מערכת בסיסית לקולנוע ביתי
אהלן,
אשמח לעזרת הפורום.
בתקציב מוגבל מאוד, שהוא חד פעמי ולא ניתן לחרוג ממנו, מעוניין לבנות מערכת שתתמוך באטמוס.
קראתי פה הרבה מההודעות בפורום ואני מבין שהרוב דוגלים בקנייה של רכיבים איכותיים בהדרגה עד בניה של מערכת ראויה, אבל בעוונותיי כיוון שזו ההשקעה היחידה שאני מתכוון לעשות בתחום, מבקש את עזרתכם כדי להוציא ממנה את המקסימום ולהגיע לאטמוס.
הרסיבר המתוכנן הוא onkyo 494, וקיימים שני רמקולי מדף איכותיים שעד היום שימשו למוסיקה עם מגבר ישן של rotel ומתוכננים להישאר.
- האם במעבר לאונקיו יש לי מה לחשוש מירידה באיכות הסאונד במוסיקה? (שומע מספוטיפיי באיכות הגבוהה ומאוד נהנה מזה שהמערכת היום נותנת צליל מפורט ועמוק)
-בתקציב של גג 2000 שח, רוצה לקנות מערכת קומפלט של 5.1 ולמקם שניים מהסטליטים כרמקולים בתקרה.
חושב על canton movie 95 בקנייה בארץ עם 5 שנות אחריות.
האם ניתן למקם את שניים מהסטליטים כרמקולי תקרה?
האם יש מערכת אחרת בתקציב הזה שתתאים יותר למטרה?
תודה למגיבים!
אשמח לעזרת הפורום.
בתקציב מוגבל מאוד, שהוא חד פעמי ולא ניתן לחרוג ממנו, מעוניין לבנות מערכת שתתמוך באטמוס.
קראתי פה הרבה מההודעות בפורום ואני מבין שהרוב דוגלים בקנייה של רכיבים איכותיים בהדרגה עד בניה של מערכת ראויה, אבל בעוונותיי כיוון שזו ההשקעה היחידה שאני מתכוון לעשות בתחום, מבקש את עזרתכם כדי להוציא ממנה את המקסימום ולהגיע לאטמוס.
הרסיבר המתוכנן הוא onkyo 494, וקיימים שני רמקולי מדף איכותיים שעד היום שימשו למוסיקה עם מגבר ישן של rotel ומתוכננים להישאר.
- האם במעבר לאונקיו יש לי מה לחשוש מירידה באיכות הסאונד במוסיקה? (שומע מספוטיפיי באיכות הגבוהה ומאוד נהנה מזה שהמערכת היום נותנת צליל מפורט ועמוק)
-בתקציב של גג 2000 שח, רוצה לקנות מערכת קומפלט של 5.1 ולמקם שניים מהסטליטים כרמקולים בתקרה.
חושב על canton movie 95 בקנייה בארץ עם 5 שנות אחריות.
האם ניתן למקם את שניים מהסטליטים כרמקולי תקרה?
האם יש מערכת אחרת בתקציב הזה שתתאים יותר למטרה?
תודה למגיבים!
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
הסט של קנטון לא רע לתקציב ,לא תהייה לך ירידה רצינית בסטראו כי ספוטיפיי היא השרות בעל איכות הסאונד הנמוכה בחבורה.
לתקציב שציינת תקבל תמורה טובה מאוד.
לתקציב שציינת תקבל תמורה טובה מאוד.
- בור_ועם_הספר
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 331
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
הערת אגב : איכות סאונד של שירות סטרימינג לא נקבעת לפי הפורמט. קידוד בפורמט vorbis ביותר מ 300 kbps הוא שקוף לכל אוזן ובכל ציוד.
שקוף = אין אפשרות להבחין בין המקור לקידוד במבחן עיוור.
שקוף = אין אפשרות להבחין בין המקור לקידוד במבחן עיוור.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10917
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
@עופרפולק
ב- 2000 ש"ח הוא רוצה סט 5.1.
לא אטמוס.
זה שהוא רוצה לייעד 2 מהרמקולים לטובת אטמוס, לא משנה את המחיר של הסט.
ב- 2000 ש"ח הוא רוצה סט 5.1.
לא אטמוס.
זה שהוא רוצה לייעד 2 מהרמקולים לטובת אטמוס, לא משנה את המחיר של הסט.