אורך חיים מתוכנן של טלוויזיה
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9047
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
נחמד הסקר, אבל מה תעזור לך הסטטיסטיקה אם אתה לא נכלל בה ?
תבדוק מתי פעם אחרונה החלפת מסך ואז תשקלל את העלות הממוצעת השנתית שיוצאת לך.
ולפי זה תחליט בכמה להשקיע יותר.
אגב, לטעמי השאלה צריכה להיות מתי בפעם האחרונה החלפתם טלוויזיה ולא כל כמה זמן אתם מחליפים.
כיוון שבשנים האחרונות הטכנולוגיות מאוד השתנו (טובות יותר), מחירים ירדו - מה שיגרום לאנשים כנראה להחליף בתדירות גבוהה יותר.
אם הנורמה לפני כמה שנים הייתה מסך 55, הרי שהיום לקנות מתח ל-65 כבר לא נחשב והרוח נושבת יותר לכיוונים של 75 ומעלה שבעבר לא היו נגישים עקב מחיר גבוה.
ולפי זה תחליט בכמה להשקיע יותר.
אגב, לטעמי השאלה צריכה להיות מתי בפעם האחרונה החלפתם טלוויזיה ולא כל כמה זמן אתם מחליפים.
כיוון שבשנים האחרונות הטכנולוגיות מאוד השתנו (טובות יותר), מחירים ירדו - מה שיגרום לאנשים כנראה להחליף בתדירות גבוהה יותר.
אם הנורמה לפני כמה שנים הייתה מסך 55, הרי שהיום לקנות מתח ל-65 כבר לא נחשב והרוח נושבת יותר לכיוונים של 75 ומעלה שבעבר לא היו נגישים עקב מחיר גבוה.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
·avihuli כתב:כיוון שבשנים האחרונות הטכנולוגיות מאוד השתנו (טובות יותר), מחירים ירדו - מה שיגרום לאנשים כנראה להחליף בתדירות גבוהה יותר.
אם הנורמה לפני כמה שנים הייתה מסך 55, הרי שהיום לקנות מתח ל-65 כבר לא נחשב והרוח נושבת יותר לכיוונים של 75 ומעלה שבעבר לא היו נגישים עקב מחיר גבוה....
יכול להיות גם הפוך.
יכול להיות שהטכנולוגיות החדשות אמינות פחות - ונצתרך להחליף יותר.
טלויזיות CRT היית מתקן במקום להחליף, אז טלויזיה אחת יכלה לשרוד עשרות שנים.
הטלויזיה האחרונה שלי היתה פיליפס HD, והיא שרדה עשור בערך בסלון (ועכשיו תלויה בחדר השינה).
ולפני זה היה לי הייסנס LCD, שהיתה לה אחריות 7 שנים. אז אמנם היא היתה פעמיים בתיקון, אבל בסופו של דבר שרדה עשור בערך.
אבל אני ממש לא בטוח שזה יהיה נכון גם לטלויזיה הנוכחית שלי...
למה לא? דווקא הצבעתי. חוצמזה אני מנסה להבין דעות של אחרים.avihuli כתב:נחמד הסקר, אבל מה תעזור לך הסטטיסטיקה אם אתה לא נכלל בה ?
ולפי זה תחליט בכמה להשקיע יותר....
כמו ש- @mdk_25 אמר, יש גם שיקולים אחרים כמו חילופי טכנולוגיה/גודל סטנדרטי וכו׳. מעניין אותי אם זה שיקול כשבאים לקנות. לדוגמא, אני קונה X ומתכנן להחליף אותה תוך 5 שנים - ואז המחיר יהיה בהתאם.אגב, לטעמי השאלה צריכה להיות מתי בפעם האחרונה החלפתם טלוויזיה ולא כל כמה זמן אתם מחליפים.
אם הנורמה לפני כמה שנים הייתה מסך 55, הרי שהיום לקנות מתח ל-65 כבר לא נחשב והרוח נושבת יותר לכיוונים של 75 ומעלה שבעבר לא היו נגישים עקב מחיר גבוה....
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9047
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
בסדר, רק נתתי כיוון מחשבה.
בכל מקרה גם הצבעתי כמובן.
בכל מקרה גם הצבעתי כמובן.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
רק כשמתקלקלת זה טעות כי איכות התמנה יורדת עם שעות השימוש עד שהתמונה ניראת כמו בית שימוש, בגלל שהירידה ההדרגתית באיכות התמונה, בעלי הטלויזיה לא שמים לב ומתרגלים.
מניסיון עגום הטלויזיות בשנים האחרונות לא שורדות מעבר ל 5 שנים ולרוב גם פחות מ 4.
מניסיון עגום הטלויזיות בשנים האחרונות לא שורדות מעבר ל 5 שנים ולרוב גם פחות מ 4.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
@kushkush
בעבר הייתי גם 6-7 שנים עם מסך והכל היה בסדר, היום הדברים שונים. הטכנולוגיה מתקדמת כ"כ מהר שאי אפשר יותר לחכות כ"כ הרבה שנים בין הרכישות אחרת תהיה תקוע בעבר לא מעט זמן. מסכים שלא היו נגישים לרוב הציבור לפני שנתיים היום נמכרים כמו לחמניות... 4K 8K, תקני וידאו ואודיו חדשים .. גדלים של מסכים שפעם עלו יותר ממאה אלף ש"ח עולים היום כמה אלפים. לדעתי בהתקדמות של היום אני נשאר עם מסך (וגם פלאפון אגב..זה לא כ"כ שונה) בערך 3 שנים פלוס מינוס.
בעבר הייתי גם 6-7 שנים עם מסך והכל היה בסדר, היום הדברים שונים. הטכנולוגיה מתקדמת כ"כ מהר שאי אפשר יותר לחכות כ"כ הרבה שנים בין הרכישות אחרת תהיה תקוע בעבר לא מעט זמן. מסכים שלא היו נגישים לרוב הציבור לפני שנתיים היום נמכרים כמו לחמניות... 4K 8K, תקני וידאו ואודיו חדשים .. גדלים של מסכים שפעם עלו יותר ממאה אלף ש"ח עולים היום כמה אלפים. לדעתי בהתקדמות של היום אני נשאר עם מסך (וגם פלאפון אגב..זה לא כ"כ שונה) בערך 3 שנים פלוס מינוס.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
יש לנו 2 פלזמות של פנסוניק: אחת בת 7 שנים, והשנייה, HD READY, אחת עשרה שנים. שניהם עדיין רצות יופי.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
מתי שהיא מתקלקלת
היה לנו טושיבה 49 אינץ 1080 שקנינו לפני 8 שנים היא נהרסה הפאנל נהיה שחור והפסיק להגיב אז החלפנו טלווזיה
בחדר שינה אחד עדיין עובדת אותה גדם טושיבה אבל 42 אינץ שעובדת יופי
יש לנו גם טלווזיה של סאמסונג 32 אינץ שזה הטלווזיה הראשונה הרזה שקנינו ב 2008 שעדיין עובדת אבל כבר לא בשימוש
לפני זה היה לנו טלווזיות שמנות אחת עבדה מעל 30 שנה ועדיין עבדה גם אחרי שזרקנו אותה
ועוד טלווזיה שמה ענקית כזאת 29 אינץ שקנו אותה בסוף שנות ה 90 וזרקו אותה 2008 מתי שהיא עוד עבדה פיקס
נקווה שהסאמסונג החדש שקנינו יחזיק יותר מהטושיבה
היה לנו טושיבה 49 אינץ 1080 שקנינו לפני 8 שנים היא נהרסה הפאנל נהיה שחור והפסיק להגיב אז החלפנו טלווזיה
בחדר שינה אחד עדיין עובדת אותה גדם טושיבה אבל 42 אינץ שעובדת יופי
יש לנו גם טלווזיה של סאמסונג 32 אינץ שזה הטלווזיה הראשונה הרזה שקנינו ב 2008 שעדיין עובדת אבל כבר לא בשימוש
לפני זה היה לנו טלווזיות שמנות אחת עבדה מעל 30 שנה ועדיין עבדה גם אחרי שזרקנו אותה
ועוד טלווזיה שמה ענקית כזאת 29 אינץ שקנו אותה בסוף שנות ה 90 וזרקו אותה 2008 מתי שהיא עוד עבדה פיקס
נקווה שהסאמסונג החדש שקנינו יחזיק יותר מהטושיבה