הכל התחיל לפני מספר חודשים, כשהתחלתי להתחרמן על סנטר חדש. ידעתי שזו תהיה הקניה הבאה שלי עוד כשהתחדשתי באונקיו 696 (שהחליף את הדנון X250BT הבסיסי ביותר).
הסנטר הנוכחי שייך לחברת JBL מדגם EC25. הוא חלק מסט שלם 5.1 של JBL שאבא שלי כבר קנה מלפני 10 שנים בערך ואני ירשתי אותו.
כל הסטאפ שלי הוחלף לגמרי בפחות מהשנתיים האחרונות - הקדמיים הפכו לקליפש RF42 ii, האחוריים למוניטור אודיו Bronze 2 וסאב תקופה ארוכה לא היה (אני יודע, אני יודע...רגע, תתאפקו!). לימים קיבלתי מתנה מחבר סאב של JBL שלא היה אצלו בשימוש. הנ"ל נתן אצלי עבודה לא רעה - דרייבר של 6 אינץ' לדעתי עם תיבה ענקית. זה הפסיק לעבוד פתאום והתחדשתי בסאב של "פראדיים" יד 2 מדגם PDR-8. זה נתן עבודה לא רעה גם כן ובסופו של דבר, חבר אמר לי "דני, אתה חייב סאב. הוא לא מורגש פה, הוא מתאמץ, הוא לא מתאים לך."
אממה, אני כבר הייתי נעול על סנטר!! צריך לצרף למשפחה בחור חדש ורצוי ואף מומלץ שיהיה מאותה משפחת הקדמיים קרי, קליפש. התלבטתי רבות בין RP-400C (4 אינץ') לבין ה- RP-500C (5 ורבע אינץ'). מה גם שהסנטר של JBL שהיה לי פה, הוא 5 ורבע אינץ' אבל הקדמיים שלי הם 4 אינץ'.
אבי האלוף אמר לי "דני, חד משמעית קח את ה-600"! הדגם הגדול יותר שהוא בעל דרייבים של 6 וחצי אינץ'!! הכי גדול בסדרה הזאת.
אמרתי סבבה, לכשיבוא היום המיוחל, יום ההולדת שלי ה-32 ב-30 באוגוסט, אקנה לעצמי את הסנטר.
נחזור עכשיו לסאב - התחיל להתבשל אצלי העסק ולפתע פיוצ'ר החלו במסע חלוקת פרסים הנהדר הזה ושמתי לב לתומי שמימוש הפרסים הוא עד ה- 31.8, שזה יום אחרי יום ההולדת שלי.
אז ניסחתי שיר קטן וחמוד ואיחלתי לעצמי בהצלחה
אמרתי לעצמי "דני, בוא נמתין לסוף ההגרלה של פיוצ'ר ומשום נמשיך".
קרה מה שקרה וסחבק זכה לו בפרס בשווי של 555 שקלים לקנית מוצרי SVS בפיוצ'ר. אהלן אהלן, קדימה סאב חדש לתל אביב!!! הסנטר יתמין עוד קצת...כרגע יש. את הסאב כמובן כבר דאגתי למכור.
יום שישי שעבר, לפני שבוע וקצת, אני והגברת אצלי בסלון בכייף שלנו רואים טלוויזיה ולפתע מתקשר אליי מספר טלפון לא מוכר - "שלום דני, שליח מ- זר פר יו אני בדרך אליך".
יורד אל הבחור לקבל את ה"זר" וזה מוציא לי קרטון ענק מהאוטו ומוסיף "אחי נראה לי שעבדו עליך פה, זה לא זר". מה אתה אומר אח שלי?? חשבתי זה סט כלניות העונה!!
מגיע הביתה, פותח את העטיפה ו-ואללה! מתגלה לו הסנטר של קליפש בכבודו ובעצמו RP-500C שהוזמן ע"י לא אחר מאשר הגברת היקרה שלי. אני בראש כבר השלמתי עם המסקנה ונסגרתי על ה-600 חח. מה מסתבר? שהגברת כבר חודשיים כמעט בטלפונים על חבר טוב שלי שידע בדיוק מה אני רוצה ובקשר עם החנות כמובן כדי לסגור הזמנה.
מפה לשם, קפצנו ל-ט.ר ביום ראשון והשדרגתי (על חשבוני כמובן) ויצאתי עם ה-600 ביד. תודה תודה אבי היקר שהניע אותי לקניה המושלמת הזאת. לא מתחרט לרגע!!
לפני שקפצנו לט.ר, קפצתי עם הגברת לפיוצ'ר ושם הכרתי לראשונה את מאי וזה דאג לי ל- PB-1000 המדהים.
הגעתי הביתה מפיוצ'ר מחבר ומסדר מנקה הכל, שם קטעים עמוסים בבאס ומחייך מאוזן לאוזן. מתפעל סוף סוף מההרגשה האמיתית שכל כך חיכיתי לה.
קפצנו להביא את הסנטר החדש, הספקתי רק לחבר ומיד יצאנו למסעדה
בהמשך השבוע כמובן הרצתי כיול ומצאתי את הנקודה המתאימה יותר לסאב (מאחורה, בין הספה לפינה בקיר). שמתי שוב את אות הקטעים מוכרים ואהובים ופשוט שמחתי. כל כך התלהבתי מההרגשה הזאת. אתמול בשבת ישבתי לי לבד בבית אחה"צ וראיתי את "רכבת הקרח" עם כריס אוונס. סרט אקשן מעולה עם אפקטים טובים ובאמת שהיו רגעים שאמרתי לעצמי, "וואו, מה קורה למערכת שלי, זו לא המערכת שאני מכיר!". פשוט תענוג אדיר.
ולסיום קטן וקינוח, לפני 3 שבועות וקצת גם התארסתי על הדרך לחברה המדהימה שלי שבדיוק שבוע שעבר חגגנו גם שנה יחד.
ירדנו לדרום למושב עין יהב לראות את הכוכבים הנופלים באמצע המדבר הקסום ושם בערב מתחת לכיפת השמיים שלפתי לה טבעת וביקשתי את ידה.
רוצה באמת להודות שוב ל- @avihuli התותח שסבל את השאלות ואת החפירות שלי וכמובן לפיוצ'ר לדור ומאי על החוויה המדהימה והשירות המעולה. וגם כמובן להודות לרועי מ"קרוסאובר" שסבל לא מעט חפירות ובעיקר גם מהגברת
סורי על החפירה. ממש רציתי לשתף את הפורום המדהים הזה במה שעברתי בחודשים האחרונים שהעשיר את הידע שלי והסקרנות שלי בתחום המשוגע הזה שנקרא סאונד לקולנוע ביתי.
אחלה שבוע לכולם!