רכישת תמי 4 - טיפים והמלצות?
-
esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
שלום לכולם,
לאחר שהחלטנו שכמות הבקבוקים כבר לא סבירה וגם כדי לשאת חלק בשמירה על איכות הסביבה,
אנו מעוניינים ברכישת תמי 4.
מאחר ומעולם לא רכשתי ואיני מכיר את השוק, אשמח לטיפים בנושא, מה מסלול הרכישה המומלץ
וממה להמנע.
תודה מראש,
ארז
לאחר שהחלטנו שכמות הבקבוקים כבר לא סבירה וגם כדי לשאת חלק בשמירה על איכות הסביבה,
אנו מעוניינים ברכישת תמי 4.
מאחר ומעולם לא רכשתי ואיני מכיר את השוק, אשמח לטיפים בנושא, מה מסלול הרכישה המומלץ
וממה להמנע.
תודה מראש,
ארז
- orelperez001
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
יש לך כמה אופציות תלוי בבחירה שלך
1.לקנות מכשיר חדש מהחברה-שזה אומר מסלול ל 36 חודשים בעלות של 97-137 לחודש תלוי במכשיר, כאשר העסקה כוללת מסננים,נורות uv,אחריות לכל תקלה ללא עלות כלל למשך כל התקופה (לאחר מכן אפשר להמשיך את השירות אחריות כולל הפילטרים והכל ב 70 שח לחודש(
2.מכשיר מחודש-תסתכל בדף פייסבוק של פילטריון, מוכרים שם מכשירים שעושים להם חידוש פנימי וגם חיצוני בעלות של 1200 שח ואז את הפילטרים והנורות אתה יכול לרכוש דרכם (פילטרים ונורות חלופיים לא מקוריים) לרוב מוכרים שם את המכשיר פמילי.
3.מכשיר יד שניה-את הפמילי ניתן למצוא בכ 500 שקלים מכשיר משומש
הכל תלוי בך ובמה שאתה מוכן לשלם, אני ממליץ על הפמילי-הוא יחסית אמין, במסלול בחברה הוא עולה 97 לחודש כולל הכל,
ואם אתה לא רוצה להשקיע יותר מידי הייתי לוקח מכשיר משומש שמוכרים ביד 2 או בפייסבוק אתה יכול למצוא, לרוב יש מציאות שמבחינה חיצונית נראים טוב, מבחינה פנימית אומנם הם לא עברו חידוש כמו בפילטריון שמוכרים אבל המערכת אטומה גם ככה ואם המכשיר היה מתוחזק בחברה אז לא אמורה להיות בעיה
1.לקנות מכשיר חדש מהחברה-שזה אומר מסלול ל 36 חודשים בעלות של 97-137 לחודש תלוי במכשיר, כאשר העסקה כוללת מסננים,נורות uv,אחריות לכל תקלה ללא עלות כלל למשך כל התקופה (לאחר מכן אפשר להמשיך את השירות אחריות כולל הפילטרים והכל ב 70 שח לחודש(
2.מכשיר מחודש-תסתכל בדף פייסבוק של פילטריון, מוכרים שם מכשירים שעושים להם חידוש פנימי וגם חיצוני בעלות של 1200 שח ואז את הפילטרים והנורות אתה יכול לרכוש דרכם (פילטרים ונורות חלופיים לא מקוריים) לרוב מוכרים שם את המכשיר פמילי.
3.מכשיר יד שניה-את הפמילי ניתן למצוא בכ 500 שקלים מכשיר משומש
הכל תלוי בך ובמה שאתה מוכן לשלם, אני ממליץ על הפמילי-הוא יחסית אמין, במסלול בחברה הוא עולה 97 לחודש כולל הכל,
ואם אתה לא רוצה להשקיע יותר מידי הייתי לוקח מכשיר משומש שמוכרים ביד 2 או בפייסבוק אתה יכול למצוא, לרוב יש מציאות שמבחינה חיצונית נראים טוב, מבחינה פנימית אומנם הם לא עברו חידוש כמו בפילטריון שמוכרים אבל המערכת אטומה גם ככה ואם המכשיר היה מתוחזק בחברה אז לא אמורה להיות בעיה
לקנות מכשיר אחר ב -1000- 800 שקל.
עם פילטר חיצוני....
כי בסוף גם אתה תשים מעקף
כשתבין שעוקצים אותך .....
עם פילטר חיצוני....
כי בסוף גם אתה תשים מעקף
guyezra
במחיר של תמי 4 אתה קונה 3-4 מכשירים אחרים שיספיקו לך לפחות ל 15 שנה....
כל פעם שיתקלקל תזרוק ותקנה חדש אם לא שווה לך לתקן ב 300 שקל...
ועדיין יצא לך יותר זול...
במחיר של תמי 4 אתה קונה 3-4 מכשירים אחרים שיספיקו לך לפחות ל 15 שנה....
כל פעם שיתקלקל תזרוק ותקנה חדש אם לא שווה לך לתקן ב 300 שקל...
ועדיין יצא לך יותר זול...
- shmulikmazor
-
- מוקפא

- תגובות: 198
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אנחנו רכשנו משומש במצב מצוין ביד 2 (עלה לנו כ-400 ש"ח) וחידשנו שירות, ואז הקפאנו למספר חודשים. אחרי שעברנו לבית החדש חידשנו שירות ולהפתענו קיבלנו קיט שמחדש את כל המכשיר כולל החלפת צבע. כיום אנחנו משלמים 51 ש"ח לחודש. אני חושב שהשירות הוא דיי טוב ולא יצא שהתאכזבנו מתישהו משטראוס.