שימו לב - תקלה רשמית של Hauppuage לגבי PVR150 MCEKIT !!!
שימו לב ,
לכל מי שמחפש את התשובות בנושא , הערכות של PVR150 עבור MCE המגיעות עם השלטים השחורים לא תומכות במערכות הפעלה XP על כל סוגיה!!!! כולל לא MCE!!!
שימו לב!!!!
להלן התשובה הרשמית:
Unfortunately the black one is vista compatible only. For XP you require a grey one we are awaiting stock at the moment however I can send you one when they arrive. Please reply with your name and address and I will put you on the list for a grey MCE receiver this will be sent free of charge
Kind Regards
T.Luke
[email protected]
Technical Support
Hauppauge Digital SARL
לכל מי שמחפש את התשובות בנושא , הערכות של PVR150 עבור MCE המגיעות עם השלטים השחורים לא תומכות במערכות הפעלה XP על כל סוגיה!!!! כולל לא MCE!!!
שימו לב!!!!
להלן התשובה הרשמית:
Unfortunately the black one is vista compatible only. For XP you require a grey one we are awaiting stock at the moment however I can send you one when they arrive. Please reply with your name and address and I will put you on the list for a grey MCE receiver this will be sent free of charge
Kind Regards
T.Luke
[email protected]
Technical Support
Hauppauge Digital SARL
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
הרסיבר גם ככה שחור לא?
מדובר על השילוב של רסיבר שחור ושלט שחור
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חח יצאMartinHSabag כתב:asaff,
למה אתה צועק בדיוק?...
לא חשבתי שיצא כ"כ גדול
ולשאלתי - כדאי לקנות או לחכות עם זה?
איפה אפשר לקנות דבר כזה?axe30 כתב: תמיד אפשר לקנות כרטיס OEM ולהוסיף את השלט של מיקרוסופט עם הבלסטר שמגיע איתו....
החזרת שלט
לאחר תכתובת קצרה עם Tim Luke מ-Hauppauge (זמן תגובה מהיר מאוד יש לציין) נאמר לי שיש לשלוח את הרסיבר השחור (זה שמחובר בכבל USB - לא השלט!) ל-Hauppauge לכתובת שלמטה. כרגע אין להם בסטוק אבל תוך מספר שבועות (לדבריו) יקבלו רסיברים חדשים אפורים שעובדים עם XP MCE (ואני מניח גם עם XP SP2 נקי).
אגב, מישהו יודע מה הנוהל במכס לגבי החזרת מוצר תקול וקבלת מוצר תקין במקום? אני לא יודע אם המוצר חייב במכס אבל על כל צרה שלא תבוא עדיף לבדוק לפני ששולחים את הרסיבר. יש איזה טופס שצריך למלא?
"
Please return your device to
Returns Department
Hauppauge Computer Works
6 Bank Chambers
Borough High Street
London
SE1 9QQ
"
אגב, מישהו יודע מה הנוהל במכס לגבי החזרת מוצר תקול וקבלת מוצר תקין במקום? אני לא יודע אם המוצר חייב במכס אבל על כל צרה שלא תבוא עדיף לבדוק לפני ששולחים את הרסיבר. יש איזה טופס שצריך למלא?
"
Returns Department
Hauppauge Computer Works
6 Bank Chambers
Borough High Street
London
SE1 9QQ
"
אני קצת מבולבל, רסיבר, שלט ,שחור, אפור...oshapir כתב:כן, מדובר ברסיבר עצמו שאינו תואם ל-XP.
תשובה מצויינת מ-HAUPPAUGE לדעתי.
ממליץ לכל מי שיש לו את ה-רסיבר השחור לשלוח מייל לחברה, להציג את הבעיה ולהכנס לרשימת ההמתנה לרסיברים ה"אפורים".
כל הכבוד raza![]()
אורן....
הרסיבר שלי הוא שחור מלבני, והשלט שלי בחזית הוא כסוף (אפור) ומאחור הוא שחור.
מישהו יכול לסכם (רצוי עם תמונות)את הקומבינציות האפשריות, מה נתמך ובאיזו גירסה.
ממש תודה!
צביקה
Re: החזרת שלט
גם לי יש את הרסיבר הזה . וכמובן שהוא לא עובד ב-XP , לא עדיף להם להוציא דרייברים וזהו ?osh78 כתב:לאחר תכתובת קצרה עם Tim Luke מ-Hauppauge (זמן תגובה מהיר מאוד יש לציין) נאמר לי שיש לשלוח את הרסיבר השחור (זה שמחובר בכבל USB - לא השלט!) ל-Hauppauge לכתובת שלמטה. כרגע אין להם בסטוק אבל תוך מספר שבועות (לדבריו) יקבלו רסיברים חדשים אפורים שעובדים עם XP MCE (ואני מניח גם עם XP SP2 נקי).
"
Returns Department
Hauppauge Computer Works
6 Bank Chambers
Borough High Street
London
SE1 9QQ
"...
Guides4u
אתר המדריכים הגדול בארץ
אתר המדריכים הגדול בארץ
\tlavie כתב:אני קצת מבולבל, רסיבר, שלט ,שחור, אפור...oshapir כתב:כן, מדובר ברסיבר עצמו שאינו תואם ל-XP.
תשובה מצויינת מ-HAUPPAUGE לדעתי.
ממליץ לכל מי שיש לו את ה-רסיבר השחור לשלוח מייל לחברה, להציג את הבעיה ולהכנס לרשימת ההמתנה לרסיברים ה"אפורים".
כל הכבוד raza![]()
אורן....
הרסיבר שלי הוא שחור מלבני, והשלט שלי בחזית הוא כסוף (אפור) ומאחור הוא שחור.
מישהו יכול לסכם (רצוי עם תמונות)את הקומבינציות האפשריות, מה נתמך ובאיזו גירסה.
ממש תודה!
צביקה...
ראסמי....תעשו סדר גם אני מבובל ...יש לי גם שלט כסוף ורסיבר שחור...
שלחתי את ה-IR לארה"ב (בעזרת חבר) כעצת איש התמיכה, לאחר שה-IR הגיע לחברה ניהלתי התכתבות עם איש תמיכה אחר (המקורי כבר לא עובד שם), ובעזרת קצת כיפופי ידים, הוא הצליח למצוא לי דרייבר מתאים שאמור לעבוד ב-XP עם ה-IR השחור\מקורי.tlavie כתב:עשיתי מה שרז עשה והתכתבתי עם התמיכה שלהם.
הרסיבר השחור נתמך רק בויסטה, יש להחליף אותו לרסיבר אפור....
I am going to send back the receiver with a driver file that should work for XP, I just found this information out. Please give me your address.
נשמע מבטיח, אבל נחכה ונראה.
כמובן שאעדכן אתכם ברגע שאקבל אותו ואבדוק שאכן הוא עובד.
- orental5
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 439
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
אפשר לקבל הבהרות לגבי שלט,IR וכו'
שלום יש ברשותי את הכרטיס המדובר 150 MCE KIT
שלט אפור ו IR שחור עדין לא הספקתי לבדוק האם ניתן לשלוט על הממיר ולהעביר תחנות.
את הערכה קניתי מ-HUGO שהוא היבואן הבלעדי והוא אמר לי שזה עובד בויסטה אבל לא להתקין את הדריברים אלא רק ע"י Microsoft Update.
אז אפשר לקבל בבקשה הסבר תמונות כפי שביקשו לגבי איזה קיט עובד והיכן
תודה,
שלט אפור ו IR שחור עדין לא הספקתי לבדוק האם ניתן לשלוט על הממיר ולהעביר תחנות.
את הערכה קניתי מ-HUGO שהוא היבואן הבלעדי והוא אמר לי שזה עובד בויסטה אבל לא להתקין את הדריברים אלא רק ע"י Microsoft Update.
אז אפשר לקבל בבקשה הסבר תמונות כפי שביקשו לגבי איזה קיט עובד והיכן
תודה,