רסיבר YAMAHA RX-V1067
אז גם אני הייתי בדיוק במצב שלך לפני כמה חודשים. לי היה את Yamaha RX-V2067 ורציתי להשתדרג (הסיבה העיקרית היתה תמיכה ב 4K)
מכרתי את הימאהה וקניתי Denon 4500.
לטעמי טעות. אני חושב שמבחינת סאונד הימאהה היה הרבה יותר טוב, אני ממש מצטער שלא המשכתי עם ימאהה.
לדעתי תבדוק טוב טוב לפני שאתה עובר לרסיבר אחר.
אני מניח שיש פה הרבה שלא יסכימו איתי אבל זו דעתי האישית.
מכרתי את הימאהה וקניתי Denon 4500.
לטעמי טעות. אני חושב שמבחינת סאונד הימאהה היה הרבה יותר טוב, אני ממש מצטער שלא המשכתי עם ימאהה.
לדעתי תבדוק טוב טוב לפני שאתה עובר לרסיבר אחר.
אני מניח שיש פה הרבה שלא יסכימו איתי אבל זו דעתי האישית.
@shmue
היי
מה בדיוק לא אהבת בדנון?
הרבה אנשים המליצו לי על הדנון וחשבתי על הדגם AVR-X3600H או AVR-X4500H
כמו שאתה רכשת.
אתה חושב שעדיף YAMAHA חדש יותר מאשר לעבור DENON?
רב השימושים שלי זה צפיה דרך הקודי (סרטים וסדרות)ואני אובה לישמוע הופעות גם.
אני עובד עם 5 רמקולים וסאב (5.1)
אני לא צריך רסיבר אלחוטי,בלוטוס,9.2
אני צריך רסיבר שיהיה מקסימום 7.2 (לנצל 2 ערוצים ל BI AMPׂ) ושיתמוך בפורמטים החדשים של הסאונד ו 4K,EARC
לדעתך הסאונד של YAMAHA טוב יותר?
איזה סידרה חדשה יש לYAMAHA שהיא לא יקרה ומתאימה לצרכים שלי
היי
מה בדיוק לא אהבת בדנון?
כמו שאתה רכשת.
אני צריך רסיבר שיהיה מקסימום 7.2 (לנצל 2 ערוצים ל BI AMPׂ) ושיתמוך בפורמטים החדשים של הסאונד ו 4K,EARC
איזה סידרה חדשה יש לYAMAHA שהיא לא יקרה ומתאימה לצרכים שלי
@poma
אם אתה אוהב ימההא ורגיש לסאונד, אולי כדאי שתשאר בימההא ותיקח RX-V685 או RX-A780. אלו דגמים של 2018 שכמעט זהים. לכל דגמי 2018 יש עדכון פירמוור לeARC, כנראה כי הם לא הוציאו סדרה חדשה ב2019. אתה יכול כמובן לחכות ולקנות דגם מ2020 אבל לפי מה שתיארת זה לא יתן לך שום דבר ש2018 נותן + ואולי יעלה יותר. ראיתי את ה685 נמכר חדש בלוחות ב2000-2200 שקל וחדש מחנות אני בטוח שאפשר למצוא בפחות מ3000 אחרי מיקוח. באופו אישי לא אהבתי בכלל את העיצוב הקדמי של הדגמים החדשים בגלל התצוגה הדיגיטלית המיניאטורית, אולי לך זה לא יפריע.
היתרון הגדול של דנון זה מערכת כיול שבין החברות העממיות נחשבת הכי מוצלחת. אם זה חשוב לך. למרנץ שבאותה בעלות יש אותה גם, זה גם כיוון לחשוב בו.
אם אתה אוהב ימההא ורגיש לסאונד, אולי כדאי שתשאר בימההא ותיקח RX-V685 או RX-A780. אלו דגמים של 2018 שכמעט זהים. לכל דגמי 2018 יש עדכון פירמוור לeARC, כנראה כי הם לא הוציאו סדרה חדשה ב2019. אתה יכול כמובן לחכות ולקנות דגם מ2020 אבל לפי מה שתיארת זה לא יתן לך שום דבר ש2018 נותן + ואולי יעלה יותר. ראיתי את ה685 נמכר חדש בלוחות ב2000-2200 שקל וחדש מחנות אני בטוח שאפשר למצוא בפחות מ3000 אחרי מיקוח. באופו אישי לא אהבתי בכלל את העיצוב הקדמי של הדגמים החדשים בגלל התצוגה הדיגיטלית המיניאטורית, אולי לך זה לא יפריע.
היתרון הגדול של דנון זה מערכת כיול שבין החברות העממיות נחשבת הכי מוצלחת. אם זה חשוב לך. למרנץ שבאותה בעלות יש אותה גם, זה גם כיוון לחשוב בו.
נערך לאחרונה על ידי Avi_Dagan ב 29/08/2020 10:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא מבין בניצול הספקת חשמל. יש פה אנשים שידעו לענות לך טוב יותר. הכיול נחשב הרבה יותר טוב ויש גם אפליקציה שאפשר לקנות שנותנת אפשרויות מקצועיות יותר. הוספתי כמה שורות לפוסט ההתחלתי שגם מציינות את עניין הכיול.poma כתב:@Avi_Dagan
הבנתי שגם מה שחשוב זה ניצול הספקת החשמל שהרסיבר מוציא, וב DENON הוא טוב יותר ,גבוה יותר
גם הכיול טוב יותר .
מהיכן אתה?
אתה כרגע עם הדנון 4500?
ניתן לישמוע אותו?...
לי יש 3600. לא יתן לך כלום לשמוע אצל מישהו אחר לדעתי כי זה יהיה עם רמקולים אחרים, חדר אחר וכו. אלו גורמים שישפיעו יותר על הסאונד מהמגבר עצמו.
@poma
לא היה לי ימההא מעולם, הדנון פה רק כמה ימים ולא הספקתי להתרשם מספיק. שקלתי גם ימההא אבל מבחינתי הYPAO היה דילברייקר. החולשה המרכזית שלו נחשבת בכיול סאבים. מצד שני יש פה חובבי ימההא שהם חזקים בסאבים ולא מפריע להם.
להגיד לך את האמת, אלא אם זה היה נשמע כמו טרנזיסטור, אני בספק אם יש לי "זכרון אודיו" מספיק טוב לזהות הבדלים, אפילו אם הייתי דוגם קטע או סרט מוכר. אני בדרך כלל תמיד קדימה ורואה דברים שעוד לא ראיתי. כמו כן צריך להבדיל בין נשמע פחות טוב לנשמע שונה. קל להתבלבל בינהם אם אתה רגיל לסאונד מסויים. אנחנו לומדים להתרגל לסאונד שונה ומה שיכול להשמע מוזר או רע בהתחלה, אחרי איזה זמן יכול פתאום להשמע לך מצויין.
לא היה לי ימההא מעולם, הדנון פה רק כמה ימים ולא הספקתי להתרשם מספיק. שקלתי גם ימההא אבל מבחינתי הYPAO היה דילברייקר. החולשה המרכזית שלו נחשבת בכיול סאבים. מצד שני יש פה חובבי ימההא שהם חזקים בסאבים ולא מפריע להם.
להגיד לך את האמת, אלא אם זה היה נשמע כמו טרנזיסטור, אני בספק אם יש לי "זכרון אודיו" מספיק טוב לזהות הבדלים, אפילו אם הייתי דוגם קטע או סרט מוכר. אני בדרך כלל תמיד קדימה ורואה דברים שעוד לא ראיתי. כמו כן צריך להבדיל בין נשמע פחות טוב לנשמע שונה. קל להתבלבל בינהם אם אתה רגיל לסאונד מסויים. אנחנו לומדים להתרגל לסאונד שונה ומה שיכול להשמע מוזר או רע בהתחלה, אחרי איזה זמן יכול פתאום להשמע לך מצויין.
נערך לאחרונה על ידי Avi_Dagan ב 29/08/2020 10:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
קניתי את זה לפני כמה חודשים
https://www.sge.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A ... 86/RX-A880
ואני מחייך כל פעם שרואה ושומע סרט!
ותאמין לי היו לי לא מעט רסיברים בשנים האחרונות
תקנה ותהנה!
תקנה ותהנה!
Re: קניתי את זה לפני כמה חודשים
שים רשימת שינדלר, ימחוק לך את החיוך:lol:danitamir כתב:https://www.sge.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A ... 86/RX-A880
תקנה ותהנה!...
@poma
ה880 לעומת ה780 יתן לך עוד 5V, מולטיפויינט בכיול, יותר פרה-אאוט אנלוגיים, RS-232. אתה יכול לעלות ולעלות בסידרות של הA והV, לסידרה של הA יש בדרך כלל עוד שנה באחריות. השאלה מה התקציב ומה חשוב לך. לישן שלך יש 135V נדמה לי, מול 90-95-100 באחרות שצויינו. זה נשמע משמעותי אבל זה לא באמת.
ה880 לעומת ה780 יתן לך עוד 5V, מולטיפויינט בכיול, יותר פרה-אאוט אנלוגיים, RS-232. אתה יכול לעלות ולעלות בסידרות של הA והV, לסידרה של הA יש בדרך כלל עוד שנה באחריות. השאלה מה התקציב ומה חשוב לך. לישן שלך יש 135V נדמה לי, מול 90-95-100 באחרות שצויינו. זה נשמע משמעותי אבל זה לא באמת.
אני לא אהבתי את הסאונד כמובן יחסית ליאמהה שהיה לי.poma כתב:@shmue
היי
מה בדיוק לא אהבת בדנון?
כמו שאתה רכשת.
איזה סידרה חדשה יש לYAMAHA שהיא לא יקרה ומתאימה לצרכים שלי...
ממליץ לך להמשיך עם יאמהה לדגם חדש יותר. אם היתה לי את האפשרות הכספית היום הייתי מוכר את הדנון (למרות שהוא ממש חדש) וקונה יאמהה.
·
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
@shmuela1
חתיכת אמירה זרקת כאן לחזור לימהה.
תעקוב בלוחות, אני מניח שעוד כמה חודשים אלה המשדרגים לדגמים החדשים שיוצאים ישחררו את הדגמים הישנים. אולי תמצא מציאה.
חתיכת אמירה זרקת כאן לחזור לימהה.
תעקוב בלוחות, אני מניח שעוד כמה חודשים אלה המשדרגים לדגמים החדשים שיוצאים ישחררו את הדגמים הישנים. אולי תמצא מציאה.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.