התחדשתי בטלוויזיה של שיאומי. חסר כמה דברים במערכת, יש הצעות?
-
shalom_hadad
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הי.
אז קיבלתי היום את הטלוויזיה של שיאומי, 55 אינץ.
האיכות וידאו ואודיו טובה ומספקת לחלוטין בשבילי. הבעיה היא שהממשק של האנדרואיד לא משהו.. זה אנדרואיד TV נקי.
שללתי את סמסונג וlg בגלל ממשק הבית והעדפתי אנדרואיד. עכשיו אני כבר לא בטוח אבל צריך ללמוד להסתדר עם זה
בעיקרון, יש כמה דברים קטנים שמפריעים, אין אפשרות להחליף לאונצר (יש בחנות אבל לא ניתן להגדיר כברירת מחדל. יש פתרון?
הקלדה עם מקלדת חיצונית. אפשרי רק באנגלית. יש אפשרות להוסיף עברית?
ויש אפשרות להתקין חנות אפליקציות רגילה? אין הרבה דברים בחנות של הtv..
ואם יש הצעות נוספות לשיפור. גם יכול לעזור
תודה
אז קיבלתי היום את הטלוויזיה של שיאומי, 55 אינץ.
האיכות וידאו ואודיו טובה ומספקת לחלוטין בשבילי. הבעיה היא שהממשק של האנדרואיד לא משהו.. זה אנדרואיד TV נקי.
שללתי את סמסונג וlg בגלל ממשק הבית והעדפתי אנדרואיד. עכשיו אני כבר לא בטוח אבל צריך ללמוד להסתדר עם זה
בעיקרון, יש כמה דברים קטנים שמפריעים, אין אפשרות להחליף לאונצר (יש בחנות אבל לא ניתן להגדיר כברירת מחדל. יש פתרון?
הקלדה עם מקלדת חיצונית. אפשרי רק באנגלית. יש אפשרות להוסיף עברית?
ויש אפשרות להתקין חנות אפליקציות רגילה? אין הרבה דברים בחנות של הtv..
ואם יש הצעות נוספות לשיפור. גם יכול לעזור
תודה
יש מאחורי המסך חיבורי יואסבי. ברגע שתחבר מקלון יואסבי לשם יפתח על המסך חלון ותוכל לבצע התקנות של אפליקציות שהורדת במחשב. ככה תוכל להתקין אפליקציות שונות כמו חנות אפליקציות חיצונית או SDAROT וכו'.
איפה למצא? הכל בגוגל.
איפה למצא? הכל בגוגל.
-
shalom_hadad
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לגבי החנות, אני יודע, זו הסיבה ששללתי את הטלוויזיה של סמסונג למרות שנטען שהיא איכותית יותר. אבל זה עדיין ממש מעט. התקנתי aptoide שיש לה גם אפליקציות כלליות, אבל משהו במערכת מסרב להתקין את גווגל כרום.
יש לה 3 פורטים לusb.
הסתדרתי עם רוב הדברים (לאונצר, פשוט הורדתי אפליקציה שמחליפה לחצנים בשלט. והגדרתי לחצן מסוים ללאנצר.)
חנות חיצונית
נשאר רק הקטע של המקלדת. איך אפשר לשלוט על השפה במקלדת חיצונית?
יש לה 3 פורטים לusb.
הסתדרתי עם רוב הדברים (לאונצר, פשוט הורדתי אפליקציה שמחליפה לחצנים בשלט. והגדרתי לחצן מסוים ללאנצר.)
חנות חיצונית
נשאר רק הקטע של המקלדת. איך אפשר לשלוט על השפה במקלדת חיצונית?