פתרון חלופי ל"סופר וייפי" של סלקום

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
corolla9 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי ברשותי המכשיר סופר וייפי של סלקום
Air 4920 AirTies Smart Mesh Wi-Fi Extender

משלם עליו 15 שקל כל חודש.האם יש אפשרות לרכוש מוצר כזה בצורה פרטית, ושיעבוד עם הראוטר שלהם(VV5823)?

אני שוקל לעבור מחברת סלקום שכרגע יש לי טריפל אצלם לחברת פרטנר לטובת הסיבים האופטיים שלהם.
אבל לצערי במצב כזה אני יאבד את הכיסוי וייפי שיש לי באמצעות הmesh של סלקום.

האם פרטנר מציע משהו דומה במחיר סביר?
האם המכשיר הפרטי שאני יקנה ידע להתחבר לרשת של פרטנר והאם הוא ידע לעבוד באותם קצבים?

DonkeyKong
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 173
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

אם אתה עובד עם הראוטר של אחת החברות האלה, אתה גם ככל הנראה משלם עליו. קודם כל תקנה ראוטר טוב ותבדוק יכול להיות שהבעיה תיפתר.
אם לא, צריך יותר פרטים למה אתה צריך את ה MESH הזה ואיפה בבית. שתי יחידות MESH הכי זולות עולות משהו כמו 600 שקל זה יקר יותר מ 15 שקל לחודש, אבל אז הציוד שלך ואתה יכול להחליף ספק איך שבא לך.

corolla9 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

יש לי ראוטר פרטי D-Link DSL-G225
העניין שסלקום התעקשו שאני אשמתמש בראוטר שלהם עד מצב שבו הם הציעו לי את הראוטר בחינם. (כנראה לשנה, במודל חיוב זיכוי)
פשוט העניין הוא שהראוטר יושב בארון תקשורת בכניסה לבית והחדרים שינה שממוקמים רחוק ממנו בקושי מקבלים כיסוי. יוצא מצב שאני כמעט ולא מצליח לגלוש בחדרי שינה.

מה שעשיתי זה להשחיל כבל תקשורת לחדר השינה המרוחק ביותר ואליו חיברתי את הפתרון שלהם super wifi.

אני רוצה להיות עצמאי ולא תלוי בספק אבל 600 שקל לעומת 15 שקל זה משמעותי... יש משהו זול יותר?

עוד עניין, אני ממש אוהב את העובדה שהראוטר נמצא בארון תקשורת בקיר. נכון הכיסוי על הפנים אבל המפלצת מלאת הכבלים מוסתרת בתוך הקיר ולא רואים אותה. העניין הוא שהארון עצמו קטן ולא יכיל גם מרכיב mesh וגם ראוטר.
היתרון של מה שסלקום מציעים זה ראוטר שעצמו מתחבר ליחידת mesh שלהם, ככה שלא צריך 2 יחידות וראוטר
אלא יחידה אחת וראוטר

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”