ממש אשמח לעזרה בנוגע חיבור ראוטר פרטי

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Soler37 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם :)

כרגע אני משתמש בנתב/מודם של הוט - HOTBOX4 וממש אוהב את איך שהוא עובד לעומת הקודם, הבעיה היחידה שיש לי איתו זה שבסלון הWIFI יחסית חלש ושם אני מריץ CHROMECAST.

הראוטור שרכשתי הוא Xiaomi AX1800, ניסיתי האמת לחבר אותו לבד לראוטר של הוט ולהפוך את הראוטר של הוט למצב BRIDGE לפי מה שקראתי, התוצאות היו מחרידות - מהירות WIFI לא עלתה על 100, שעם הראוטור של הוט אני מקבל 200-300 (מאותו מרחק שזה ליד הראוטר).

חשבתי אולי לקנות Powerline Adapter (מתאם רשת חשמל) ולהשתמש בראוטר החדש בAccess Point.

האם עדיף לי האופציה השנייה ואם לא, האם מישהו יוכל לעזור לי עם הגדרה נכונה של הראטור של שיומי כמחליף לזה של הוט, כך שהוט יתפקדו רק כמודם?

הראוטר אצלי כבר חודשיים ולא נגעתי בו ממש.

תודה מראש לכולם,

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #2 

אתה יכול להשאיר את ההוטבוקס שיתפקד כראוטר.
האם יש לך אפשרות לחבר את השיומי קווית אל ההוטבוקס? אם כן, תוכל להגדיר אותו כנקודת גישה:

https://www.netcheif.com/Articles/Route ... erAsAP.htm
קרא את הפסקה "חיבור נתב אלחוטי חדש לנתב אלחוטי קיים באופן קווי"
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

Soler37 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

@איינשטיין
·היי, תודה על התגובה.

כרגע אין לי מתאם חשמל אז אני לא יכול להפוך את הראוטר הפרטי שלי לAP, חשבתי שאם כבר קניתי נתב אז כבר אהפוך אותו לנתב הראשי שלי (דרך BRIDGE), האם יש חסרונות בכך?
מה הדרך הטובה ביותר להשיג את התוצאות עם בריג'?
אני ניסיתי לפני תקופה להפוך את הפרטי שלי לראשי דרך בריג' בהוטבוקס אבל המהירות WIFI הייתה מאוד איטית (100 לעומת 300+ עם ההוטבוקס)

maoravni
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 412
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #4 

איזה חיבורי רשת יש לך בנתב של שיאומי? על פניו זה נשמע כאילו הרשת שלו היא 100MB. ולכן לא משנה מה תעשה לא תקבל יותר. גם אם היא הWifi שלו תומך ביותר.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”