התייעצות לגבי רכישת נתב לפרטנר פייבר
-
fiberUser100
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,ֿ
לאחר שעברתי על מספר פוסטים אך לא ראיתי המלצה למשהו חד משמעי שיעבוד עם התשתית סיבים אופטיים של פרטנר פייבר technocolor dga2232 שאני משאיל מהם כרגע.
הראוטר ימוקם כ25 מטר מהמחשב המרוחק ביותר (אין אופציה לקרב יותר בגלל חוסר יכולת להעביר את הסיב לחדר אחר), וצפוי להתחבר לכ5 מחשבים, 7 טפונים וטאבלט - כולם בwifi.
חשוב לי שהראוטר יתמוך בwifi6 יהיה בו חיבור wan (שאוכל להתחבר לתשתית של פרטנר פייבר) ואם אין הפרש גדול במחיר שיתמוך כאופציה עתידית גם ב-mesh.
ראיתי מספר דגמים:
1. TP-Link Archer VR600
2. TP-Link Archer VR900
3. TP-Link Archer AX10 AX1500 Dual-Band Wi-Fi 6 1500Mbps
4. Xiaomi Router AX3600 (מעדיף שלא יהיה סיני בגלל ההסתברות הסופר גבוהה שהתעבורה שלי תשותף גם עם מקורות נוספים בסין)
על מה הייתם ממליצים? אולי דגם אחר? או בכלל לרכוש את הנתב מפרטנר בעלות של 720 שח?
האם כל ראוטר יתאים לי (כל עוד יש לו wan)ֿ? או שהוא חייב להיות מובנה עם מודם?! (למה?)
תודה רבה!!
לאחר שעברתי על מספר פוסטים אך לא ראיתי המלצה למשהו חד משמעי שיעבוד עם התשתית סיבים אופטיים של פרטנר פייבר technocolor dga2232 שאני משאיל מהם כרגע.
הראוטר ימוקם כ25 מטר מהמחשב המרוחק ביותר (אין אופציה לקרב יותר בגלל חוסר יכולת להעביר את הסיב לחדר אחר), וצפוי להתחבר לכ5 מחשבים, 7 טפונים וטאבלט - כולם בwifi.
חשוב לי שהראוטר יתמוך בwifi6 יהיה בו חיבור wan (שאוכל להתחבר לתשתית של פרטנר פייבר) ואם אין הפרש גדול במחיר שיתמוך כאופציה עתידית גם ב-mesh.
ראיתי מספר דגמים:
1. TP-Link Archer VR600
2. TP-Link Archer VR900
3. TP-Link Archer AX10 AX1500 Dual-Band Wi-Fi 6 1500Mbps
4. Xiaomi Router AX3600 (מעדיף שלא יהיה סיני בגלל ההסתברות הסופר גבוהה שהתעבורה שלי תשותף גם עם מקורות נוספים בסין)
על מה הייתם ממליצים? אולי דגם אחר? או בכלל לרכוש את הנתב מפרטנר בעלות של 720 שח?
האם כל ראוטר יתאים לי (כל עוד יש לו wan)ֿ? או שהוא חייב להיות מובנה עם מודם?! (למה?)
תודה רבה!!
ה2 archer הראשונים לא תומכים wifi 6
השלישי ראוטר מעולה, יש לחבר והוא מאוד מרוצה.
יש גם דגם משופר שהוא ax3000
החבר'ה פה בטח יציעו לך Asus כלשהו, אבל הם די יקרים למרות שיש איכות.
עניין של תקציב גם צריך לבוא בחשבון פה
ואין שום צורך במודם, רק כניסת wan
השלישי ראוטר מעולה, יש לחבר והוא מאוד מרוצה.
יש גם דגם משופר שהוא ax3000
החבר'ה פה בטח יציעו לך Asus כלשהו, אבל הם די יקרים למרות שיש איכות.
עניין של תקציב גם צריך לבוא בחשבון פה
ואין שום צורך במודם, רק כניסת wan
-
fiberUser100
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
@sigamore
עד 500 בערך, חריגה קטנה אם זה באמת יהיה שווה את זה,
נ.ב ראיתי פה פוסט על HUAWEI WiFi AX3 Wi-Fi 6, גם אופציה
מה דעתכם? על מה ללכת?
עד 500 בערך, חריגה קטנה אם זה באמת יהיה שווה את זה,
נ.ב ראיתי פה פוסט על HUAWEI WiFi AX3 Wi-Fi 6, גם אופציה
מה דעתכם? על מה ללכת?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46357
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
הנתב של HUAWEI מצויין, ראית בעצמך כיצד יש בפורום שרשור עם עשרות עמודים והרבה מרוצים.