היי,
המטרה של הפוסט הבא היא לשתף בחוויה שהייתה לי על סאונד של מכשיר קטן ומהפכני שקניתי מיעקב בhifi connect,
ואיך אומרים בלועזית "פיצץ לי את הראש"
אני במשך השנים האחרונות התנסיתי בסאונד, כמו כל האודיופילים הוצאתי סכומי כסף הזויים על נגנים dac מגברים אוזניות וכדומה , הכל בשביל רדיפת הצליל
בארסנל שלי תמצאו היום אוזניות IEM בעיקר, אני מאוד אוהב את הגמישות והמוביליות באוזניות שאני יכול לשמוע איפה אני רוצה ומתי שאני רוצה, לכן מכרתי לאחרונה את הHD800S שלי מאחר והם למרות הסאונד הפנטסטי לא נתנו לי גמישות כי חייבים מגבר כדי לשמוע את מה שהן באמת מסוגלות.
לאחרונה אחרי שקיבלתי המלצות ממספר חברים החלטתי לנסות את הearstudio HUD100 שיעקב מוכר, כיבואן רשמי, ונדהמתי, זהו מכשיר פצפון בגודל, ממש קטן ולמרות זאת הוא מייצר צליל פנטסטי, הבמה שלו מאוד גדולה, יותר גדולה מכשיר הAstel kern SP1000M שברשותי שעולה מעל 2000 דולר, הבמה שלו היא מהגדולות ששמעתי מנגנים.
האוזניה שהשתמשתי בה הייתה Noble Audio Encore Brass Limited Edition, זאת אוזניה שיוצרו כ150 יחידות ממנה, והיא עשויה ממתכת מיוחדת, שמעניקה לה יכולות אודיו מיוחדות, מאוד מפורטת, וכשחיברתי אותה לHUD100 הופתעתי לגלות שהשיר של לאונרד כהן Famous blue raincoat , פשוט התעורר לחיים, כל הרגש שבקןל של לאונרד כהן נשמע במלואו בצורה הולוגרפית תלת מימדית, תצוגה חמה וממש יפה.
שמעתי אותו כOTG גם מאייפון וגם דרך מחשב ה MACBOOK PRO שלי והוא נשמע פנטסטי
לא ניסיתי אבל חברים שלי העידו שהמכשיר הקטן הזה גם יכול לדחוף אוזניות גדולות כמו hifiman HE1000 V2, כי יש לויציאה נוספת של high gain
אני ממליץ על המכשיר הזה בחום, אין לו מתחרה במחיר הזה, הוא נשמע טוב יותר מchord MOJO שעולה יותר מכפילים
אדגר