מקרן בייבוא מחו"ל
שלום,
הזמנתי מקרן מהר"ב ושלחו לי אותו עם USPS. באתר של USPS כתוב שהוא כבר מספר ימים יצא מהר"ב, אבל אני עדיין לא קיבלתי שום הודעה על קבלת דואר. מישהו יודעה איך לברר איפה הוא נמצע, בסניף דאור מקומי, בסניף דואר ראשי (תל-אביב), או יש איזשה סניף מיוחד למשלוחים של USPS? או אולי במכס? זה פעם ראשונה שאני מזמין מחו"ל אז אין לי נסיון מה לעשות במקרים כאלה.
הזמנתי מקרן מהר"ב ושלחו לי אותו עם USPS. באתר של USPS כתוב שהוא כבר מספר ימים יצא מהר"ב, אבל אני עדיין לא קיבלתי שום הודעה על קבלת דואר. מישהו יודעה איך לברר איפה הוא נמצע, בסניף דאור מקומי, בסניף דואר ראשי (תל-אביב), או יש איזשה סניף מיוחד למשלוחים של USPS? או אולי במכס? זה פעם ראשונה שאני מזמין מחו"ל אז אין לי נסיון מה לעשות במקרים כאלה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78884
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
vladkon,
תופעה די נפוצה עם USPS. הם פשוט לא מעדכנים מהרגע שזה מגיע לשדה תעופה.
סביר למדי שזה צריך לעבור יותר משדה תעופה אחד בדרך.
אתה יכול ליצור קשר איתם או דרך דואל (יש להם כתובת דרך האתר שלהם).
מאוד לא מומלץ לשלוח דברים מסוג זה בשירות כזה בגלל ה-TRACKING הגרוע שלו. אני מקווה שיש לך ביטוח על המשלוח.
תופעה די נפוצה עם USPS. הם פשוט לא מעדכנים מהרגע שזה מגיע לשדה תעופה.
סביר למדי שזה צריך לעבור יותר משדה תעופה אחד בדרך.
אתה יכול ליצור קשר איתם או דרך דואל (יש להם כתובת דרך האתר שלהם).
מאוד לא מומלץ לשלוח דברים מסוג זה בשירות כזה בגלל ה-TRACKING הגרוע שלו. אני מקווה שיש לך ביטוח על המשלוח.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
מנסיון, ספק כח שהיה אמור להגיע תוך 7 ימים, הגיע לאחר 16 ימים. מכוון שמדובר במקרן, אני מניח שהוא שוקל כמה קילו גרמים. ככה שבמקרים כאלו, הבטחון של המכס בדרך כלל דואג להתקשר אליך ולוודא שהחבילה אכן מיועדת אליך. כאשר אתה נותן את ה-OK לשחרור החבילה. היא מגיעה לסניף הקרוב לביתך ונשלח לך טופס מהמכס אל תיבת הדואר.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
תודה על תגובות. לא ידעתי ששירות של USPS כל כך גרוע - באתר הם מבטיחים הספקה תוך 5 ימים בשירות של GLOBAL EXPRESS MAIL. חשבתי שיהיה TRACKING עד הסוף. אני מאוד מקווה שיש לי ביטוח, כי אני שילמתי למוכר גם על הביטוח. שלחתי שאלה באתר של USPS ,נראה האם יענו לי. איזה שירות משלוחים הכי מומלץ בד"כ - FEDEX, UPS או משהו אחר? וגם ביחס למחיר, כי אני התכוונתי להזמין עוד מוצרים מחו"ל.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
מממ תראה, לפי מה שלפחות אני הבנתי, אם אתה מעוניין לבצע יבוא אישי של פריטים מחו"ל, ומחפש להתחמק מתשלום מסים\מע"מ. אז UPS יכולים להוות בעייה בנושא הזה. כי הם מלומדים בתחום הזה ומכירים את רוב (או אולי את כל) הטריקים שאנשים משתמשים בהם כדי להתחמק מתשלום מע"מ ומסים בעת הגעת הפריטים לארץ.vladkon כתב:תודה על תגובות. לא ידעתי ששירות של USPS כל כך גרוע - באתר הם מבטיחים הספקה תוך 5 ימים בשירות של GLOBAL EXPRESS MAIL. חשבתי שיהיה TRACKING עד הסוף. אני מאוד מקווה שיש לי ביטוח, כי אני שילמתי למוכר גם על הביטוח. שלחתי שאלה באתר של USPS ,נראה האם יענו לי. איזה שירות משלוחים הכי מומלץ בד"כ - FEDEX, UPS או משהו אחר? וגם ביחס למחיר, כי אני התכוונתי להזמין עוד מוצרים מחו"ל....
בכל מקרה, אם מדובר רק בתשלום מע"מ, לדעתי כדי לשלוח בUPS ולשלם את המע"מ, אי אפשר לחפש לרמות את המדינה בכל דבר. על רוב הדברים החייבים במסים, המסים דיי גבוהים. דוגמאת פלאפונים, 49-51% זה המסים. אבל קודם כל צריך לשלם מע"מ ועל מחיר המוצר כולל המע"מ משלמים את המסים. ככה שזה יכל בכיף להגיע ל65% סה"כ של מכס+מע"מ על פלאפון.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- Sanchez
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
כמה הבהרות...vladkon כתב:תודה על תגובות. לא ידעתי ששירות של USPS כל כך גרוע - באתר הם מבטיחים הספקה תוך 5 ימים בשירות של GLOBAL EXPRESS MAIL. חשבתי שיהיה TRACKING עד הסוף. אני מאוד מקווה שיש לי ביטוח, כי אני שילמתי למוכר גם על הביטוח. שלחתי שאלה באתר של USPS ,נראה האם יענו לי. איזה שירות משלוחים הכי מומלץ בד"כ - FEDEX, UPS או משהו אחר? וגם ביחס למחיר, כי אני התכוונתי להזמין עוד מוצרים מחו"ל....
שרות USPS הוא שרות מצויין, יחסית למחירו.
GLOBAL EXPRESS מגיע מהר לשלושת הערים הגדולות (ת"א, חיפה, ירושלים), לשאר המקומות זה יכול לקחת עוד כמה ימים. בדרך כלל שרות זה מגיע אליך תוך כ 7 ימים. סביר מאוד שהמקרן יעצור במכז של הדואר בתל-אביב (רח' הגנה), אתה אמור לקבל מהם מכתב, שיבקש ממך להגיע אליהם.
אתה לא רוצה לדעת כמה יעלה לך ב UPS או FED-EX. לא שווה את המהירות של המשלוח.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78884
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אם אתה לחוץ אחרי 5 ימים, שכח מזה.
זה לוקח בין שבוע לשבועיים לכל הפחות גם עם global express.
זה לוקח בין שבוע לשבועיים לכל הפחות גם עם global express.
- Sanchez
- חבר פעיל במיוחד

עופר...
מנסיון של עשרות משלוחים ב GLOBAL EXPRESS, לעולם זה לא לקח יותר מ 7 ימים, כולל השבתות. לכן הוא נקרא EXPRESS.
אפילו דואר רגיל USPS, לפעמים מגיע תוך 5 ימים, אם כי זה די נדיר (אך קרה לי לא פעם).
מנסיון של עשרות משלוחים ב GLOBAL EXPRESS, לעולם זה לא לקח יותר מ 7 ימים, כולל השבתות. לכן הוא נקרא EXPRESS.
אפילו דואר רגיל USPS, לפעמים מגיע תוך 5 ימים, אם כי זה די נדיר (אך קרה לי לא פעם).
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
שיחררתי סוף-סוף המקרן מהמכס! התברר שהיתי יכול לקבל אותו מזמן - פשות פספסתי את ההודעה הראשונה איכשהו. תודה לכולם על העזרה! עכשיו צריך להתחיל לחפס מסך ... מישהו ראה את OPTOMA GRAYWOLF? האם הוא יכול להתאים למקרן SHARP DT300?
רשות הדואר זה דבר מדהים:
1. מי לא מכיר מקרה שביום שישי הוא יורד למטה ופתאום מוצא בתא דואר הודעה בסגנון "יש לך דואר רשום. היינו כאן אך לא היית בבית. עכשיו אתה צריך לגשת לסניף דואר"
אבל כל הזמן הייתי בבית !!!!!!!! לא צילצלתם באינטרקום אפילו .............
2. החוצפה הזו של דוור שמתעצל לעלות 2 קומות במעלית כדי למסור את דבר דואר ולבצע את התפקיד שלו מתאפרת משום שאין שום פיקוח ושום מנגנון של תלונות עליהם.
מה גם שרבים הם בכלל לא עובדים של הרשות - אז מה איכפט להם בכלל.
3. יש סניפי דואר שהם עסק פרטי - זכיינים.
אבל מה לנו להתלונן - הרי לכל מטבע יש 2 צדדים - לפחות אנו נהנים מהעצלנים במחקלת מכס שלהם.
1. מי לא מכיר מקרה שביום שישי הוא יורד למטה ופתאום מוצא בתא דואר הודעה בסגנון "יש לך דואר רשום. היינו כאן אך לא היית בבית. עכשיו אתה צריך לגשת לסניף דואר"
אבל כל הזמן הייתי בבית !!!!!!!! לא צילצלתם באינטרקום אפילו .............
2. החוצפה הזו של דוור שמתעצל לעלות 2 קומות במעלית כדי למסור את דבר דואר ולבצע את התפקיד שלו מתאפרת משום שאין שום פיקוח ושום מנגנון של תלונות עליהם.
מה גם שרבים הם בכלל לא עובדים של הרשות - אז מה איכפט להם בכלל.
3. יש סניפי דואר שהם עסק פרטי - זכיינים.
אבל מה לנו להתלונן - הרי לכל מטבע יש 2 צדדים - לפחות אנו נהנים מהעצלנים במחקלת מכס שלהם.
- Sanchez
- חבר פעיל במיוחד

גנה...
היה לי בדיוק מקרה כזה.
מלאתי דף תלונה באתר שלהם
WWW.POSTIL.COM
חזרו אלי אחרי שבוע במכתב, שהנושא בטיפול.
לאחר שבוע נוסף הבעיה נפתרה, כאילו לא היתה !!!
פשוט לא האמנתי.
מישהו קיבל בראש והבעיה נפתרה לתמיד.
היה לי בדיוק מקרה כזה.
מלאתי דף תלונה באתר שלהם
WWW.POSTIL.COM
חזרו אלי אחרי שבוע במכתב, שהנושא בטיפול.
לאחר שבוע נוסף הבעיה נפתרה, כאילו לא היתה !!!
פשוט לא האמנתי.
מישהו קיבל בראש והבעיה נפתרה לתמיד.