מחפש המלצה לסטרימר
-
forum_admin
-
- חבר פעיל

- תגובות: 79
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 9 פעמים
הי, לאחרונה עשיתי המון שינויים בסלון העפתי את השולחן של המחשב והרסיבר והזזתי את שניהם למזנון ופרסתי עד לשם כבל רשת מהחדר שלי כי גם עשיתי שדרוג לאינטרנט אופטי 1000/100
מעוניין לבצע שדרוג לסטרימר אנדרואיד ולהפטר מהמחשב שסתם מתחמם תופס מקום במזנון ועושה רעש ומבזבז חשמל
היום אני צופה בריפים של 1080p בגדלים של 30-40 גיגה
מעוניין בסטרימר פשוט שיוכל לנגן באיכות הזו וגם שיוכל לנגן 2160p hevc 10bit
עיקר השימושים זה גלישה באינטרנט, צפיה ביוטיוב, קודי,
התוכן מוזרם ממחשב אחר בתיקיית רשת לקודי ששם אני מנהל את כל הסרטים ותכנים,
חשוב שיהיה לסטרימר יציאת רשת של gigabit
חשוב שתהיה יציאת אודיו אופטית spdif לרסיבר
לא חשוב לי אפליקציות כמו netflix לא מעניין העניין שזה תומך רק בsd
אני גם ככה לא משתמש בזה
אשמח להמלצות תקציב עד 200 שקל מחו"ל מאליאקספרס
תודה
מעוניין לבצע שדרוג לסטרימר אנדרואיד ולהפטר מהמחשב שסתם מתחמם תופס מקום במזנון ועושה רעש ומבזבז חשמל
אני גם ככה לא משתמש בזה
תודה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46387
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5078 פעמים
@forum_admin
זה סטרימר אנדרואיד מהחזקים שיש בשוק מבחינת חומרה ויענה על רוב הדרישות. רד מהנושא של יציאות אופטיות, זה מגביל אותך מאוד וגם ככה אתה יכול לחבר את ה- HDMI לרסיבר.
https://www.banggood.com/iw/Beelink-GT- ... 77991.html
ברוך הבא לפורום
זה סטרימר אנדרואיד מהחזקים שיש בשוק מבחינת חומרה ויענה על רוב הדרישות. רד מהנושא של יציאות אופטיות, זה מגביל אותך מאוד וגם ככה אתה יכול לחבר את ה- HDMI לרסיבר.
ברוך הבא לפורום
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46387
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5078 פעמים
כמובן שקראתי, אבל עדיין הגיוני לתת לו פתרון על מנת שיבין לאיזה תקציב הוא צריך לגדול.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@forum_admin
·
לדרישות שלך יתאים סטרימר עם מעבד Amlogic S905X3. רק תבחר דגם עם 4GB של זכרון ו-1GB רשת.
יש מליון ואחד דגמים כאלה, אז פשוט תחפש לפי דגם מעבד, ותמצא כזה שיש לו את המפרט שאתה מחפש.
·
לדרישות שלך יתאים סטרימר עם מעבד Amlogic S905X3. רק תבחר דגם עם 4GB של זכרון ו-1GB רשת.
יש מליון ואחד דגמים כאלה, אז פשוט תחפש לפי דגם מעבד, ותמצא כזה שיש לו את המפרט שאתה מחפש.
-
forum_admin
-
- חבר פעיל

מה אתה אומר על 2 אלו:TheCoolest כתב:@forum_admin
·
יש מליון ואחד דגמים כאלה, אז פשוט תחפש לפי דגם מעבד, ותמצא כזה שיש לו את המפרט שאתה מחפש....
https://ali.ski/KTQOy
https://ali.ski/oLq_i
אין לי הרבה דרישות סה"כ שיריץ סרטים 1080p ו4k , אם טלוויזיה חכמה מסוגלת לעשות זאת בקלות
לא רואה סיבה שקופסה כזו לא תעבוד
הסיבה שאני צריך חיבור דיגיטלי spdif היא כי אין לי במגבר hdmi
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@forum_admin
·
תמיד אפשר להוציא SPDIF מהמסך אל הרסיבר.
וכן, שני הסטרימרים האלה יעשו את העבודה.
תוכל להתקין גם CoreELEC, ולקבל ביצועים הרבה יותר טובים בקודי.
·
תוכל להתקין גם CoreELEC, ולקבל ביצועים הרבה יותר טובים בקודי.
נערך לאחרונה על ידי TheCoolest ב 07/09/2020 18:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
הודעה כפולה
-
forum_admin
-
- חבר פעיל

אתה רואה איזשהו שוני בין 2 הדגמים האלה x96 max plus או h96 max ?TheCoolest כתב:@forum_admin
·
תוכל להתקין גם CoreELEC, ולקבל ביצועים הרבה יותר טובים בקודי....
לא יודע על איזה מהם ללכת
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3734
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 863 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
זיוziv_r כתב:@forum_admin
ברוך הבא לפורום...
איך הסטרימר שהצעת ביחס לשילד?
·
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@forum_admin
·
על הזול יותר.
·
על הזול יותר.
אני ממליץ לך פשוט לקנות את השיאומי בוקס אס, הוא יעלה לך בחול בערך 160 שקלים והוא תומך 4K ופשוט תקנה לו מפצל יואסבי 3 עם יציאה לכבל רשת עולה 50 שקלים לגבי שאר היציאות אני לא ממש מבין בזה אבל הסטרימר עצמו מעולה אפשר גם לקנות לו SSD 120 ג'יגה ב 100 שקליםforum_admin כתב:הי, לאחרונה עשיתי המון שינויים בסלון העפתי את השולחן של המחשב והרסיבר והזזתי את שניהם למזנון ופרסתי עד לשם כבל רשת מהחדר שלי כי גם עשיתי שדרוג לאינטרנט אופטי 1000/100
אני גם ככה לא משתמש בזה
תודה...
·
-
forum_admin
-
- חבר פעיל

השיאומי מי בוקס אס הוא אחלה אם היה לי נטפליקס כי הוא google certified , לעומת שאר הקופסאות מסיןmushonov כתב:אני ממליץ לך פשוט לקנות את השיאומי בוקס אס, הוא יעלה לך בחול בערך 160 שקלים והוא תומך 4K ופשוט תקנה לו מפצל יואסבי 3 עם יציאה לכבל רשת עולה 50 שקלים לגבי שאר היציאות אני לא ממש מבין בזה אבל הסטרימר עצמו מעולה אפשר גם לקנות לו SSD 120 ג'יגה ב 100 שקלים......
·...
אבל גם העובדה שאין לי נטפליקס ואין לי צורך בזה, וגם אני צריך להוסיף כסף כדי לייצר יציאת רשת/אודיו
וגם עוד יותר חשוב זה העובדה שהחומרה שלו כבר ישנה, כל זה הופך את זה ללא משתלם
ב120 שקל הזמנתי X96 max plus , עם 4גיגה ראם ,64 אחסון, ומעבד s905x3
שהוא חזק פי כמה רמות מהשיאומי, בגלל שהוא לא google certified אז בנטפליקס הוא לא ירוץ ב1080p
אבל זה לא משנה לי הוא הרבה יותר חזק ויש לו את כל החיבורים שצריך כולל חיבור רשת של 1000
מחכה שיגיע
קודם כל בלי קשר לנטפליקס אתה לא חייב להשתמש בנטפליקס זה שיש שם נטפליקס זה יתרון ולא חיסרון, זה שהחומרה שלו ישנה לא עושה אותו פחות טוב אני מבטיח לך אני עובד איתו והוא עובד מעולה סטרימר זול והקודי עף עליו, בקשר לסטרימר שציינת שיש לו 4 ג'יגה ראם זה אנדרואיד רגיל ולא אנדרואיד טי וי שזה חיסרון ואני מדבר מנסיון האנדרואיד הרגיל זה כמו האנדרואיד שיש בטלפון הוא מגיע עם מלא אפליקציות *** שזה אומר לדוגמה אחרי שאתה תתקין קודי ותיכנס להגדרות, הגדרות מערכת אתה תראה שמתוך ה 4 ג'יגה ראם ישאר לך בקושי 800 מגה ראם בגלל שהוא צריך לעבד את כל האפליקציות שהוא מריץ ברקע לעומת האנדרואיד טי וי השיאומי שיש לו 2 ג'יגה ראם ושם המערכת היא נטו מתואמת לצפייה לי יש כמה מכשירים עם אנדרואיד טי וי וכמו שאמרתי יש להם 2 ג'יגה ראם ונשאר לי 1.3 גיגה ראם, אם היה לך אנדרואיד טי וי וגם רגיל בבית היית מבין מה אני מדבר, האחסון זה שולי וגם החיבור רשת וכו' זה מאוד שולי כי זה גרושים מה שבאמת חשוב זה מה שאמרתי שהמערכת היא אנדרואיד טי וי ומה שאתה קניית לאforum_admin כתב:השיאומי מי בוקס אס הוא אחלה אם היה לי נטפליקס כי הוא google certified , לעומת שאר הקופסאות מסין......
אבל גם העובדה שאין לי נטפליקס ואין לי צורך בזה, וגם אני צריך להוסיף כסף כדי לייצר יציאת רשת/אודיו
וגם עוד יותר חשוב זה העובדה שהחומרה שלו כבר ישנה, כל זה הופך את זה ללא משתלם
ב120 שקל הזמנתי X96 max plus , עם 4גיגה ראם ,64 אחסון, ומעבד s905x3
שהוא חזק פי כמה רמות מהשיאומי, בגלל שהוא לא google certified אז בנטפליקס הוא לא ירוץ ב1080p
אבל זה לא משנה לי הוא הרבה יותר חזק ויש לו את כל החיבורים שצריך כולל חיבור רשת של 1000
מחכה שיגיע...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@mushonov
·
על המיבוקס אי אפשר להתקין CoreELEC, ועל מה שפותח השרשור קנה אפשר.
אתה יכול להאמין לי כשאני אומר שעל CE קודי עובד הרבה יותר טוב מאשר על אנדרויד. לא חשוב אם זה TV או לא TV.
·
אתה יכול להאמין לי כשאני אומר שעל CE קודי עובד הרבה יותר טוב מאשר על אנדרויד. לא חשוב אם זה TV או לא TV.
זה נכון שזה עובד הרבה יותר טוב על אופנאילק, אבל אתה קונה אנדרואיד למטרה מסוימת כי אתה רוצה שתיהיה לך אפשרות להתקין עוד אפליקציות מלבד קודי והאופנאליק זה נטו קודי.TheCoolest כתב:@mushonov
·
אתה יכול להאמין לי כשאני אומר שעל CE קודי עובד הרבה יותר טוב מאשר על אנדרויד. לא חשוב אם זה TV או לא TV....
יש מערכת לינוקס בשם raspbian מאוד קלילה שגם עליה הקודי עובד מדהים ולוקחת 400 מגה ראם שם אתה עוד יכול להתקין אפליקציות ותוכנות ועוד.
בקיצור אתם צריכים להרגיש את זה מה ההבדל בין אנדרואיד רגיל לאנדרואיד טי וי בשביל להבין את ההבדלים ולמה אני מתכוון, כמו שרשמתי לו הוא יבין את זה רק אחרי שהוא יחווה את זה, אנדרואיד טי וי זאת מערכת מתואמת לעבודה לצפייה בשונה מהאנדרואיד הרגיל ששם זה מערכת של טלפון, מי צריך חייגן בסטרימר שלו?! ועוד אפליקציות ז ב ל שלא באות לידי שימוש ולוקחות לך את כל הראם שיש לך סתם בגלל זה אמרתי אם כל זה שיש שם 4 ג'יגה בסוף אתה נשאר עם 800 מגה נטו, בקיצור המבין יבין אני גם הייתי בדיוק כמוהו
-
forum_admin
-
- חבר פעיל

@mushonov
אני הלכתי על x96 max plus כי SOC שלו חדש יותר מהשיאומי וחזק יותר, וביצועים במשחקים ו4K 60 הרבה יותר טובים
ידוע לי שהוא לא androidtv אלא android רגיל עם ממשק מותאם שדומה
אני הלכתי על x96 max plus כי SOC שלו חדש יותר מהשיאומי וחזק יותר, וביצועים במשחקים ו4K 60 הרבה יותר טובים
ידוע לי שהוא לא androidtv אלא android רגיל עם ממשק מותאם שדומה
-
forum_admin
-
- חבר פעיל

מעדכן שהx96 max plus הגיע תוך שבועיים, חיברתי אותו עובד ממש טוב
הממשק נוח ואין כל מיני אפליקציות "ז ב ל" או "חייגן טלפון" שרצות ברקע ולוקחות את כל הראם כמו שציינו למעלה, אני עם 3.5 גיגה פנוי כשלא רץ כלום , רק כאשר אני נכנס ל10-20 אפליקציות
אז נשאר איזה 2 גיגה פנוי
בינתיים עובד מצויין, קצת מתחמם בשימוש ממושך אבל לא זיהיתי איזשהם לאגים/קריסות/דרופ/throttling , לא משהו שאי אפשר לפתור (כמו כל קופסה של אנדרואיד)
אעדכן בהמשך כשאני יתקין עליו הכל ויסדר אותו ויעשה בדיקות
הממשק נוח ואין כל מיני אפליקציות "ז ב ל" או "חייגן טלפון" שרצות ברקע ולוקחות את כל הראם כמו שציינו למעלה, אני עם 3.5 גיגה פנוי כשלא רץ כלום , רק כאשר אני נכנס ל10-20 אפליקציות
אז נשאר איזה 2 גיגה פנוי
בינתיים עובד מצויין, קצת מתחמם בשימוש ממושך אבל לא זיהיתי איזשהם לאגים/קריסות/דרופ/throttling , לא משהו שאי אפשר לפתור (כמו כל קופסה של אנדרואיד)
אעדכן בהמשך כשאני יתקין עליו הכל ויסדר אותו ויעשה בדיקות