לקוחות אקספון - שמתם לב גם לירידה משמעותית במהירות חצי שנה אחרונה ?
כבר שנתיים וחצי מאז התחברותי לאקספון - קבוע קיבלתי בין 80 ל 95 MB ! קבוע . לא משנה שעות היום, לילה, חג שבת, וכו
כבר כמה חודשים ש איני מקבל מעל 40 . זה תמיד עד 40 .
באקספון כמובן אינם מבינים מה הבעיה ומתחילים תירוצי ה - "עומס \ לא אצלנו" וכו, ששכולם כבר נתקלו בעבר כמובן , בשיחה עם התשתיות\ספקים השונים ...
רק אני ? או שיש כאן עוד משתמשי אקספון עם בעיה דומה ?
אמשח פשוט לדעת אם זה גורף , רגע לפני שעובר למשהו אחר.
תודה .
נ.ב
כמובן שנוסו : החלפת כבל , חיבור ישיר, כיבוי WIFI , וכל מה שצריך למען הבדיקות . (אני איש מחשבים)
כבר כמה חודשים ש איני מקבל מעל 40 . זה תמיד עד 40 .
באקספון כמובן אינם מבינים מה הבעיה ומתחילים תירוצי ה - "עומס \ לא אצלנו" וכו, ששכולם כבר נתקלו בעבר כמובן , בשיחה עם התשתיות\ספקים השונים ...
רק אני ? או שיש כאן עוד משתמשי אקספון עם בעיה דומה ?
אמשח פשוט לדעת אם זה גורף , רגע לפני שעובר למשהו אחר.
תודה .
נ.ב
כמובן שנוסו : החלפת כבל , חיבור ישיר, כיבוי WIFI , וכל מה שצריך למען הבדיקות . (אני איש מחשבים)
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1604
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 520 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1895
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
בשביל לשלול שזאת בעיה שכן אצל אקספון או לא,נסה להתחבר עם שם משתמש וסיסמה של ספק אחר (תשאיל מהמשפחה\חברים)
אם המהירות שונה מהותית,אז זה אצל אקספון
עוד בדיקה - תתחבר מול בזק ישירות (1@1,אם קיים עדיין,לא ניסיתי כמה שנים טובות) ותראה אם אתה מקבל קו נקי כמו שקבלת בעבר (80 עד 95)
אם המהירות שונה מהותית,אז זה אצל אקספון
עוד בדיקה - תתחבר מול בזק ישירות (1@1,אם קיים עדיין,לא ניסיתי כמה שנים טובות) ותראה אם אתה מקבל קו נקי כמו שקבלת בעבר (80 עד 95)
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- forum_admin
-
- חבר פעיל

- תגובות: 79
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 9 פעמים
הי חבר, לאקספון היתה תקלה כללית היום בגלישה
גם בכללי כל שבוע יש תקלה אחרת באקספון ואומר לך את זה בתור עובד בחברת תקשורת גדולה לא חשוב שמות(Y)
גם בכללי כל שבוע יש תקלה אחרת באקספון ואומר לך את זה בתור עובד בחברת תקשורת גדולה לא חשוב שמות(Y)