טלוויזיה 55" בתקציב 1500-2000₪
שלום לכולם,
אני מחפש מסך לחדר 50-55", מחפש כמה שיותר זול אבל אם זה שווה את זה מוכן להשקיע עד 2,000.
מצאתי את זאת של שיאומי שעניינה אותי:
L55M5-5ASP
אבל לא הכי חשוב לי שתהיה חכמה, העיקר איכות התמונה ושתהיה אמינה.
תודה רבה!
אני מחפש מסך לחדר 50-55", מחפש כמה שיותר זול אבל אם זה שווה את זה מוכן להשקיע עד 2,000.
מצאתי את זאת של שיאומי שעניינה אותי:
L55M5-5ASP
אבל לא הכי חשוב לי שתהיה חכמה, העיקר איכות התמונה ושתהיה אמינה.
תודה רבה!
אתמול אחי קנה את הטלוויזיה המדוברת של שיאומי... התקנו ביחד אצלו במרפסת, וישבנו לבדוק אותה
האמת, ממש אהבתי את התוצאה הנראית לעין של התמונה... בשוואה ל 65 B8 שיש לו בבית ולטלוויזיה אחרת של סמסונג (1080P) התוצאה ממש קרובה ליכולות של OLED של LG
הבהירות לא מספיק חזקה לעומת ה LG , וזה אחת הדברים שבלטו בצפייה הראשונה שלנו, אבל לעומת המחיר המצחיק שקנה אותה (1700 שקלים אם אני לא טועה) , היא נותנת תמורה מעולה למחיר שלה
אני חושב שלעצמי, אם הייתי מוצא את הטלוויזיה הזאת בגודל של 75 או 85" זאת הייתה הבחירה המועדפת שלי, לאור המחירים של טלוויזיות ממותגות טובות אחרות בגדלים האלה
בקצרה,
ממליץ
רמי
האמת, ממש אהבתי את התוצאה הנראית לעין של התמונה... בשוואה ל 65 B8 שיש לו בבית ולטלוויזיה אחרת של סמסונג (1080P) התוצאה ממש קרובה ליכולות של OLED של LG
הבהירות לא מספיק חזקה לעומת ה LG , וזה אחת הדברים שבלטו בצפייה הראשונה שלנו, אבל לעומת המחיר המצחיק שקנה אותה (1700 שקלים אם אני לא טועה) , היא נותנת תמורה מעולה למחיר שלה
אני חושב שלעצמי, אם הייתי מוצא את הטלוויזיה הזאת בגודל של 75 או 85" זאת הייתה הבחירה המועדפת שלי, לאור המחירים של טלוויזיות ממותגות טובות אחרות בגדלים האלה
בקצרה,
ממליץ
רמי
ראיתי עכשיו שהיא מגיעה עם אחריות לשנה והמחיר 1500gmb כתב:אתמול אחי קנה את הטלוויזיה המדוברת של שיאומי... התקנו ביחד אצלו במרפסת, וישבנו לבדוק אותה
בקצרה,
ממליץ
רמי...
מאוד מפתה אבל אני תוהה לגבי האחריות, האם באמת יש צורך באחריות ארוכה יותר? אני רואה שחברות אחרות נותנות 3 שנים
אני אישית לא זוכר שתיקנתי טלוויזיה בעשר השנים האחרונות אז לא נראה לי שזה עד כדי כך משנה, נכון?
- eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
יש ביבוא מקביל אם לא מפריע לך. גם שנתיים אחריות כמו הייבוא הרשמי. מבקשים 1,700 ש"לTHENOAMAN כתב:יש אולי אופציות אחרות ששווה לשקול בטווח המחירים הזה?
הבנתי גם שלא בטוח שאפשר להתקין עליה נטפליקס.
אם כבר טלוויזיה חכמה, מעדיף שיהיה אפשר להתקין נטפליקס, אחרת כבר הייתי קונה סטרימר......
https://www.xistore.co.il/items/2765080 ... #BigBuyNow