מחפש טלויזיה עד 40" עבור חדר שינה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Raistlin1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מחפש טלויזיה עד 40" עבור חדר שינה (להורים).

לא צריך משהו מפואר, שיהיה שווה את האיכות לעומת המחיר, אבל רצוי לפחות Full HD (לא צריך 4K) והייתי מעדיף 2 כניסות HDMI.

אני שוקל גם לוותר על טלוויזיה חכמה ובמקום זה לחבר לטלוויזיה סטרימר בסגנון Mi Box.

החדר די חשוך היות וזה חדר שינה. וכמו שציינתי, הטלוויזיה להורים ולכן השימוש הוא רק לצפייה בסרטים (בעיקר מנטפליקס או כבלים) ומדי פעם צפייה בתכני יוטיוב.

עריכה: אם אתקין סטרימר חיצוני (שישמש לי בתור טלוויזיה חכמה), אפשר כמובן אז גם לוותר על Wi-Fi מובנה.

אשמח להמלצות / הצעות וטיפים.
נערך לאחרונה על ידי Raistlin1 ב 31/08/2020 14:55, נערך פעם 1 בסך הכל.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14356
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #2 

40" היום כבר קטן מידי לחדר שינה....
לדעתי 48" מינימום.
מה התקציב?

Raistlin1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

ההגבלה ל 40" לא רק מבחינת קירבה, אלא מגבלה פיזית. הטלויזיה תמוקם בתוך כוך שיש בו מקום לטלויזיה עד סדר גודל של 40" (יותר נכון מגבלה של 90-+ ס"מ בגודל הטלויזיה עם עוד קצת מרווח ביטחון).

התקציב גמיש, אבל שוב - איו צורך בטלוויזיה של 4K. מחובר לממיר של הוט, ומעוניין שיהיה אפשרות להכנס ליוטיוב ואולי מדי פעם לגלוש ברשת (עם דפדפן נורמלי) ושימוש באפליקציית נטפליקס (לכן מעדיף מבוסס אנדרואיד). אז מבחינת "חכמה" מוכן להתפשר על טלויזיה "טיפשה" וזולה יותר ולרכוש סטרימר חיצוני שיאפשר יותר גמישות.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

@Raistlin1
·
בגודל הזה אין הרבה על מה להמליץ. תוכל למצוא רק דגמי כניסה במקרה הטוב.
הרמה לא גבוהה.
בכל הטלוויזיות היום יש סמארט.
פחות או יותר כל הטלוויזיות היום הן 4K, לחפש FHD יהיה בזבוז זמן ותקבל מוצר נחות עוד יותר גם אם תמצא.

Raistlin1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

@TheCoolest
·
מבדיקה מהירה ב zap אין דגם אחד של טלוויזיות 40" שהוא 4K. הכי טוב מוצע הוא Full HD.

אם אין לך דגם ספציפי להציע, אתה יכול לכוון אותי לפחות לגבי חברות מומלצות או פחות מומלצות? (מבחינת איכות ואחריות בארץ).

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14356
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #6 

אתה לא משאיר הרבה ברירות....
סמסונג עם מע' הפעלה טיזן.
LG עם WEB OS
מהמסכים הנורמלים... רק סוני עם אנדרואיד.

ואם אין לך אפשרות לגודל אחר, הכי קרוב לזה היא SONY ב 43" (97 רוחב...אז תבדוק בדיוק כמה נכנס שם).

https://www.isfar.co.il/product/kd-43xh8096baep-2/

https://www.isfar.co.il/wp-content/uplo ... 96BAEP.pdf

Raistlin1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

@טלHD
·
תודה על התשובה.

איך מערכות ההפעלה האלה? מנסיון שיש לי מטלויזיות קודמות (אבל אני חייב להודות שהן די ישנות), מערכות הפעלה "ביתיות" שלא אנדרואיד בסופו של דבר מתגלות כבעייתיות. גם מבחינת הגמישות באפליקציות שניתן להתקין בהם וגם הנוחות באפליקציות קיימות (במיוחד הדפדפנים).

שוב, אם לא תהיה ברירה ארכוש טלויזיה בלי קשר ליכולות "החכמות" שלה וארכוש בנפרד סטרימר חכם.

מבין אלו שברשימה שאני מצרף מזאפ יש משהו שהיית ממליץ?

https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e ... ce&noidx=1

או לפחות חברות שאפשר לסמוך עליהן / להתרחק מהן שברשימה?

אבדוק יותר מאוחר לגבי גודל מקסימלי אפשרי לטלויזיה (זה מיועד להורים, לא שם כרגע), בתקווה שאפשר להתגמש בעוד כמה ס"מ.

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #8 

Raistlin1 כתב:@טלHD
·
תודה על התשובה.

איך מערכות ההפעלה האלה? מנסיון שיש לי מטלויזיות קודמות (אבל אני חייב להודות שהן די ישנות), מערכות הפעלה "ביתיות" שלא אנדרואיד בסופו של דבר מתגלות כבעייתיות. גם מבחינת הגמישות באפליקציות שניתן להתקין בהם וגם הנוחות באפליקציות קיימות (במיוחד הדפדפנים).

שוב, אם לא תהיה ברירה ארכוש טלויזיה בלי קשר ליכולות "החכמות" שלה וארכוש בנפרד סטרימר חכם.

מבין אלו שברשימה שאני מצרף מזאפ יש משהו שהיית ממליץ?

https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e ... ce&noidx=1

או לפחות חברות שאפשר לסמוך עליהן / להתרחק מהן שברשימה?

אבדוק יותר מאוחר לגבי גודל מקסימלי אפשרי לטלויזיה (זה מיועד להורים, לא שם כרגע), בתקווה שאפשר להתגמש בעוד כמה ס"מ.
...
·
תתרחק מכל הטלויזיות ברשימה ששלחת.
זה הכל מותגי מדבקה, ואתה תקבל בדיוק את מה שאתה אומר שאתה רוצה להתרחק ממנו: טלויזיות בעיתיות עם מערכות הפעלה בעיתיות.

המותגים המוכרים היום הם:
סמסונג, סוני ו-LG.
והסיניות:
TCL והייסנס.

בגלל זה בכל ההמלצות שתקבל תראה שימליצו לך על אחת החברות הנ״ל.

מבחינת מערכת הפעלה - לדעתי אתה צודק מבחינה מסויימת.
כלומר לא תוכל להתקין כל אפליקצית אנדרויד בהן, אפילו לא קרוב. יש בהן הרבה פחות אפליקציות, בעיקר יש את האפליקציות הנפוצות יותר (נטפליקס, אמזון, ספוטיפי וכו׳).
וכמובן הדפדפן המובנה רחוק מלהיות כרום.
מצד שני, האפליקציות שכן עובדות בהן, עובדות מצוין (לא חושב שיש הבדל בכלל באותן אפליקציות למערכות הפעלה שונות).
ומערכות ההפעלה האלה באופן כללי יותר מהירות ויציבות מאנדרויד, שזה די טבעי כי הן לא צריכות לתמוך בכל היכולות והדגמים שאנדרויד תומך בהם.
בכל מקרה - לשיקולך.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”