זוג מברשות שיניים חשמלית HX9392/39 Philips Sonicare DiamondClean ב- 843 ש"ח

ריכוז כל המבצעים, הדילים הכי חמים שחברי האתר מצאו מאתרי אמאזון (ארה"ב, גרמניה, איטליה, בריטניה וספרד)
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73359
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #1 

[left]Philips Sonicare DiamondClean Electric Toothbrush Dual Handle Pack, Black - with USB Charging Travel Case and Charging Glass (UK 2-Pin Bathroom Plug) - HX9392/39
[/left]

https://www.amazon.co.uk/dp/B0764FPPP9? ... uage=en_GB
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 31/08/2020 16:20, נערך פעם 1 בסך הכל.

DudeShemesh
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 916
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 88 פעמים

שליחה #2 

שתי מברשות שיניים, לא אחת (Dual Handle Pack)

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3 

DudeShemesh = תודה, עודכן (Y)

TheAlbatross
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

אזהרה לחושבים לקנות: מאוד קשה למצוא ראשים למברשת הזאת בארץ, או במחירים שפויים בחו"ל. האלטרנטיבה של Oral B הרבה יותר פופולרית וניתן להשיג ראשים בארץ או בחו"ל במחירים אטרקטיביים הרבה יותר.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #5 

16 ראשים בכ 155 ש"ח (כ 13.5 ש"ח לראש), 32 בכ 191 ש"ח (כ 5.9 ש"ח לראש), לא בדיוק מחירי שחיטה או הוצאה כספית גדולה, וגם זה בלי בכלל שחיפשתי דיל או בדקתי מחירים במקורות אחרים (אמזון אחר, איביי וכו). אז לא נראה לי שעלות הראשים צריכה להיות פה השיקול, אלא אם כן את מחליף ראש כל שבוע (במברשת החשמלית שלי ראש מחזיק בקלות חודשיים ויותר).

https://www.amazon.co.uk/Replacement-Ph ... NrPXRydWU=

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #6 

ואם רוצים מקורי גם שם המחיר סביר:

16 ראשים בכ 182 ש"ח (כ 17 לראש). 17 ש"ח פעם בחודשים עדיין לא בדיוק מעמסה רצינית על הכיס.

https://www.amazon.co.uk/Philips-Sonica ... =1-14&th=1

TheAlbatross
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #7 

קודם כל תודה על המאמץ בחיפוש הראשים.
אספר מנסיון שלי - לפני כחודשיים חיפשתי שוב ראשים לפיליפס שלי אחרי שההזמנה הקודמת של הראשים מאמזון ארה"ב (עוד מימי המשלוח חינם) הסתיימה. אני משתמש בראשים רכים במיוחד (Sensitive אצל פיליפס, Sensi ב-Oral B). לצערי לא הצלחתי למצוא ראשים במחיר שפוי באמזון ארה"ב, בריטניה, גרמניה או צרפת. כל המחירים שראיתי היו החל מ-30 ש"ח לראש בודד, בעיקר בגלל עלות המשלוח הגבוהה והעובדה שאי אפשר לקנות המון ראשים בלי לשלם מע"מ.

באורל בי המצב שונה לחלוטין. אפשר למצוא ראשים במקומות אחרים, לא רק באמזון. הראשים זמינים בכל פארם או סופר בארץ למקרה שנתקעים, ומי שמתכנן מראש יכול להזמין מחו"ל דרך אמזון (אם רוצה לשלם דמי משלוח יקרים) או ממקומות אחרים זולים יותר (דוגמת The Hut / Ozaroo) הבריטיים. לשם ההשוואה, קניתי לא מזמן מאוזרו 12 ראשי Sensi לאורל בי ב-13 ש"ח ליחידה, ושמעתי שהראשים יורדים אפילו יותר במבצעים שונים.

עוד נקודה ששווה לשים אליה לב היא בעיית האמינות באמזון. נשים בצד את סוג הראשים הראשון שהבאת - הזמנתי בעבר ראשים "תחליפיים" והאיכות נעה בין בינונית לגרועה.
אפילו לראשים מקוריים, המון מהביקורות באמזון מתייחסות לזה שעל אף שהמוצרים משווקים כמקוריים, בפועל מגיעים מוצרים מזוייפים. כמובן שאם תתלונן כספך יוחזר (אני לא מתלונן לרגע על מחלקת השירות באמזון), אבל עדיין מדובר בחוויה לא נעימה. זה נובע ממדיניות המלאי של אמזון, שמאפשרת לכל מוכר להצהיר על הסחורה שהוא מביא למחסנים בלי בדיקה מקיפה - ואז מאחדת את הסחורות מכל המוכרים לאותו ארגז לפי מק"ט. הסבר יותר מפורט נמצא כאן: https://www.reddit.com/r/YouShouldKnow/ ... blem_with/

כמובן, שכל אחד יעשה את השיקולים שלו. כמובן ש-17 שקלים אינם סכום רציני - אבל בד"כ מדובר על כפולות, אם כמה אנשים משתמשים במברשת (במיוחד בדיל כאן של שתי מברשות).

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3632
נתן תודות: 144 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #8 

אני קונה ראשים רק מאמזון ולא מצד ג' - זה מצמצם את בעיית הזיופים.
בנוסף אני לא קונה ראשים כשהם נגמרים אלא כשיש מבצע על הראשים ואני צריך עוד חדשים- זה מוזיל את העלויות בצורה משמעותית
במקום להגיע לפינה של אין ראשים ואז קונים בכל מחיר שיש אתה מקבל התראה בכל פעם שיש הורדת מחיר ומחליט אם המלאי שלך מספק או שהגיעה העת לחדש מלאי
בקיצור- keepa וזה מאפשר לך לקבל התראות על מחירים מאמזונים שונים

עוד דבר לפעמים יש מבצעים דווקא על אריזות של 2 ראשים במחיר משתלם יותר מהאריזות המשפחתיות וזה מאפשר להתנסות בכל מיני סוגי ראשים

שני הסנט שלי בעניין פיליפס וראשים

eladeb
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #9 

לאן הגענו 420 שקל מברדת שיניים.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #10 

eladeb - בלי לחץ, בשבילך פירסמתי מוצר דומה בפחות מ 80 ש"ח:

https://www.hometheater.co.il/vt348216.html

eladeb
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

כל אחד הקיק שלו (:
קניתי 4 של שיומי.לא רעות בכלל 40-50 שקל.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #12 

לאן הגענו 40-50 שקל מברדת שיניים. הנה בחצי מחיר:

https://www.aliexpress.com/item/4001272 ... web201603_

eladeb
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

כל ה 4 (:
אל תשכחו לקנות גם עוד 16 ראשים שחס וחלילה לא יחסר.

נראה לי אני חוזר לידנית הרגילה הכי טוב...

שלח תגובה

חזור אל “Amazon Deals”