סמסונג 50Q91H - חו"ד אישית
טוב, אז יצא לי אתמול לראות את הכלה בצורה יסודית במשך כמה שעות בבית של חבר. בואו קודם ננקה משהו מהשולחן - הטלויזיה לא חפה מחסרונות. חלקם משותפים במידה כזו או אחרת לכל הפלאזמות שיצא לי לראות עד כה (dithering, sparkles, IR וכו'), וחלקם ייחודיים לטלויזיה הזו (בעיות JUDDER לא מוסברות בחלק מהמקורות,בעיות UNIFORMITY, וכו'). אבל.. אני חייב להודות שבמבחן התוצאה התמונה פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה! לא האמנתי שאופתע כל כך לטובה - הרבה הרבה מעבר לציפיות שלי (שלא היו נמוכות). בכל המקורות התמונה הייתה מצויינת, אבל ממקור HD בחיבור HDMI ל HTPC התמונה הייתה עוצרת נשימה. קצת קשה לי עדיין לעכל שניתן היום להשיג תמונה כזו במחיר שפוי בישראל.
לדעתי ממרחק צפייה סביר לגודל הזה (נניח 3.7 מ' ומעלה) ההבדלים יהיו זניחים, כלומר לא מורגשים. אני אישית לא הייתי מוסיף על זה כלום מבחינת מחיר. יש הרבה מאוד פרמטרים שקובעים את איכות התמונה הסופית, ואם כבר הייתי בוחר להתמקד דווקא באחד מהם אז זה היה ללא ספק קונטראסט. פשוט מאוד טרנדי היום לדבר על רזולוציות כי ניתן לכמת את זה בקלות, כמו שעד לפני כמה שנים היה טרנדי לדבר על מהירות שעון של CPU כמדד היחידי לביצועים שלו. המציאות מורכבת יותר, כמובן.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ראיתי בחיבור ליס עם ADB S3100 באמצעות SVIDEO. התמונה בערוצי הסרטים / סדרות בשידורי מסך רחב מצויינת, יחסית כמובן. הפעלת movie plus מורגשת ביותר לטובה - אני התרשמתי. המסך התמודד היטב גם עם שאר הערוצים, למרות איכותם הירודה במקור. כמובן שאין לצפות לקסמים. בקיצור הייתי נותן ציון מצויין להתמודדות של המסך עם שידורי YES.offirs כתב:טוב,עד שתקבל אותה.
איך האיכות בשידורי טלוויזייה? ראית בחיבור לyes ?...