פרוססור 16 ערוצים Monolith by Monoprice HTP-1 כולל Dirac Live
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9024
- נתן תודות: 1578 פעמים
- קיבל תודות: 1349 פעמים
פרוססור שיצא לאחרונה של חברת מונוליט / מונופרייס, כולל 16 ערוצים, תמיכה בשלל פורמטי הסאונד הקיימים משולב עם דיראק. במחיר מעבר לים של 3,999 דולר (נחשב זול בהשוואה למוצרים דומים).
המוצר הראשון של החברה בתחום הנ"ל: https://www.monoprice.com/product?p_id=37887
The Monolith™ HTP-1 is an "AVR" or "Pre-Processor" designed for use in home theaters. It supports Dolby Atmos®, DTS:X®, Auro-3D®, and Dirac Live®. It features eight HDMI® Ultra High Definition (4K UHD) inputs and two HDMI 4K UHD outputs. It has seven digital audio inputs, two stereo analog inputs, one secondary stereo analog output, and sixteen balanced XLR analog outputs. It has a built-in web GUI, which allows you to configure it using a computer, smartphone, or tablet, as well as an infrared remote control for adjusting volume, changing the upmix, and selecting inputs. It is designed for easy software updates using an internet connection.
מה דעתכם ?
הנה מה חושב חברנו Youthman לגביו. אני עוקב (לא שמתכנן כרגע לרכוש).
The Monolith™ HTP-1 is an "AVR" or "Pre-Processor" designed for use in home theaters. It supports Dolby Atmos®, DTS:X®, Auro-3D®, and Dirac Live®. It features eight HDMI® Ultra High Definition (4K UHD) inputs and two HDMI 4K UHD outputs. It has seven digital audio inputs, two stereo analog inputs, one secondary stereo analog output, and sixteen balanced XLR analog outputs. It has a built-in web GUI, which allows you to configure it using a computer, smartphone, or tablet, as well as an infrared remote control for adjusting volume, changing the upmix, and selecting inputs. It is designed for easy software updates using an internet connection.
מה דעתכם ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
אני מציע להמתין עד שניתן יהיה לקרוא תגובות משתמשים, ראה סוגיית אימוטיבה.....
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

@istarmini
מסכים. אימוטיבה (מעבר לכל נושא ההיסטוריה של ההבטחות הלא ממומשות ומוצר משוחרר "לא אפוי"), הלכו לכיוון לא נכון לטעמי עם ההרחבה הפיזית של קופסת דיראק חיצונית. ככל הנראה, אני לא הייתי קונה את זה ככה.
במגברים הם טובים ונותנים vfm אל מול החלופות, אבל כנראה ששם זה מסתיים.
למרות שלפי הסקירות האחרונות, נראה שהם יישרו קו גם עם כל הבעיות שהיו לפני.
לגבי המונוליט, מוצר מעניין - נראה לאיפה זה יוביל אותם. לפי מה שאני מבין מבוסס צ'יפים ולא pc, כך שהוא אמור להיכנס לרמת ההשוואה אל מול ארקאם, נאד מבחינת מערכת הכיול.
הממשק משתמש לפי הסרטונים נראה מאוד ידידותי.
השאלה איך הסאונד, הכי חשוב.
מסכים. אימוטיבה (מעבר לכל נושא ההיסטוריה של ההבטחות הלא ממומשות ומוצר משוחרר "לא אפוי"), הלכו לכיוון לא נכון לטעמי עם ההרחבה הפיזית של קופסת דיראק חיצונית. ככל הנראה, אני לא הייתי קונה את זה ככה.
במגברים הם טובים ונותנים vfm אל מול החלופות, אבל כנראה ששם זה מסתיים.
למרות שלפי הסקירות האחרונות, נראה שהם יישרו קו גם עם כל הבעיות שהיו לפני.
לגבי המונוליט, מוצר מעניין - נראה לאיפה זה יוביל אותם. לפי מה שאני מבין מבוסס צ'יפים ולא pc, כך שהוא אמור להיכנס לרמת ההשוואה אל מול ארקאם, נאד מבחינת מערכת הכיול.
הממשק משתמש לפי הסרטונים נראה מאוד ידידותי.
השאלה איך הסאונד, הכי חשוב.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
·avihuli כתב:פרוססור שיצא לאחרונה של חברת מונוליט / מונופרייס, כולל 16 ערוצים, תמיכה בשלל פורמטי הסאונד הקיימים משולב עם דיראק. במחיר מעבר לים של 3,999 דולר (נחשב זול בהשוואה למוצרים דומים).
מה דעתכם ?
...
בוקר טוב .
https://www.hometheater.co.il/vt318256.html
ב 8 החודשים האחרונים בחנתי אותו 4 פעמים שונות .
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
@avihuli
·מצפיה בביקורות אחרות של Youthman אני הייתי קצת נזהר כי הבחור הוא מתלהב סדרתי עם מיקוד מאוד צר. למשל, הוא איש HT נטו כך שמגרעות שעבורי מאוד בולטות באודיו עשויות שלא לקבל התייחסות או תשומת לב.
·מצפיה בביקורות אחרות של Youthman אני הייתי קצת נזהר כי הבחור הוא מתלהב סדרתי עם מיקוד מאוד צר. למשל, הוא איש HT נטו כך שמגרעות שעבורי מאוד בולטות באודיו עשויות שלא לקבל התייחסות או תשומת לב.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

@mbd
חחח, כן - אתה ידוע כמקדים את זמנך...
נשמח לרשמים מקצועיים לדעתך מבחינת היכולות.
בניגוד (קלוד) ליוטמן שידוע שהוא מתלהב סדרטי וכמעט כל הסקירות שלו נוטות להיות חיוביות.
אבל הוא בחור נחמד וגם הסרטונים נחמדים, אז הכל בערבון מוגבל כמובן.
חחח, כן - אתה ידוע כמקדים את זמנך...
נשמח לרשמים מקצועיים לדעתך מבחינת היכולות.
בניגוד (קלוד) ליוטמן שידוע שהוא מתלהב סדרטי וכמעט כל הסקירות שלו נוטות להיות חיוביות.
אבל הוא בחור נחמד וגם הסרטונים נחמדים, אז הכל בערבון מוגבל כמובן.
.
.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
אני בדיעה של יואב במיוחד שזה המוצר הראשון מסוג זה של החברה, הייתי ממתין ועוקב …גם אני חובב של יוטמן:)
- Catskinner
- חבר במועדון HT

@פלאפי
·לדעתי יש בעיה כללית עם הביקורות של ASR ובעיה ספציפית לאותה ביקורת.
באופן כללי, ASR מודד ובודק רק ביצועים דו ערוציים כך שמי שמחפש שם חוות דעת על רב ערוצי או תפקוד מערכת הכיול לא ימצא זאת באתר שלו. מצד אחד זה טוב כי זה מאפשר להתמקד בבסיס ומצד שני זה פחות טוב כי אי אפשר להשוות ביצועים של מעבד אודיו רב ערוצי למגבר סטיריאו משולב. במעבד אודיו יש הרבה יותר אלקטרוניקה, כמו למשל DSP שאי אפשר לנתק בגלל הרבה המרות A/D ו D/A (בקרת הווליום למשל היא בדרך כלל דיגיטלית), לשים את כולם על גרף השוואתי יחיד זה לא ממש הוגן ויוצר רושם (מוטעה לדעתי) שיצרן המעבד התרשל ועיגל פינות כדי לחסוך כמה גרושים. שוב וזו דעתי - כדי לאפשר למעבד רב ערוצי להגיע לרמת הביצועים במדידה של DAC ייעודי + מגבר סטיריאו משולב, יש צורך להשקיע בתכנון ורכיבים יותר מידי משאבים שהיו מתבטאים בסכומים שהלקוחות של אותו מוצר לא היו מוכנים לשלם.
בהרבה ביקורות שלו אני קורא את התלונה החוזרת ששום מעבד אודיו או רסיבר AVR לא מצליח להגיע לביצועים באודיו דו ערוצי שמשתווה לציוד דו ערוצי ייעודי. זה עובדתית נכון אבל לא היה מזיק לו הוא היה גם מסביר מדוע זה כמעט בלתי אפשרי.
באופן ספציפי לביקורת, הטענה הראשית שהמעבד קוטע ב 15bit לא מחזיקה מים וגם כותב המאמר חוזר בו בסופו של דבר.
·לדעתי יש בעיה כללית עם הביקורות של ASR ובעיה ספציפית לאותה ביקורת.
באופן כללי, ASR מודד ובודק רק ביצועים דו ערוציים כך שמי שמחפש שם חוות דעת על רב ערוצי או תפקוד מערכת הכיול לא ימצא זאת באתר שלו. מצד אחד זה טוב כי זה מאפשר להתמקד בבסיס ומצד שני זה פחות טוב כי אי אפשר להשוות ביצועים של מעבד אודיו רב ערוצי למגבר סטיריאו משולב. במעבד אודיו יש הרבה יותר אלקטרוניקה, כמו למשל DSP שאי אפשר לנתק בגלל הרבה המרות A/D ו D/A (בקרת הווליום למשל היא בדרך כלל דיגיטלית), לשים את כולם על גרף השוואתי יחיד זה לא ממש הוגן ויוצר רושם (מוטעה לדעתי) שיצרן המעבד התרשל ועיגל פינות כדי לחסוך כמה גרושים. שוב וזו דעתי - כדי לאפשר למעבד רב ערוצי להגיע לרמת הביצועים במדידה של DAC ייעודי + מגבר סטיריאו משולב, יש צורך להשקיע בתכנון ורכיבים יותר מידי משאבים שהיו מתבטאים בסכומים שהלקוחות של אותו מוצר לא היו מוכנים לשלם.
בהרבה ביקורות שלו אני קורא את התלונה החוזרת ששום מעבד אודיו או רסיבר AVR לא מצליח להגיע לביצועים באודיו דו ערוצי שמשתווה לציוד דו ערוצי ייעודי. זה עובדתית נכון אבל לא היה מזיק לו הוא היה גם מסביר מדוע זה כמעט בלתי אפשרי.
באופן ספציפי לביקורת, הטענה הראשית שהמעבד קוטע ב 15bit לא מחזיקה מים וגם כותב המאמר חוזר בו בסופו של דבר.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
יכול להיות שבביקורות ישנות יותר הוא לא התייחס לרב ערוצי, אבל בחדשות יותר כן, כמו למשל כאן:Catskinner כתב:באופן כללי, ASR מודד ובודק רק ביצועים דו ערוציים כך שמי שמחפש שם חוות דעת על רב ערוצי או תפקוד מערכת הכיול לא ימצא זאת באתר שלו....
https://www.audiosciencereview.com/foru ... iew.14902/
הוא עשה בינתיים ביקורות נפרדות למערכות כיול אודיסי 32 ו רום פרפקט, לא ראיתי עדיין על השאר. גם כך הדיעה שלו על כיול תהיה רלבנטית רק לחדר והציוד שלו.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

@mulder
·זה בקטנה. בביקורת שקישרת הוא בדק רק טרמוגרפיה ו THD+N. כל יתר הבדיקות שלו הן עדיין ל 2 ערוצי אודיו בלבד. זה בסדר, כל עוד הוא מפרסם מה בדיוק הוא בודק זה העבודה של הקורא לשים את התוצאות בקונטקסט המתאים.
בחזרה ל Monolith, הייתה תקופה שמוצר כזה היה מאוד מלהיב אותי. הבעיה היא שאני שיניתי את ההעדפות שלי, חלק מהסיבות הן כמובן אישיות אבל החלק אחר נובע מאכזבות חוזרות ומתמשכות מכותרי סרטים והופעות עם פסי קול רב ערוציים (כולל אטמוס). לא איכפת לי להשקיע כסף ואפילו הרבה כסף על ציוד אבל איכפת לי מאוד שאחרי ההשקעה לא אצליח לקבל חוויה טובה בגלל שחברת ההפקה החליטה לסרס את פס הקול המיועד לשוק הביתי.
·זה בקטנה. בביקורת שקישרת הוא בדק רק טרמוגרפיה ו THD+N. כל יתר הבדיקות שלו הן עדיין ל 2 ערוצי אודיו בלבד. זה בסדר, כל עוד הוא מפרסם מה בדיוק הוא בודק זה העבודה של הקורא לשים את התוצאות בקונטקסט המתאים.
בחזרה ל Monolith, הייתה תקופה שמוצר כזה היה מאוד מלהיב אותי. הבעיה היא שאני שיניתי את ההעדפות שלי, חלק מהסיבות הן כמובן אישיות אבל החלק אחר נובע מאכזבות חוזרות ומתמשכות מכותרי סרטים והופעות עם פסי קול רב ערוציים (כולל אטמוס). לא איכפת לי להשקיע כסף ואפילו הרבה כסף על ציוד אבל איכפת לי מאוד שאחרי ההשקעה לא אצליח לקבל חוויה טובה בגלל שחברת ההפקה החליטה לסרס את פס הקול המיועד לשוק הביתי.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
יש לך דוגמאות לסרטים כאלה? אני יודע שהיו טענות דומות לשלך כלפי הפסקולים שיצאו מדיסני בסרטי marvel/star wars.Catskinner כתב:בחזרה ל Monolith, הייתה תקופה שמוצר כזה היה מאוד מלהיב אותי. הבעיה היא שאני שיניתי את ההעדפות שלי, חלק מהסיבות הן כמובן אישיות אבל החלק אחר נובע מאכזבות חוזרות ומתמשכות מכותרי סרטים והופעות עם פסי קול רב ערוציים (כולל אטמוס). לא איכפת לי להשקיע כסף ואפילו הרבה כסף על ציוד אבל איכפת לי מאוד שאחרי ההשקעה לא אצליח לקבל חוויה טובה בגלל שחברת ההפקה החליטה לסרס את פס הקול המיועד לשוק הביתי....
מעבר לזה עדיין יש הרבה סרטים (וגם סדרות) עם פסקול מעולה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

@mulder
·מבין הסרטים האחרונים שצפיתי בהם John Wick 3 זכור לרעה, אבל האמת שהפסקתי אחרי חצי שעה כי מאוד השתעממתי.
·מבין הסרטים האחרונים שצפיתי בהם John Wick 3 זכור לרעה, אבל האמת שהפסקתי אחרי חצי שעה כי מאוד השתעממתי.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5166
- נתן תודות: 1064 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
·מה בסאונד של ג'ון וויק זכור לך לרעה?Catskinner כתב:@mulder
·מבין הסרטים האחרונים שצפיתי בהם John Wick 3 זכור לרעה, אבל האמת שהפסקתי אחרי חצי שעה כי מאוד השתעממתי....
או שאתה מתייחס לערוץ הסנטר בפרט?
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- Catskinner
- חבר במועדון HT

@FastandFurious
·הסצנה של הקרב בחנות הנשק, פס הקול לא הצליח להעביר לי את הקדחתנות, הבהילות והפעילות הבאה מכל הכיוונים. זה נשמע שטוח ורדוד ללא עומק. משכתי את הסרט עוד קצת וזנחתי אותו כך שייתכן ואני עושה לו עוול.
לעומת זאת יש סרטים שבהם מצליחים לשחזר לא רע בסביבה ביתית את החוויה הקולנועית, סרטים כמו Midway או The Finest Hour למשל, אבל זה מאוד נדיר ולדעתי לא שווה את ההשקעה. מותר כמובן לא להסכים.
·הסצנה של הקרב בחנות הנשק, פס הקול לא הצליח להעביר לי את הקדחתנות, הבהילות והפעילות הבאה מכל הכיוונים. זה נשמע שטוח ורדוד ללא עומק. משכתי את הסרט עוד קצת וזנחתי אותו כך שייתכן ואני עושה לו עוול.
לעומת זאת יש סרטים שבהם מצליחים לשחזר לא רע בסביבה ביתית את החוויה הקולנועית, סרטים כמו Midway או The Finest Hour למשל, אבל זה מאוד נדיר ולדעתי לא שווה את ההשקעה. מותר כמובן לא להסכים.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

·מה לא שווה את ההשקעה?Catskinner כתב:@FastandFurious
·
לעומת זאת יש סרטים שבהם מצליחים לשחזר לא רע בסביבה ביתית את החוויה הקולנועית, סרטים כמו Midway או The Finest Hour למשל, אבל זה מאוד נדיר ולדעתי לא שווה את ההשקעה. מותר כמובן לא להסכים....
קולנוע ביתי לא שווה את ההשקעה בגלל תוכן פחות מוצלח כזה או אחר?
או שלא הבנתי אותך?
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- Catskinner
- חבר במועדון HT

@FastandFurious
·הבנת אותי במדויק. עם השנים העניין שלי בסרטים הלך ופחת. תכנים ממוחזרים, מצעד הפרקים האינסופיים, עלילות אוויליות, דמויות שמעוררות בי אהדה כמו למטרות דמות מקרטון. מילא אילו הפסקול היה מחפה על המגרעות של העלילה, אבל בהרבה המקרים אני מגלה שמדובר בפס קול סתמי המשאיר אותי אדיש.
כן אני יודע, אני שונה. אבל אימא שלי עדיין אוהבת אותי.
·הבנת אותי במדויק. עם השנים העניין שלי בסרטים הלך ופחת. תכנים ממוחזרים, מצעד הפרקים האינסופיים, עלילות אוויליות, דמויות שמעוררות בי אהדה כמו למטרות דמות מקרטון. מילא אילו הפסקול היה מחפה על המגרעות של העלילה, אבל בהרבה המקרים אני מגלה שמדובר בפס קול סתמי המשאיר אותי אדיש.
כן אני יודע, אני שונה. אבל אימא שלי עדיין אוהבת אותי.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
@Catskinner
·
גם אנחנו
·
כן אני יודע, אני שונה. אבל אימא שלי עדיין אוהבת אותי...
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@Catskinner
·גם אנחנו אוהבים אותך קלוד היקר לדעתי יש משהו במה שאתה אומר אבל זה לא מצדיק לא לרכוש ולא להנות מהתחביב.
·גם אנחנו אוהבים אותך קלוד היקר לדעתי יש משהו במה שאתה אומר אבל זה לא מצדיק לא לרכוש ולא להנות מהתחביב.
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- Catskinner
- חבר במועדון HT

@FastandFurious
·תודה אבל היום אני מקבל יותר נחת והנאה ממוזיקה דו ערוצית וסרטים ישנים מסרטים והפקות חדשות שעבורי הם מקור לאכזבה קבועה. אני גם לא הפסקתי לרכוש ציוד, חלקו אפילו לא זול במיוחד, אבל הוא מותאם לצרכים העכשוויים שלי.
הפרוססור של Monolith הוא ללא ספק מוצר מעניין למי שמחפש מעבד אודיו עם Dirac שיוכל להתחבר להגברה עד 16 ערוצים. מאוד יכול להיות שהוא גם היחיד שעושה זאת באותה רמת מחיר ולכן העובדה שאני הסתייגתי מקודם רק אומרת שהוא לא מתאים לצרכים שלי, אבל אני זה אני.
מה שאני חושב הוא שבתור מוצר יכול להיות שהוא מהווה חלופה עדיפה ל Emotiva המקביל וכך גם צריך לבחון אותו ולא לפי נתוני מדידה בדו ערוצי.
·תודה אבל היום אני מקבל יותר נחת והנאה ממוזיקה דו ערוצית וסרטים ישנים מסרטים והפקות חדשות שעבורי הם מקור לאכזבה קבועה. אני גם לא הפסקתי לרכוש ציוד, חלקו אפילו לא זול במיוחד, אבל הוא מותאם לצרכים העכשוויים שלי.
הפרוססור של Monolith הוא ללא ספק מוצר מעניין למי שמחפש מעבד אודיו עם Dirac שיוכל להתחבר להגברה עד 16 ערוצים. מאוד יכול להיות שהוא גם היחיד שעושה זאת באותה רמת מחיר ולכן העובדה שאני הסתייגתי מקודם רק אומרת שהוא לא מתאים לצרכים שלי, אבל אני זה אני.
מה שאני חושב הוא שבתור מוצר יכול להיות שהוא מהווה חלופה עדיפה ל Emotiva המקביל וכך גם צריך לבחון אותו ולא לפי נתוני מדידה בדו ערוצי.