שליטה מרחוק בביטורנט/יוטרנט

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Dor1992 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 579
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם, אשמח לעזרה ממי שהתעסק עם זה בביטורנט/יוטורנט (סיים שיט.. זה אותו ממשק תוכנה בדיוק בשניהם).

יש לי ביטורנט במחשב ב-LAN שאני רוצה לשלוט בו).

יש2 דרכים שראיתי שניתן לאפשר התחברות לשליטה מרחוק על הפורט הנכנס של הביטורנט שאני רוצה לשלוט בו.

*האפשרות הראשונה היא שליטה דרך שרת http של ביטורנט עצמם (בכתובת remote.bittorrent.com) עם הזנת שם מחשב וסיסמא שנקבעה וכך בעצם אני שולט באותו ביטורנט דרך הדפדפן ממחשב אחר.
ניסיתי את זה וזה עושה בעיות לפעמים.. בהתחלה זה מתחבר ואז פתאום הביטורנט המרוחק מחליט מתנתק מהחיבור, למרות שאני בודק את הפורט והוא עדיין פתוח.. סתם זורק אותי מהחיבור או שיש איזשהו כשל בחיבור.. בקיצור כל התקשורת עוברת דרך שרת http משתמש וסיסמא ודרך הדפדפן.. בקיצור לא דבר אידאלי וסתם מסרבל את החיבור והנוחות.

*האפשרות השנייה שנראה לי קיימת היא לשונית מתקדם-->ממשק רשת (בהגדרות). פתחתי את האפשרות הזו בביטורנט של המחשב שאני רוצה לשלוט בו.
הבעיה היא שאני לא מוצא איך ליישם את האפשרות הזאת מהצד של הביטורנט שאמור להתחבר למחשב המרוחק.
עכשיו.. אני מניח שבאפשרות הזו החיבור אמור להתבצע מתוכנת ביטורנט עצמה (כלומר תוכנת ביטורנט מול תוכנת ביטורנט). הבעיה היא שניסיתי לחפש בתוך הביטורנט אפשרות להתחבר מרחוק למחשב אחר ואני פשוט לא מוצא..

תודה לעוזרים.

boubi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 736
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #2 

למה לא להשתלט על המחשב שבו הוא נמצא?

Dor1992 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 579
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

@boubi
·

וואלה רעיון.. הבעיה שאני רוצה לשלוט גם שאני מחוץ לבית.. ולא רוצה לקחת סיכון על הפניית פורט בראוטר לאותו שרת. זה לא הכי אידאלי.. גם עם סיסמא חזקה זה לא הכי אידאלי כי לך תדע איזה פרצות יש באותה תוכנה..

תכלס.. אין מה למצוא במחשב הזה חח.. אבל עדיין.. אף אחד לא רוצה שיחדרו למחשב שלו ברשת.

בכל מקרה.. הסתדרתי עם הממשק של השליטה מרחוק.. אני משתמש בדפדפן זה הסתדר.. עשיתי בדיקה בעזרה של ביטורנט.. ואין דבר כזה לשלוט באמצעות התוכנה עצמה.. אלא רק דרך השרת http שלהם שמתווך.. לא יודע למה הם פתחו שתי אפשרויות בהגדרות לאותה אפשרות בעצם..

Lyonia
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 593
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #4 

תעזוב מחשב עם ווינדוס וטורנט משלה וקנה NAS. בכל NAS יש הכל ולא צריך להמציא את גלגלג.
לא רוצה או לא יכול לקנות NAS כח מחשב (או תקנה RASBERY PI) ותתקין לינוקס ואליו transmission
בtransmission יש GUI שמתחבר מרחוק, אפשר להשתמש פלאג-אין לchrome

לפני עשור התקנתי TRANSMISSION על הNAS הקודם וישן שלי וילדים בדפדפנים שלהם מווינדוס שלטו מה הם רוצים להוריד
Life is too short for bad coffee

Lyonia
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 593
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #5 

Dor1992 כתב:
וואלה רעיון.. הבעיה שאני רוצה לשלוט גם שאני מחוץ לבית.. ולא רוצה לקחת סיכון על הפניית פורט בראוטר לאותו שרת. זה לא הכי אידאלי.. גם עם סיסמא חזקה זה לא הכי אידאלי כי לך תדע איזה פרצות יש באותה תוכנה..
...
·אני לא זוכר פרטים אבל גם בעבודה דרך פלאג-אין שלחתי הביתה להורדה דברים

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4793
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 768 פעמים

שליחה #6 

@Dor1992
·
קודם כל ממליץ לך לעבור להתשמש ב-qbittorrent שהיא הרבה יותר בטוחה (לכל טראקר יש וויטליסט משלו עם קליינטים מאושרים).
יש אופציה כזו תחת תפריטי web-ui.
אם אתה לא חושב NAS אז אתה יכול לשכור סידבוקס ולגשת אליו מכל מקום.

boubi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 736
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #7 

@Dor1992
·
העיקר שהסתדרת.
אישית תמיד הייתה לי תחנת עבודה ללא מסך, רק עם אופציה לRDP או teamviewer והייתי משתלט עליה מכל מקום.
לא הרגשתי צורך במשהו ייעודי ליוטורנט, ובטח לא חששתי שיפרצו.
מאמין שאם תחפור תמצא גם דרך שהתחנה הזו תוריד אליה ותעביר למחשב אחר שלא נגיש מבחוץ.

היום אני מתכנן כבר NAS אבל זה הוצאה גדולה, גם שם לא יודע עד כמה זה מאובטח ולא פריץ אבל לפחות מעדיף שכל הדברים שאני רוצה יהיו אצלי.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”