שלום,
קיבלתי לפני מספר ימים 2 יחידות tenda mesh mw3. יחידה אחת חיברתי לראוטר, שיניתי את שם הרשת ויחידה שניה חיברתי באמצע הבית, במרחק של כ-6 מטר מהיחידה המחוברת לראוטר.
האור בקופסא השניה מתחיל בירוק, מהבהב ואז הופך אדום קבוע ולמעשה אין קשר בין 3 היחידות. ניסית להרחיק או לקרב את היחידה השניה לחדרים אחרים אך ללא הועיל.
עניין אחר הוא שנרשמתי לאפלקיציה, היא מזהה את הרשת החדשה אך כשאני מנסה -control now באמצעות סריקת ברקוד או הזנת מספר סידורי - תמיד מקבל login failing.
מה אני לא עושה נכון?
MESH MW3 TENDA - בקשת סיוע בפתרון בעיה
חצי בעיה נפתרה אך עדיין זקוק לסיוע
התקנתי מחדש והצלחתי לראות את היחידות באפליקציה.
היחידה השניה בחיבור הראשון פעילה, האינטנרט עובד גם בנקודת הקצה אך כעבר זמן קצר מופיעה נורה אדומה ובאפליקציה מופיע שהסטטוס הוא offline.
החלפתי גם בין היחידות ושתיהן עובדות בצורה תקינה כראשיות. יש WIFI באזור שלהן והסטטוס של היחידה הראשית באפליקציה תקין.
האם אני צריך לשנות את הגדרות האינטרנט? כרגע זה על DHCP. (אגב ברגעים אלה ממש ה-LED של הקופסא המשנית הפך ירוק וגם באפליקציה הסטטוס הפך לתקין אבל נראה שזה משתנה כל הזמן מסיבה כזאת או אחרת.
אשמח לעצתכם.
היחידה השניה בחיבור הראשון פעילה, האינטנרט עובד גם בנקודת הקצה אך כעבר זמן קצר מופיעה נורה אדומה ובאפליקציה מופיע שהסטטוס הוא offline.
החלפתי גם בין היחידות ושתיהן עובדות בצורה תקינה כראשיות. יש WIFI באזור שלהן והסטטוס של היחידה הראשית באפליקציה תקין.
האם אני צריך לשנות את הגדרות האינטרנט? כרגע זה על DHCP. (אגב ברגעים אלה ממש ה-LED של הקופסא המשנית הפך ירוק וגם באפליקציה הסטטוס הפך לתקין אבל נראה שזה משתנה כל הזמן מסיבה כזאת או אחרת.
אשמח לעצתכם.
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2337
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
Re: חצי בעיה נפתרה אך עדיין זקוק לסיוע
דרך האפליקציה בנייד תסיר את כל היחידות ותמחק את הרשתleoleo כתב:התקנתי מחדש והצלחתי לראות את היחידות באפליקציה.
אשמח לעצתכם....
לאחר מכן בכל קוביה בנפרד תבצע איפוס מלא להגדרות יצרן (לחיצה עם סיכה בתחתית הקוביה)
אני מניח שכל רעיון ה MESH הוא לספק WIFI בכל הבית, ולכן בשלב הבא אני מציע לנטרל את ה WIFI
בנתב שלך לחלוטין.
לאחר מכן את הקוביה הראשונה תחבר לנתב, ותחת Internet Settings תגדיר Bridge ולא DHCP
ככה ה MESH פשוט מצטרף לרשת הקיימת, ישמש כמעין "הארכה" אלחוטית של הרשת.
תבדוק שיש לך אינטרנט יציב (אל תחבר עדיין את שאר היחידות), רק לאחר שהחיבור הוא יציב
דרך האפליקציה תוסיף קוביה אחרי קוביה, מומלץ שיהיה ביניהם מרחק מינימלי של כמה מטרים.
בהצלחה.