אוזניות קומפקטיות IN-EAR איכותיות לiPod. המלצות?
- shaysharon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 326
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
לפני כמה חודשים חיפשתי אוזניות חדשות לאייפוד, כשבמקור חיפשתי in-ear. בסופו של דבר מצאתי את עצמי עם אוזניות רגילות (וגדולות...) של AKG (דגם DJ81) אבל בדרך ניתקלתי באוזניות in-ear רבות וטובות בטווחי המחירים הללו.
המלצתי אלייך היא לא להינעל על אפל, וללכת להאזין.
אני מירושלים, אז הלכתי לאבי יפה, אבל אני בטוח שבכל אזור ניתן למצוא חנויות בהן ניתן להאזין.
הסגנון של כל זוג אזניות שונה (יותר דגש על הבאס, יותר על הבידוד וכו') ואתה צריך לנסות ולראות מה מתאים לך.
בהצלחה!
המלצתי אלייך היא לא להינעל על אפל, וללכת להאזין.
אני מירושלים, אז הלכתי לאבי יפה, אבל אני בטוח שבכל אזור ניתן למצוא חנויות בהן ניתן להאזין.
הסגנון של כל זוג אזניות שונה (יותר דגש על הבאס, יותר על הבידוד וכו') ואתה צריך לנסות ולראות מה מתאים לך.
בהצלחה!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- shaysharon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 326
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
מסכים מאוד עם מרטין, ואוסיף ואומר שמאוד תתפלא לשמוע אזניות in-ear טובות ולמה הן מסוגלות. ייתכן שתקשיב לזוג אזניות שחורג ב-150 ש"ח מהתקציב, והצליל פשוט ישבה אותך ולא תוכל לחזור לאזניות אחרות.
אם מותר להתעלק על השירשור , יש לי זנהייזר CX300 , וחשבתי לשדרג (לא בטוח שנגן נייד יוציא את המיץ מהזנהייזר , אבל ליתר בטחון ) וראיתי שתי מודעות לגבי אוזניות IN_EAR
האחת שור EC4
והשניה EYTMOTIC
מישהו מכיר אותן ? יודע מה האיכות ? האם יש משהו באמת יותר טוב מהן ?
תודה מראש
האחת שור EC4
והשניה EYTMOTIC
מישהו מכיר אותן ? יודע מה האיכות ? האם יש משהו באמת יותר טוב מהן ?
תודה מראש
אפשר לעשות קומבינה יפה עם ה-in ear של אפל
אחרי שנגנבו לי השור E3 שלי, קניתי את האוזניות של אפל ופשוט שמתי עליהם ספוגים של שור (אפשר לקנות מאבי יפה או מEBAY) ושמע, הן נשמעות נפלא... אני אמנם שומע בעיקר רוק ופולק, אבל הקומבינה הזו נשמעת מעולה איך שהוא... אפילו יותר מוצלחות מהשור- סאונד מאוד פתוח ובלי באס מעוך שמופיע באזניות in ear אחרות.