שימוש במוניטור מחשב כטלוויזיה
-
shmulik509
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 107
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
קרה נס ואבא שלי מוכן לשקול החלפה של הסוני האנלוגית שלו במשהו עדכני יותר.
הבעיה שמבחינת מימדים שום דבר מעל 32 אינץ' לא מתאים וכשאני מסתכל על ההיצע בא לי לבכות.
בהנחה שכל מה שמעניין אותו הם ערוצי טלוויזה (כמו מה שהיה לו בסוני) ובהתאמה לחיבור שלו (הוט בכבל קואקסיאלי לממיר וממנו לטלוויזה), האם מוניטור בחיבור ישיר לממיר ואולי רמקולים חיצוניים קטנים יכולים להוות חלופה יותר איכותית?
הבעיה שמבחינת מימדים שום דבר מעל 32 אינץ' לא מתאים וכשאני מסתכל על ההיצע בא לי לבכות.
בהנחה שכל מה שמעניין אותו הם ערוצי טלוויזה (כמו מה שהיה לו בסוני) ובהתאמה לחיבור שלו (הוט בכבל קואקסיאלי לממיר וממנו לטלוויזה), האם מוניטור בחיבור ישיר לממיר ואולי רמקולים חיצוניים קטנים יכולים להוות חלופה יותר איכותית?
למציאות יש הרבה יותר דמיון מאשר לנו.
אם הוא הסתדר עם 32 אנלוגית הוא יכול להסתדר עם HISENSE 32 אינצ:
https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e ... 04&noidx=1
https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e ... 04&noidx=1
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אני לא יודע מה יותר גרוע, להשתמש ב 32" או להחליף את זה במסך מחשב.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
-
shmulik509
- חבר פעיל מאוד

·מדוע מסך מחשב זה "גרוע"?vivi כתב:אני לא יודע מה יותר גרוע, להשתמש ב 32" או להחליף את זה במסך מחשב....
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
@shmulik509
·כשאתה קונה מוניטור מחשב או טלוויזיה הכסף שלך הולך על דברים שונים מאוד.
אם מטרת המוניטור היא לשמש רק כצג עבור ממיר, אז אני לא רואה שום יתרון במצב שלך על פני טלוויזיה.
עשאתה קונה היום טלוויזיה 32״ אתה אומנם לא מקבל FHD אלא רק HD READY אבל פרט לכך אתה מקבל המון יתרונות על פני מוניטור (במיוחד זול):
·כשאתה קונה מוניטור מחשב או טלוויזיה הכסף שלך הולך על דברים שונים מאוד.
אם מטרת המוניטור היא לשמש רק כצג עבור ממיר, אז אני לא רואה שום יתרון במצב שלך על פני טלוויזיה.
עשאתה קונה היום טלוויזיה 32״ אתה אומנם לא מקבל FHD אלא רק HD READY אבל פרט לכך אתה מקבל המון יתרונות על פני מוניטור (במיוחד זול):
- יחס גודל:מחיר
- שלט
- סאונד מובנה
- סמארט
- נגן פנימי
- עידן+
- זוויות צפיה
- עיבוד תמונה
-
shmulik509
- חבר פעיל מאוד

הבנתי. אגב, הטלויזיה המקורית היא בערך 23 אינץ'. הרמקולים פונים קדימה ותופסים לא מעט מהחזית והטלויזיה כולה אינה מכסה את כל הפתח הקיים בארון.
הממיר כבר דיגיטלי ו HD עם יציאת HDMI.
לגבי קול, סביר שאצטרך לשדרג כדי לקבל עוצמה שמתאימה לשמיעה של אבי.
האם לחבר ליציאת האודיו של הממיר או לטלויזיה?
ובכלל, על מה כדאי ללכת וממי להתרחק? האם דגמי ה Hisense שהוזכרו קודם טובים ובעיקר אמינים?
הממיר כבר דיגיטלי ו HD עם יציאת HDMI.
לגבי קול, סביר שאצטרך לשדרג כדי לקבל עוצמה שמתאימה לשמיעה של אבי.
האם לחבר ליציאת האודיו של הממיר או לטלויזיה?
ובכלל, על מה כדאי ללכת וממי להתרחק? האם דגמי ה Hisense שהוזכרו קודם טובים ובעיקר אמינים?