לאחרונה עזבתי את פרטנר עקב מעבר דירה ושירות לא טוב.
לבנתיים אני גולש על נקודה חמה בפלאפון
מחפש לקנות ראוטר סלולרי שאשים בו כרטיס נוסף ולגלוש על זה
השאלה אם יש הבדל בין המודמים הפשוטים שמתחברים למטען, לראוטרים המתקדמים יותר, מבחינת קליטה סלולרית.
ושאלה נוספת, אם כבר ראוטר אז אפשר כזה שמתחבר לadsl ככה לא אצטרך לרכוש מודם כשאתחבר לקווי
תודה רבה
מחפש ראוטר סלולרי טוב
-
Popcorn110
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 0
- Lyonia
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
המהירות גלישה תלויה ליכולת רשת, כמות משתמשים בסביבה, רמת הקליטה, תוכנית של סים שאת רכשת ואול הכי חשוב - ציוד שיש לך
הייתי ממליץ להכיר מה זה קטגוריות בשביל לדעת מה יכולת של ציוד שהותה הולך לקנות
הייתי ממליץ להכיר מה זה קטגוריות בשביל לדעת מה יכולת של ציוד שהותה הולך לקנות
Life is too short for bad coffee
-
Popcorn110
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 0
·תודה אקרא את זהLyonia כתב:המהירות גלישה תלויה ליכולת רשת, כמות משתמשים בסביבה, רמת הקליטה, תוכנית של סים שאת רכשת ואול הכי חשוב - ציוד שיש לך
הייתי ממליץ להכיר מה זה קטגוריות בשביל לדעת מה יכולת של ציוד שהותה הולך לקנות...
אני יודע שזה תלוי ברשת וכו
בגלל זה אני שואל אם יש מכשיר שקולט חזק יותר מהאנטנה
או שכל המכשירים אותו דבר
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
מודמים בדיוק כמו מכשירי סלולר לא נוצר שווים, אבל זה לא אומר שאתה יכול לדעת אם במוצר X הקליטה יותר טובה ממוצר Y באזור שלך.
בגדול מודם סלולרי סביר ופשוט מALI יעלה לך 100~150 שח ויעשה את העבודה כשתמיד אפשר לקנות מודם שעולה פי 2 ו-3 אבל להגיד לך שזה יתן לך תמורה טובה יותר? קשה לדעת.
לגבי ADSL לא תוכל למצוא את זה במודם סלולרי, זה לא נועד לזה. פתרון עקיף הוא לקנות מודם ADSL שיש לו יציאת USB ותומך במודם סלולרי חיצוני
בגדול מודם סלולרי סביר ופשוט מALI יעלה לך 100~150 שח ויעשה את העבודה כשתמיד אפשר לקנות מודם שעולה פי 2 ו-3 אבל להגיד לך שזה יתן לך תמורה טובה יותר? קשה לדעת.
לגבי ADSL לא תוכל למצוא את זה במודם סלולרי, זה לא נועד לזה. פתרון עקיף הוא לקנות מודם ADSL שיש לו יציאת USB ותומך במודם סלולרי חיצוני