בעיית מהירות הוט 500, שניה לפני שאני מתייאש ועובר לבזק

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
thechorba פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 226
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

התחברתי להוט 500
בחודש הראשון קיבלתי מהירויות של סביב 400 , בחודש האחרון אני לא מצליח לקבל יותר מ 15 מגה.
דברתי עם התמיכה , פעם ראשונה שלחו טכנאי שאמר שהכל תקין עם העוצמות והחליף את המודם.
לא עזר.
פעם שניה לאחר שבוע ,שלחו טכנאי נוסף שבדק את המודם, לטענתו הכל תקין עם המודם וגם עם העוצמות ואין לו מה לעשות בנדון.
הוא אפילו המליץ לעזוב את הוט ולעבור לבזק.
לא התייאשתי וחזרתי לתמיכה , הפעם ניסו במשך שעתיים לעשות דברים עם המודם.
העברתי את המחשב הנייח ליד הארון תקשורת וחברתי אותו ישירות למודם ולא דרך הסוויטצ
ניסינו גלישה בוויפי שהסלולרי מטר מהמודם ובכל פעם אני לא עובר את ה 10 מגה.
ביקשו שאנסה להתחבר באמצעות ספק אחר ונרשמתי לעוד ספק.
גם בספק השני קבלתי את אותם מהירויות.
היום קבלתי באופן מפתיע מהירות של 55 לאיזה שעה ומאז שוב חזר ל 10-15 מגה.
יש עוד משהו שאפשר לבקש מהתמיכה של הוט לנסות ? או לעבור לבזק ?

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3548
נתן תודות: 1110 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #2 

תעבור לבזק.
הטכנאים של הוט התייאשו ואתה לא?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 787 פעמים

שליחה #3 

thechorba כתב: היום קבלתי באופן מפתיע מהירות של 55 לאיזה שעה ומאז שוב חזר ל 10-15 מגה.
...
הבעיות האילו כמעט תמיד בגלל עומס גדול מידי על התשתית השיתופית של הוט והיא לא עומדת בעומס. סביר שלפני כחודש עוד שכן (או שכנים) התחברו או שידרגו את מהירות האינטרנט שלהם. אם אני זוכר נכון, התשתית של הוט בתיאוריה יכול לספק בסה"כ קצת יותר מ-1 גיגה הורדה לכל הלקוחות שמחוברים על אותו כבל קוואקס, אז עכשיו שיש עומס גדול מידי מישהו מקופח וזה יצא אתה.

את התופעה לעיל רואים כרגיל בעיקר בשעות העומס, כי זה יקרה רק כשמספיק מהלקוחות שיושבים על אותו הכבל כמוך מנצלים את רוחב הפס שלהם. לכן לא מפתיע שלפעמים אתה מקבל מהיריות יותר טובות. אם כבר מפתיע שאתה מקבל רק 55 מגה בשעות מתות, שם אתה צריך לקבל 400-500 מגה.

יש פה מלא שירשורים בפורום על הנושא, ראה לדוגמא את הפוסט הזה, ואין שום דבר שהוט יכולים לעשות בנידון (טוב, הם יכולים לפרוס תשתית חדשה שמתאימה למאה הנוכחית אבל זה יקח הרבה זמן, יעלה להם סכומים שאין להם ופשוט לא הולך לקרות). לבינתיים תבדוק האם במקרה תשתית סיב כלשהי הגיע לבניין שלך ואם לא תתפלל שתשתית בזק בבניין/דירה שלך יציבה וטובה.

thechorba פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 226
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #4 

הבנתי.
סאלאמת הוט

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”