כמה אתם משלמים לחבילת אינטרנט 5/6 מגה ?
-
noam23
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1373
בברק רוצים ממני את המחירים הבאים:
עבור חבילת 5 מגה יורד, 256 קילו עולה, מחיר של 100 ש"ח לחודש, פלוס 109 ש"ח לתשתית הכבלים.
עבור חבילת 6 מגה יורד, 600 קילו עולה, מחיר של 120 ש"ח לחודש, ולגבי התשתית עוד לא בררתי.
האם מישהו קיבל דיל משמעותית טוב יותר ?
עבור חבילת 5 מגה יורד, 256 קילו עולה, מחיר של 100 ש"ח לחודש, פלוס 109 ש"ח לתשתית הכבלים.
עבור חבילת 6 מגה יורד, 600 קילו עולה, מחיר של 120 ש"ח לחודש, ולגבי התשתית עוד לא בררתי.
האם מישהו קיבל דיל משמעותית טוב יותר ?
- dadab12
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 155
היי, סליחה אבל יש לי שאלה שקשורה לנושא, פשוט יש לי כרגע אינטרנט זהב 1.5 מגה שעובד על הפנים על הפס3. אם אני אחליף ל-6 מגה של ברק הכול יעבוד חלק?
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78943
- שם מלא: עפר לאור
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
תאמין לי,אם הייתי חוסך את כל הכסף ששילמתי לכבלים וללווין הייתי יכול להתחבר לכבלים או לווין
אמן מייסר
-
noam23
-
- חבר ותיק

תגדיר מה זה "עובד על הפנים". אם המשמעות של "עובד על הפנים" היא שכרגע אתה מוריד רק במהירות של 187 קילובייט לשנייה, אז כן, שידרוג לחבילת 6 מגה תהווה שיפור משמעותי, באתרים שמאפשרים להוריד בקצבים גבוהים.היי, סליחה אבל יש לי שאלה שקשורה לנושא, פשוט יש לי כרגע אינטרנט זהב 1.5 מגה שעובד על הפנים על הפס3. אם אני אחליף ל-6 מגה של ברק הכול יעבוד חלק?...
-
noam23
-
- חבר ותיק

מחיר תשתית הכבלים לחבילת ה 6mb/600kb היא 129 ש"ח. יוצא שעבור חבילה זו, תשתית + ספק = 249 ש"ח. אם נוסיף מחיר חודשי לשרת היוזנט (120 ש"ח לגיגהניוז), יוצא 369 ש"ח לחודש.
אומנם אני מקבל תמורה, אבל זה יותר ממה שאני משלם עבור הטלוויזיה בכבלים והטלפון ביחד...
אומנם אני מקבל תמורה, אבל זה יותר ממה שאני משלם עבור הטלוויזיה בכבלים והטלפון ביחד...
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
אם אני זוכר נכון ב- ADSL אתה מקבל 5M ב- 99 + קח ספק אינטרנט מעפן בעוד 99 ואם תרשם לספק NG זול אז לא יצא לך הרבה מעבר לכבלים... לא שיש קשר בין שני הדברים...
HiFiMusic IL
-
noam23
-
- חבר ותיק

הבעיה עם ספקי הניוזגרופ הזולים היא שהרטנשן שלהם על הפנים. מגיעים איתם לבערך 30% מהתכנים שניתן להגיע אליהם עם ספקים טובים יותר.
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

כן, אני מניח שזה תלוי במה אתה צופה בדר"כ... אני גם אוהב את ה- retention של GN אבל לכן לי כמו שאמרת יוצא הרבה כסף לחודש...
HiFiMusic IL
-
noam23
-
- חבר ותיק

זה לא ממש תלוי במה צופים.כן, אני מניח שזה תלוי במה אתה צופה בדר"כ......
רטנשן של 120 יום, לעומת רטנשן של 60 יום, זה בדיוק כמו להכפיל את גודל ספריית הוידאו ממנה אתה לוקח סרטים/סדרות.
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

אתה מתכוון 200 יום לא?
כמו שאמרתי תלוי בהרגלי הצפייה, אם אתה משתמש בזה כמו יס/כבלים, כלומר כל שבוע אתה מוריד את הסדרות ששידרו השבוע ואת הסרטים שיצאו השבוע/החודש זה לא ממש משנה לך, אם אתה (כמוני) בעל הצתה מאוחרת לפעמים בסרטים וגם סדרות אז כל המרבה הרי זה משובח.
כמו שאמרתי תלוי בהרגלי הצפייה, אם אתה משתמש בזה כמו יס/כבלים, כלומר כל שבוע אתה מוריד את הסדרות ששידרו השבוע ואת הסרטים שיצאו השבוע/החודש זה לא ממש משנה לך, אם אתה (כמוני) בעל הצתה מאוחרת לפעמים בסרטים וגם סדרות אז כל המרבה הרי זה משובח.
HiFiMusic IL
-
noam23
-
- חבר ותיק

200 יום זה כבר ספריית וידאו גדולה פי 3.5אתה מתכוון 200 יום לא?...
למישהו יש זמן לראות כ"כ הרבה חומרים בזמן אמת ?. בסדרות אני בד"כ נשאר מעודכן, אבל לעיתים אני מגלה סדרות חדשות לאחר שכבר נגמרה העונה, או התחילה מזמן. לגבי סרטים, אני בד"כ צופה באחור.כמו שאמרתי תלוי בהרגלי הצפייה, אם אתה משתמש בזה כמו יס/כבלים, כלומר כל שבוע אתה מוריד את הסדרות ששידרו השבוע ואת הסרטים שיצאו השבוע/החודש זה לא ממש משנה לך...
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

לדוגמה זה לא שיש מי יודע מה סדרות מעניינות שמשדרות כרגע אז זה בטח אפשרי בכיוון הזה...
בכל מקרה שיהיה בהצלחה עם המשחק החדש.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה עם המשחק החדש.
HiFiMusic IL
-
noam23
-
- חבר ותיק

דווקא כעת שנגמרו העונות של כל הסדרות, אני מוצא את עצמי מחפש הרבה יותר חומר ישן.לדוגמה זה לא שיש מי יודע מה סדרות מעניינות שמשדרות כרגע אז זה בטח אפשרי בכיוון הזה......
נראה, עוד לא שכנעתי את עצמי שחבילת ה 6 מגה מצדיקה את עצמה.בכל מקרה שיהיה בהצלחה עם המשחק החדש....
- dadab12
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 155
התכוונתי שבמשחקים יש דיליי של שניה בערךnoam23 כתב:תגדיר מה זה "עובד על הפנים". אם המשמעות של "עובד על הפנים" היא שכרגע אתה מוריד רק במהירות של 187 קילובייט לשנייה, אז כן, שידרוג לחבילת 6 מגה תהווה שיפור משמעותי, באתרים שמאפשרים להוריד בקצבים גבוהים.היי, סליחה אבל יש לי שאלה שקשורה לנושא, פשוט יש לי כרגע אינטרנט זהב 1.5 מגה שעובד על הפנים על הפס3. אם אני אחליף ל-6 מגה של ברק הכול יעבוד חלק?......
-
noam23
-
- חבר ותיק

אני חושב שאם תעבור מה ADSL לכבלים, ה Ping ישתפר מאוד.התכוונתי שבמשחקים יש דיליי של שניה בערך...
-
noam23
-
- חבר ותיק

טוב, הלכתי בסוף על חבילת ה 6 מגה. הציעו לי בסוף חבילה משולבת ספק+תשתית ב 229 ש"ח.