חיבור בין DVD למקרן (HDMI)
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
יש הגדרות ב-SETUP של ה-DVD לגבי יציאת ה-HDMI. תחפש בפנים. אם לא תסתדר, תחזור.
Silence speaks louder than words
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

טוב, בשביל זה אני אצטרך להיות בבית ולראות.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אוקיי.
אני דיי בטוח שמדובר בתקלה (ניסיתי לא מעט דברים אתמול בלילה). הבעיה הגדולה שלי היא שאני לא יודע מאיפה להתחיל. אתמול קיבלתי בפעם הראשונה את כבל ה HDMI (דרך אגב, כבל 15 מטר דיי זול מסופטק), יכול להיות שהוא הבעיה. כמו כן גם קיבלתי אתמול את ה DVD 490 שלפיוניר בפעם הראשונה ויכול להיות שהבעיה ביציאת ה HDMI במכשיר (דרך כבל וידאו רואים). זאת הפעם הראשונה גם שהשתמשתי בכניסת ה HDMI במקרן שלי (פאנאסוני 900), גם זה יכול להיות הבעיה.
תודה
אני דיי בטוח שמדובר בתקלה (ניסיתי לא מעט דברים אתמול בלילה). הבעיה הגדולה שלי היא שאני לא יודע מאיפה להתחיל. אתמול קיבלתי בפעם הראשונה את כבל ה HDMI (דרך אגב, כבל 15 מטר דיי זול מסופטק), יכול להיות שהוא הבעיה. כמו כן גם קיבלתי אתמול את ה DVD 490 שלפיוניר בפעם הראשונה ויכול להיות שהבעיה ביציאת ה HDMI במכשיר (דרך כבל וידאו רואים). זאת הפעם הראשונה גם שהשתמשתי בכניסת ה HDMI במקרן שלי (פאנאסוני 900), גם זה יכול להיות הבעיה.
תודה
אני כמעט בטוח שלא מדובר בתקלה והכל ענין של הגדרות
אתה תראה שבסוף אכן כך יהיה
תתחיל מהגדרות DVD
תעבור למקרן לזימון האות המתאים
ואז תבדוק...
אם יש אפשרות בדוק את הכבל עם הDVD ומסך אחר ואז תפסול אפשרות תקלה בו
אתה תראה שבסוף אכן כך יהיה
תתחיל מהגדרות DVD
תעבור למקרן לזימון האות המתאים
ואז תבדוק...
אם יש אפשרות בדוק את הכבל עם הDVD ומסך אחר ואז תפסול אפשרות תקלה בו
052-4200610
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

שלום il62,
טלויזיה אחרת (עם כניסת HDMI) אין לי בבית, כמובן שניסיתי לשנות את הגדרות מכשיר הדי וי די כשאין דיסק בפנים. עדיין הגדרות ה HDMI נמצאות ב DISABLE. הייתי עכשיו בחנות קולנוע בייתי והמוכר אמר לי שמניסיון שלו יש בעיות עם פיוניר 490 בחיבור עם כבל HDMI ארוך מ 5 מטר (הכבל שלי 15 מטר). אם יש לך עוד משהו להציע לי לבדוק, אני אשמח.
תודה
טלויזיה אחרת (עם כניסת HDMI) אין לי בבית, כמובן שניסיתי לשנות את הגדרות מכשיר הדי וי די כשאין דיסק בפנים. עדיין הגדרות ה HDMI נמצאות ב DISABLE. הייתי עכשיו בחנות קולנוע בייתי והמוכר אמר לי שמניסיון שלו יש בעיות עם פיוניר 490 בחיבור עם כבל HDMI ארוך מ 5 מטר (הכבל שלי 15 מטר). אם יש לך עוד משהו להציע לי לבדוק, אני אשמח.
תודה
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב, אז היה הטכנאי, בדק ומצא שהבעיה היא בכבל של ה 15 מטר. עם כבל של מטר וחצי זה עובד חלק. בלי שום הגדרות מיוחדות.
השאלה היא מה לעשות עכשיו. יש שתי אפשרויות הגיוניות:
1) לעבוד עם כבל קומפוננט ולוותר על ה UPSCALING
2) להעביר את הדי וי די לשולחן מתחת למקרן, לחבר בכבל HDMI של 2-3 מטר ולמערכת בכבל קואקסלי של 10 מטר בערך.
מה אתם מציעים?
תודה מראש
השאלה היא מה לעשות עכשיו. יש שתי אפשרויות הגיוניות:
1) לעבוד עם כבל קומפוננט ולוותר על ה UPSCALING
2) להעביר את הדי וי די לשולחן מתחת למקרן, לחבר בכבל HDMI של 2-3 מטר ולמערכת בכבל קואקסלי של 10 מטר בערך.
מה אתם מציעים?
תודה מראש
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

האופציה השניה.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

לא דרסטי אבל כן. משמעותי או לא, זה כבר שאלה סובייקטיבית.