Q95t שלט
רציתי לשאול למי בינכם שיודע או שיש לו הq96 מגיע ממה שראיתי באינטרנט עם שלט כסוף ממתכת . היום התקינו לי את המסך הזה והביאו לי שלט רגיל שחור השלט החכם שלהם שרץ בשנים האחרונות, שאלתי את המתקין והוא טוען שזה השלט שמספקים בארץ.
תקין או שעבדו עלי ?
תקין או שעבדו עלי ?
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
@dudis
·קניתי את ספינת הדגל של סמסונג לפני הרבה מאוד שנים ואכן בזכות זה שהטלוויזיה הייתה מיועדת לאיחוד האירופי קיבלתי מעבר לשלט הרגיל (שגם הוא היה עם תאורה פנימית) גם שלט BT חכם מתכתי (עם מיקרופון) וגם IR Blaster.
מבאס שככה זה בארץ וזה גם מתחבר לזה שבשנים קודמות מספר הדגם בארץ לא באמת הקביל לחו״ל אלא היה אחד מתחת.
·קניתי את ספינת הדגל של סמסונג לפני הרבה מאוד שנים ואכן בזכות זה שהטלוויזיה הייתה מיועדת לאיחוד האירופי קיבלתי מעבר לשלט הרגיל (שגם הוא היה עם תאורה פנימית) גם שלט BT חכם מתכתי (עם מיקרופון) וגם IR Blaster.
מבאס שככה זה בארץ וזה גם מתחבר לזה שבשנים קודמות מספר הדגם בארץ לא באמת הקביל לחו״ל אלא היה אחד מתחת.
שלט כסוף מתכתי
השלט המתכתי באמת מרגיש ליגה ביד
הוא גם לא זול לקניה,חיפוש באיביי מראה 200-300 ש״ח
כמה כבר עולה לסמסונג לתת עוד שלט?
שאלה לבעל הטלוויזיה,האם גימור הפלסטיק של המסגרת והפנל מושלם אצלך??
הוא גם לא זול לקניה,חיפוש באיביי מראה 200-300 ש״ח
כמה כבר עולה לסמסונג לתת עוד שלט?
שאלה לבעל הטלוויזיה,האם גימור הפלסטיק של המסגרת והפנל מושלם אצלך??
Re: שלט כסוף מתכתי
@dts2
·פאנל מעפן ברמות יצא לי עשיתי שדרוג מQ80t בגלל בעיות אחידות ועמודי תאורה vertical banding אמרו שבמסך בזה הפיזור אור יותר טוב ואני יסבול פחות מבעיות שידרגתי וגם בזה נפלתי נראה מלוכלך מאוד כשמשחקים פיפא או רואים כדורגל שמים כל מה שהוא צבע אחיד והתמונה זזה במהירות על הפני פנים מאוד מאכזב יש לי Ka 8000 בחדר שינה ואין לי רבע מהתופעות האלה
·פאנל מעפן ברמות יצא לי עשיתי שדרוג מQ80t בגלל בעיות אחידות ועמודי תאורה vertical banding אמרו שבמסך בזה הפיזור אור יותר טוב ואני יסבול פחות מבעיות שידרגתי וגם בזה נפלתי נראה מלוכלך מאוד כשמשחקים פיפא או רואים כדורגל שמים כל מה שהוא צבע אחיד והתמונה זזה במהירות על הפני פנים מאוד מאכזב יש לי Ka 8000 בחדר שינה ואין לי רבע מהתופעות האלה
בgame mode ניסית להפעיל את ההגדרה LED clear motion?Snirrrr כתב:@dts2
·פאנל מעפן ברמות יצא לי עשיתי שדרוג מQ80t בגלל בעיות אחידות ועמודי תאורה vertical banding אמרו שבמסך בזה הפיזור אור יותר טוב ואני יסבול פחות מבעיות שידרגתי וגם בזה נפלתי נראה מלוכלך מאוד כשמשחקים פיפא או רואים כדורגל שמים כל מה שהוא צבע אחיד והתמונה זזה במהירות על הפני פנים מאוד מאכזב יש לי Ka 8000 בחדר שינה ואין לי רבע מהתופעות האלה...
@Ba6Ra6K
·ניסיתי,לא אוהב זה מנמיך משמעותית את הבהירות של המסך וכל הפלוס של המסך הזה זה הבהירות שלו
·ניסיתי,לא אוהב זה מנמיך משמעותית את הבהירות של המסך וכל הפלוס של המסך הזה זה הבהירות שלו
אז תעלה את הבהירות עד הסוף בטלוויזה ובמשחק. המצב הזה זה מה שגורם למסך להיות חלק בתזוזות מהירות ופותר את הבעיה.Snirrrr כתב:@Ba6Ra6K
·ניסיתי,לא אוהב זה מנמיך משמעותית את הבהירות של המסך וכל הפלוס של המסך הזה זה הבהירות שלו...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
·תסביר למה אתה מתכוון?TheCoolest כתב:@Ba6Ra6K
·
אין קשר בין DSE לבין החלקת תנועה\BFI....