים מאז שהוחלט לעבור לחומר יותר זול מברזל - סילומין כצלב תמיכה למיסבים וציר. הסילומין מגיב עם הדופן האחורית הנסתרת מנירוסטה של התוף בתגובה כימית שמובילה לשיתוך שלו (קורוזיה גלוונית).
חפש רק דרוגי ביצועי ניקוי בקיבולת וסל"ד מירבי הרצויים, זה מה שמבדל היום בין הדגמים. מי שבונה על אורך חיים של שנות ה-90 מכניס את עצמו לפנטזיות. כל המכונות יכולות להגיע ל-14 שנות עבודה, אפילו כאלו שעולות 1400 שקל. יש מקרים שאותו דגם יגיע לחצי מזה כי הצרכן השתמש בו יותר מהנורמלי או החליט להעביר אותו בפעולות תחזוקה שוחקות (שימוש רב בחומץ ומלח לימון עושה את זה - מזרז את התקדמות הקורוזיה).
חפש רק דרוגי ביצועי ניקוי בקיבולת וסל"ד מירבי הרצויים, זה מה שמבדל היום בין הדגמים. מי שבונה על אורך חיים של שנות ה-90 מכניס את עצמו לפנטזיות. כל המכונות יכולות להגיע ל-14 שנות עבודה, אפילו כאלו שעולות 1400 שקל. יש מקרים שאותו דגם יגיע לחצי מזה כי הצרכן השתמש בו יותר מהנורמלי או החליט להעביר אותו בפעולות תחזוקה שוחקות (שימוש רב בחומץ ומלח לימון עושה את זה - מזרז את התקדמות הקורוזיה).
כתבתי פה פעמיים המלצה על אלקטרולוקס שקניתי באפריל.
אבל צריך לחכות עוד 5 שנים לדעת אם זאת עסקה טובה.
בינתיים המכונה מנקה טוב מאוד, שקטה וידידותית למשתמש.
הפרמטרים החשובים במכונת כביסה מבחינתי:
1. קיום תוכנית של 15 דקות לכביסה שצריכה רענון. מתאים לבגדים שלובשים מספר שעות בלי להזיע כמעט.
2. סחיטה כמה שיותר חזקה, למי שלא תולה על חבל. 1,400 סל"ד זה מצויין, ישר להכניס למייבש כביסה סחוטה.
הדגם שקניתי: EW8F2846DBM
אבל צריך לחכות עוד 5 שנים לדעת אם זאת עסקה טובה.
בינתיים המכונה מנקה טוב מאוד, שקטה וידידותית למשתמש.
הפרמטרים החשובים במכונת כביסה מבחינתי:
1. קיום תוכנית של 15 דקות לכביסה שצריכה רענון. מתאים לבגדים שלובשים מספר שעות בלי להזיע כמעט.
2. סחיטה כמה שיותר חזקה, למי שלא תולה על חבל. 1,400 סל"ד זה מצויין, ישר להכניס למייבש כביסה סחוטה.
הדגם שקניתי: EW8F2846DBM