כמה אתם משלמים לחבילת אינטרנט 5/6 מגה ?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
noam23 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1373

שליחה

בברק רוצים ממני את המחירים הבאים:

עבור חבילת 5 מגה יורד, 256 קילו עולה, מחיר של 100 ש"ח לחודש, פלוס 109 ש"ח לתשתית הכבלים.

עבור חבילת 6 מגה יורד, 600 קילו עולה, מחיר של 120 ש"ח לחודש, ולגבי התשתית עוד לא בררתי.

האם מישהו קיבל דיל משמעותית טוב יותר ?

dadab12
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 155

שליחה

היי, סליחה אבל יש לי שאלה שקשורה לנושא, פשוט יש לי כרגע אינטרנט זהב 1.5 מגה שעובד על הפנים על הפס3. אם אני אחליף ל-6 מגה של ברק הכול יעבוד חלק?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78943
שם מלא: עפר לאור

שליחה

מה זה המספרים האלה, כבלים?

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318

שליחה

תאמין לי,אם הייתי חוסך את כל הכסף ששילמתי לכבלים וללווין הייתי יכול להתחבר לכבלים או לווין
אמן מייסר

noam23 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

היי, סליחה אבל יש לי שאלה שקשורה לנושא, פשוט יש לי כרגע אינטרנט זהב 1.5 מגה שעובד על הפנים על הפס3. אם אני אחליף ל-6 מגה של ברק הכול יעבוד חלק?
...
תגדיר מה זה "עובד על הפנים". אם המשמעות של "עובד על הפנים" היא שכרגע אתה מוריד רק במהירות של 187 קילובייט לשנייה, אז כן, שידרוג לחבילת 6 מגה תהווה שיפור משמעותי, באתרים שמאפשרים להוריד בקצבים גבוהים.

noam23 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

מחיר תשתית הכבלים לחבילת ה 6mb/600kb היא 129 ש"ח. יוצא שעבור חבילה זו, תשתית + ספק = 249 ש"ח. אם נוסיף מחיר חודשי לשרת היוזנט (120 ש"ח לגיגהניוז), יוצא 369 ש"ח לחודש.

אומנם אני מקבל תמורה, אבל זה יותר ממה שאני משלם עבור הטלוויזיה בכבלים והטלפון ביחד...

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341

שליחה

אם אני זוכר נכון ב- ADSL אתה מקבל 5M ב- 99 + קח ספק אינטרנט מעפן בעוד 99 ואם תרשם לספק NG זול אז לא יצא לך הרבה מעבר לכבלים... לא שיש קשר בין שני הדברים...
HiFiMusic IL

noam23 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

הבעיה עם ספקי הניוזגרופ הזולים היא שהרטנשן שלהם על הפנים. מגיעים איתם לבערך 30% מהתכנים שניתן להגיע אליהם עם ספקים טובים יותר.

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

כן, אני מניח שזה תלוי במה אתה צופה בדר"כ... אני גם אוהב את ה- retention של GN אבל לכן לי כמו שאמרת יוצא הרבה כסף לחודש...
HiFiMusic IL

noam23 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

כן, אני מניח שזה תלוי במה אתה צופה בדר"כ...
...
זה לא ממש תלוי במה צופים.

רטנשן של 120 יום, לעומת רטנשן של 60 יום, זה בדיוק כמו להכפיל את גודל ספריית הוידאו ממנה אתה לוקח סרטים/סדרות.

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

אתה מתכוון 200 יום לא?

כמו שאמרתי תלוי בהרגלי הצפייה, אם אתה משתמש בזה כמו יס/כבלים, כלומר כל שבוע אתה מוריד את הסדרות ששידרו השבוע ואת הסרטים שיצאו השבוע/החודש זה לא ממש משנה לך, אם אתה (כמוני) בעל הצתה מאוחרת לפעמים בסרטים וגם סדרות אז כל המרבה הרי זה משובח.
HiFiMusic IL

noam23 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אתה מתכוון 200 יום לא?
...
200 יום זה כבר ספריית וידאו גדולה פי 3.5 :) . אמרתי 120, מכיוון שלמרות שהרטנשן בגיגהניוז שודרג ל 200, יקח 80 יום כדי למלא את הנפח החדש (כלומר ב 80 הימים הקרובים כל מה שקיים כיום בסרברים של גיגהניוז, לא ימחק, ואליו יתווסף החומר החדש שיצטבר ב 80 הימים הקרובים).
כמו שאמרתי תלוי בהרגלי הצפייה, אם אתה משתמש בזה כמו יס/כבלים, כלומר כל שבוע אתה מוריד את הסדרות ששידרו השבוע ואת הסרטים שיצאו השבוע/החודש זה לא ממש משנה לך
...
למישהו יש זמן לראות כ"כ הרבה חומרים בזמן אמת ?. בסדרות אני בד"כ נשאר מעודכן, אבל לעיתים אני מגלה סדרות חדשות לאחר שכבר נגמרה העונה, או התחילה מזמן. לגבי סרטים, אני בד"כ צופה באחור.

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

לדוגמה זה לא שיש מי יודע מה סדרות מעניינות שמשדרות כרגע אז זה בטח אפשרי בכיוון הזה...

בכל מקרה שיהיה בהצלחה עם המשחק החדש.
HiFiMusic IL

noam23 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

לדוגמה זה לא שיש מי יודע מה סדרות מעניינות שמשדרות כרגע אז זה בטח אפשרי בכיוון הזה...
...
דווקא כעת שנגמרו העונות של כל הסדרות, אני מוצא את עצמי מחפש הרבה יותר חומר ישן.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה עם המשחק החדש.
...
נראה, עוד לא שכנעתי את עצמי שחבילת ה 6 מגה מצדיקה את עצמה.

dadab12
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 155

שליחה

noam23 כתב:
...
תגדיר מה זה "עובד על הפנים". אם המשמעות של "עובד על הפנים" היא שכרגע אתה מוריד רק במהירות של 187 קילובייט לשנייה, אז כן, שידרוג לחבילת 6 מגה תהווה שיפור משמעותי, באתרים שמאפשרים להוריד בקצבים גבוהים.
...
התכוונתי שבמשחקים יש דיליי של שניה בערך

noam23 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

התכוונתי שבמשחקים יש דיליי של שניה בערך
...
אני חושב שאם תעבור מה ADSL לכבלים, ה Ping ישתפר מאוד.

noam23 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

טוב, הלכתי בסוף על חבילת ה 6 מגה. הציעו לי בסוף חבילה משולבת ספק+תשתית ב 229 ש"ח.

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”