צריך המלצה על LCD 32 אינץ'....
שלום =]
אמנם ראיתי הרבה הודעות בנוגע לאותו נושא, אך אני צריך משהו יותר ספציפי =]
אני צריך המלצה ל-32 אינץ' במחיר 4,500 ש"ח שמכילה את החיבורים הבאים:
* SCART (בשביל יס מקס)
* SVIDEO
* HDMI
* VGA
* עוד חיבורים איכותיים כמו קומפוננט יהוו רק בונוס =] כמובן שהחיבורים שרשמתי אינם מספיקים.
בנוסף, אני צריך טלוויזיה שתוכל להציג את המחשב באיכות טובה, מכיוון ש-60-70% מהצפייה בטלוויזיה תהיה בעצם מהמחשב, בסדרות ברזולוצית מסך רחב ובסרטים וסדרות בפורמט של 4:3.
לגבי שאר המאפיינים אני לא כל כך מבין בזה, ולכן אני בטוח שיש כאן אנשים חכמים מספיק בשביל למצוא אפשרויות מתאימות.
באחת ההודעות שלי נתתי לדוגמא את HAIER:
http://www.haier-israel.co.il/mytec/pro ... p?f=50&p=0
המחיר שלה הוא בהתאם לדרישות שלי, אך השאלה היא אם היא תציג לי איכות טובה מהמחשב, והאם יש טלוויזיות מחברות ידועות יותר, בתקציב שרשמתי (תזכורת: 4,500 ש"ח)
אמנם ראיתי הרבה הודעות בנוגע לאותו נושא, אך אני צריך משהו יותר ספציפי =]
אני צריך המלצה ל-32 אינץ' במחיר 4,500 ש"ח שמכילה את החיבורים הבאים:
* SCART (בשביל יס מקס)
* SVIDEO
* HDMI
* VGA
* עוד חיבורים איכותיים כמו קומפוננט יהוו רק בונוס =] כמובן שהחיבורים שרשמתי אינם מספיקים.
בנוסף, אני צריך טלוויזיה שתוכל להציג את המחשב באיכות טובה, מכיוון ש-60-70% מהצפייה בטלוויזיה תהיה בעצם מהמחשב, בסדרות ברזולוצית מסך רחב ובסרטים וסדרות בפורמט של 4:3.
לגבי שאר המאפיינים אני לא כל כך מבין בזה, ולכן אני בטוח שיש כאן אנשים חכמים מספיק בשביל למצוא אפשרויות מתאימות.
באחת ההודעות שלי נתתי לדוגמא את HAIER:
http://www.haier-israel.co.il/mytec/pro ... p?f=50&p=0
המחיר שלה הוא בהתאם לדרישות שלי, אך השאלה היא אם היא תציג לי איכות טובה מהמחשב, והאם יש טלוויזיות מחברות ידועות יותר, בתקציב שרשמתי (תזכורת: 4,500 ש"ח)
אבל הבנתי של-R81 אין חיבור SCART =\
אני צריך את ה-SCART רק בשביל יס, זה כזה משמעותי?
ואשמח לקבל עוד תגובות...
אגב, הקניה תתקיים בספטמבר באחת מרשתות החשמל הגדולות (מחסני חשמל, א.ל.מ, שקם שקם אלקטריק, סקאל אלקטריק.)
אני צריך את ה-SCART רק בשביל יס, זה כזה משמעותי?
ואשמח לקבל עוד תגובות...
אגב, הקניה תתקיים בספטמבר באחת מרשתות החשמל הגדולות (מחסני חשמל, א.ל.מ, שקם שקם אלקטריק, סקאל אלקטריק.)
נערך לאחרונה על ידי SagiBarak ב 16/07/2007 17:41, נערך פעם 1 בסך הכל.