היי. אני מעוניין לקנות טלוויזיה לבית מחר. מעולם הקולנוע ( יש סיבה שדווקא שם..)
רציתי לקחת את השיאומי L55M5-5ASP Mi TV 4S. ב1600 (יבוא מקביל). והזמנתי כבר (שמורה, ניתן להחליף). אבל פתאום נתקלתי בשל סמסונג UE55RU7100 ב1900 ועכשיו אני מתלבט.
שניהם 55 אינץ, 4k, סמארט, כניסות זהות וכד'.
המסך של סמסונג הוא hdr למרות המסך של שיאומי שהוא עם תאורת לד אחורית. ההפרש שווה את ההבדל בתמונה?
ובכללי. יש עדיפות לאחד מהדגמים האלו?
כל מידע יכול לעזור, תודה
התייעצות דחופה (למחר) בין 2 מסכים, UE55RU7100 או L55M5-5ASP Mi TV 4S
-
shalom_hadad
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
·shalom_hadad כתב:היי. אני מעוניין לקנות טלוויזיה לבית מחר. מעולם הקולנוע ( יש סיבה שדווקא שם..)
רציתי לקחת את השיאומי L55M5-5ASP Mi TV 4S. ב1600 (יבוא מקביל). והזמנתי כבר (שמורה, ניתן להחליף). אבל פתאום נתקלתי בשל סמסונג UE55RU7100 ב1900 ועכשיו אני מתלבט.
שניהם 55 אינץ, 4k, סמארט, כניסות זהות וכד'.
המסך של סמסונג הוא hdr למרות המסך של שיאומי שהוא עם תאורת לד אחורית. ההפרש שווה את ההבדל בתמונה?
ובכללי. יש עדיפות לאחד מהדגמים האלו?
כל מידע יכול לעזור, תודה...
כן, הסמסונג יותר טוב.
האם ההפרש שווה את הכסף - רק אתה יכול לענות, כי זה הכסף שלך.
ב-2 המקרים, כדאי לך לשים לב למי נותן את האחריות ולכמה זמן.
טלויזיה שמתקלקלת אחרי שנה - שנה וחצי זה לא משהו בלתי אפשרי.
אמנם 1600-1900 ש״ח זה לא הטלויזיה הכי יקרה, אבל אני בטוח שאתה לא תרצה לשים את אותו הסכום על טלויזיה חדשה כל שנה...
-
shalom_hadad
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
@mdk_25
·
תודה על המענה.
תוכל לפרט במה יותר טובה? החדות/עומק/צבע/בהירות?
לגבי אחריות. אני אישית לא כ"כ סומך על טיפולים במסגרת אחריות.. התחמקות מאחריות וכו'.. אחריות לשנה לדעתי מספיקה. למידה ובאמת יש פגם במוצר והוא יפסיק לעבוד אחרי זמן קצר. אחרי תקופה, אם יקרה משהו, אולי עדיף לשלם ולתקן לבד (פרט לנזק חמור שאז טוטאלוס..). לדעתי אם כבר להשקיע תוספת תשלום, זה בשביל איכות טובה יותר מאשר על אחריות.
אחריות של שנה נוספת עולה בערך 300 שקל ברכישה. זה סכום שוודאי יוצא. לעומת זאת תיקון בדר"כ עד 600 שקל ולא בטוח שיהיה בו צורך..
זה השיקול שלי. אני מוכן לשמוע דעה נוספת ולחשוב על זה.
·
תודה על המענה.
לגבי אחריות. אני אישית לא כ"כ סומך על טיפולים במסגרת אחריות.. התחמקות מאחריות וכו'.. אחריות לשנה לדעתי מספיקה. למידה ובאמת יש פגם במוצר והוא יפסיק לעבוד אחרי זמן קצר. אחרי תקופה, אם יקרה משהו, אולי עדיף לשלם ולתקן לבד (פרט לנזק חמור שאז טוטאלוס..). לדעתי אם כבר להשקיע תוספת תשלום, זה בשביל איכות טובה יותר מאשר על אחריות.
אחריות של שנה נוספת עולה בערך 300 שקל ברכישה. זה סכום שוודאי יוצא. לעומת זאת תיקון בדר"כ עד 600 שקל ולא בטוח שיהיה בו צורך..
זה השיקול שלי. אני מוכן לשמוע דעה נוספת ולחשוב על זה.
·shalom_hadad כתב:@mdk_25
·
תודה על המענה.
זה השיקול שלי. אני מוכן לשמוע דעה נוספת ולחשוב על זה....
קודם כל טוב יותר באיכות הבניה והגימור.
וטכנית ספציפית קשה לי לציין מאפיינים ספציפיים כי השיאומי לא ב-rtings.
אבל הניחוש שלי הוא שהניגודיות והבהירות שלו חלשים יותר.
שנית, לגבי האחריות:
רוב מה שהטלויזיה מורכבת ממנו זה פאנל, כך שאם יש תקלה, רוב הסיכויים שזה בפאנל - שזה אומר מחיר תיקון בר השוואה לקניית טלויזיה חדשה.
לכן כיום אף אחד כבר לא מתקן טלויזיות. ראית לאחרונה חנויות לתיקון טלויזיות? פעם הן היו תקועות בעל פינה... היום? כלום.
וזאת ממש טעות לחשוב שהאפשרויות הן: טלויזיה עם פגם יצור או טלויזיה תקינה לחלוטין. יש טלויזיות תקינות לחלוטין שמתקלקלות עם הזמן (כמו טלפונים, מקררים, מכונות כביסה, וכל סוגי האלקטרוניקה). זה הכל עניין של סטטיסטיקה.