מתנצל מראש על החפירה
אני משתמש מספר שנים ללא שום תקלות משמעותיות ב-VR600 גירסה 2 כמודם לתשתית בזק מחובר לראוטר Nighthawk(R) X4S R7800.
בחודשיים האחרונים אני חווה ניתוקים חוזרים ונשנים ברמת המודם, כשבשבועיים האחרונים תדירות הניתוקים עלתה משמעותית, אני עובד מהבית וזקוק לאינטרנט כל הזמן, אז אני גם שם לב בשניה שיש ניתוק. כיום יש בערך 7-10 ניתוקים בשעה.
אני עם בזב"ל בשוק סיטונאי וכבר כשהתחילה התופעה (כאמור אני עובד מהבית ומאוד רגיש לניתוקים) הזמנתי טכנאי, בזמנו הטכנאי של בזב"ל אמר שאין בעיה בנקודה בבית ויכול להיות שיש בעיית תשתית, נאמר לי שהוזמן והגיע טכנאי של בזק שבדק את הנקודה ברחוב והחליף שם משהו ועכשיו הכל צריך להיות תקין. זה קרה בערך לפני חודשיים.
מאז חוויתי ניתוקים בתדירות נמוכה (עדיין לדעתי מצביע על איזשהי בעיה), אך כאמור בשבועיים האחרונים כמות הניתוקים היא לא רציונלית ולא מאפשרת להתנהל.
משיחות עם התמיכה של בזב"ל נאמר לי שהקוד שגיאה שהם מקבלים מצביע על תקלה בציוד או בכבלים שמחוברים או יוצאים מה-VR600, או במכשירים שמחוברים ל-VR600 (רק ה-R7800 מחובר אליו).
נשמע לי לא סביר שיש בעיה עם-R7800, לצורך העניין גם עם ה-VR600.
החלפתי כבלים ומפצל של בזק סתם בשביל הספורט, כמובן שזה לא עזר.
האם יש דרך לבדוק תקינות של הציוד עצמו ז"א גם ה-VR600 וגם את ה-R7800?
* יגיע אלי טכנאי של בזב"ל בשבוע הקרוב, אבל אני לא יודע איך הוא יוכל לבדוק את הבעיה. הוא יצטרך לחכות שיהיה ניתוק?