טוב אז נראה שבינתיים במקום הראשון יש לנו קו של בזק (014?), אחר כך 018 ו 015 מעל אנלימיטד (תוצאות דיי שוות) ולבסוף הוט + הוטנט. לא החשבתי את התוצאה מלונדון כי היא לא מהארץ

זאת אומרת שאם אני רוצה לראות את זיו פניו של המנהיג הדגול בימים קשים אלו בהם גורלו לוט בערפל, קצת יותר מהר, עליי להשתמש בקו של בזק!
סתם לסקרות באמת יש לך צורך בחיבורים לצפון קוריאה ?!
...
לא, אני פשוט הסתקרנתי לראות אילו הבדלים יהיו בין הספקיות ליעד כל כך רחוק (מבחינת הניתוב שלנו מישראל, אין לנו עדיין כבל לכיוון אסיה עד כמה שאני מכיר, ואני רואה לפי ה trace שאני עובר דרך אירופה וארצות הברית בדרכי לסין, נורא לא יעיל). זה גם יעד דיי אקזוטי, לכל המדינה הזו (25 מליון תושבים) יש רק 1024 כתובות IP פומביות, כי רוב האוכלוסיה לא נגישה לאינטרנט ויש להם רשת פנים - מדינתית מצונזרת מאוד. רק אנשים מאוד בכירים בממשל ותיירים יכולים להשתמש באינטרנט.
TaylorSammy ספר לנו - יש איזה Zero Day שאנחנו לא מכירים? מאוד שמח
...
אני יכול לספר לך - המנהיג הדגול יכול להסתכל על מחשב ולקבל הרשאות root ממבט בלבד. אבל אל תגלה לאף אחד, זה סוד.
כפי שאתה יכול לראות התוצאות "טיפה" שונות. ואני כבר לא מדבר אפילו על ה delay הנוראי של ה"סיבים", אלה רק על הניתוקים שלהם.
...
כן, אני חושב שדווקא ה packet loss הזה היה משהו זמני כי לא חוויתי את זה מול שרתים אחרים באותו רגע, אבל לא אגיד שאני מאוד מרוצה מהספקית. לדוגמא - אם אני מוריד משחק מסטים מול השרת שלהם בישראל, אני מוריד על פחות מ 100Mbit/s, ברגע שאני מחליף לשרת בהולנד - קופץ ל600Mbit/s. זה משתחזר גם אם אני למשל מוריד קובץ מה ftp של isoc, מניח שמשהו לא כל כך תקין עם הניתובים הפנים ארציים שלהם. ברגע שיהיו ספקיות יותר איכותיות באנלימיטד כמובן שאחליף